Declaraţii şocante făcute de mama fetiţelor înjunghiate de propriul tată: „A vrut să-mi bage cuţitul în gât. Pentru viața mea a plătit Sofia, iar Melania se luptă să supraviețuiască!”

Apar noi detalii în cazul bărbatului care şi-a înjunghiat gemenele. Mama fetiţelor a povestit scenele şocante care s-au petrecut în apartamentul din Roman.
Filip Stan
09 nov. 2021, 11:06
Declaraţii şocante făcute de mama fetiţelor înjunghiate de propriul tată:
Declaraţii şocante făcute de mama fetiţelor înjunghiate de propriul tată

Noi detalii în cazul tatălui care şi-a înjunghiat gemenele. Mama fetiţelor povesteşte că a fost la un pas să fie înjunghiată în gât de soţul său, însă bărbatul a ratat. Femeia regretă enorm că nu a putut face nimic pentru a-şi salva fetiţele.

Noi detalii în cazul bărbatului care şi-a înjunghiat gemenele

Citeşte şi Tatăl care şi-a înjunghiat gemenele de doar 2 luni a fost arestat. Declaraţiile cutremurătoare ale bărbatului: „Am avut mintea întunecată”

Soţia bărbatului povesteşte că acesta se transformase în ultimele luni. Acesta slăbise foarte mult deoarece credea că are diabet şi suferea de insomnii. Femeia spune că l-a surprins într-o noapte că se uita la ea insistent, cu o privire goală şi fixă, iar în altă noapte îşi privea la fel fetele gemene.
Ea a afirmat că sâmbătă dimineaţa îi dăduse uneia dintre fetiţe să mănânce, moment în care bărbatul s-a năpustit asupra ei.

“Eu cred că a vrut să-mi bage cuţitul în gât dar a ratat pentru că am o rană pe maxilar şi o mică atingere pe gât. El a ratat şi a căzut peste mine. Când am simţit, m-am ridicat şi el deja avea mâna ridicată cu cuţitul în mână. Când am ridicat ochii am vazut lama cuţitului şi pe el în întuneric, vrând să lovească încă odată. Nu ştiu când am pus mâna şi l-am prins de mâini şi am avut noroc că era slăbit pentru că dacă era în starea de dinainte, eram moartă de mult. Şi i-am prins mâinile şi el, în puterea lui a insistat să infigă cuţitul şi am început să strig şi să urlu”, a povestit femeia, potrivit Ştiri Piatra Neamţ.

Disperată, femeia şi-a strigat băiatul în vârstă de 9 ani. Copilul şi-a ruat tatăl să se oprească, însă bărbatul nu l-a luat în seamă. Băiatul a fugit după ajutor, reuşind să alerteze autorităţile. Între timp, femeia a reuşit să scape din mâinile soţului său.

“Eu între timp am reuşit să scap şi am ajuns pe living, el m-a tras de ambele mâini ca să mă tragă înapoi în cameră, eu m-am proptit cu ambele picioarele în tocurile uşii şi m-am zbătut că mă trăgea şi de păr. La un moment dat cred că a obosit, s-a dezechilibrat, am reuşit să ies pe uşă, m-am împiedicat pe scări, am căzut, el a ieşit după mine iar eu m-am speriat, m-am speriat şi am clacat. A venit un pic după mine, cred că a coborât o treaptă şi am fugit speriată.

Îmi pare rău că l-am prins fără cuţit pe scară, nu am putut să-l trag pe scară după mine, să cadă pe scară, să intru eu în casă… nu am putut. Aş fi vrut să fac altfel, să-mi salvez fetele, aş fi făcut mai multe dar m-am luptat cât am putut eu de mult. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat dar pentru viaţa mea a plătit Sofia şi Melania se luptă să supravieţuiască!”, a mai afirmat femeia.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 6 noiembrie, într-un apartament din Roman, judeţul Neamţ.

“La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmerie, constatând faptul că un bărbat, de 40 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei şi a doi copii, în vârstă de trei luni. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital. Din nefericire, unul dintre copii a decedat”, a transmis IPJ Neamţ.

Citeşte şi Detalii halucinante despre crima din Roman. Bărbatul care şi-a înjunghiat gemenele de două luni nu poate fi audiat. „Doar mormăie”

Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că îşi aminteşte momentul în care şi-a agresat soţia cu cuţitul, dar apoi susţine că nu mai ştie ce s-a întâmplat.

“Ştie momentul când a agresat-o pe soţia lui cu cuţitul şi apoi după acest episod nu îşi mai aduce aminte ce s-a întâmplat. Recunoaşte că ar fi putut să îi agreseze pe cei doi copii, în vârstă de trei luni, nu ştie precis, dar admite că ar fi posibil. El zice că are o lipsă de memorie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Bărbatul spune că era stresat din mai multe probleme, printre care şi cele legate de firma pe care o conduce. Acesta urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

DailyBusiness
Candidații la prezidențiale 2024 își dezvăluie averile. Cine sunt milionarii care visează la Cotroceni!
Spynews
Lambada naște astăzi! Mama copiilor lui Tzancă Uraganu va aduce pe lume un băiețel | PAPARAZZI
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Palatul uitat din București care a intrat într-un proces de restaurare interminabil. E o clădire superbă, însă a ajuns în stare de degradare, deși face parte din Patrimoniul European
Capital.ro
România a luat fața Ungariei. Ungurii au fost umiliți. Decizia luată de Comisia Europeană
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
Hidrocentrale cu acumulare prin pompaj în valoare de miliarde, în România. Despre ce este vorba
Adevarul
Satul care a dat marmură pentru vila lui Ceaușescu și Casa Poporului. Ce se întâmplă cu drumul de marmură care l-a făcut faimos
Spynews
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Garanția pentru reciclarea sticlelor ar putea să se majoreze semnificativ. În ce condiții se poate dubla suma
Evz.ro
Cât costă tăcerea lui Harry. Prințul și soția sa, Meghan, vor împăcare
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Se întoarce vara în România. Pe ce dată exactă revin căldurile, potrivit meteorologilor Accuweather
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Breaking News | Incendiu în Parlamentul României. Un individ a aruncat cu benzină. 300 de persoane au fost evacuate
Capital.ro
Ordinul vine direct de la Comisia Europeană. Noile zone în care va fi interzis fumatul
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Ursula von der Leyen prezintă noua echipă a Comisiei Europene
MediaFlux
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...