Dedeman face angajări. Ce specialiști caută compania de bricolaj pentru DedeTech

Frații Adrian și Dragoș Pavăl sunt proprietarii Dedeman, cel mai mare lanț de magazine de bricolaj din România. Averea lor cumulată ajunge la 3 miliarde de euro, dar au investiții în mai multe sectoare, inclusiv la Bursă, şi continuă extinderea.
Filip Stan
28 aug. 2024, 09:54
Dedeman face angajări. Ce specialiști caută compania de bricolaj pentru DedeTech
Dedeman face angajări masive în România!

Dedeman, compania românească de bricolaj deținută de frații Dragoș și Adrian Pavăl, caută să angajeze noi IT-iști. Retailerul a lansat proiectul DedeTech, ce urmărește să atragă profesioniști care vor lucra în cadrul departamentelor IT și E-commerce ale Dedeman.

AdvertisementFrații Pavăl, proprietarii Dedeman, fac bani frumoși din clădirile de birouri pe care au dat peste 800 de milioane de euro

Dedeman lansează proiectul DedeTech, prin care vrea să dezvolte infrastructura tehnologică a companiei, în direcția digitalizării. Prin intermediul acestuia, liderii companiei de bricolaj caută să angajeze specialiști IT cu care să-și optimizeze procesele de logistică și e-commerce aferente celor 62 de magazine din țară.

Dedeman caută noi candidați specializați în domeniul IT, care să îmbine competențele tehnice avansate cu abilități soft precum „integritatea, perseverența și pasiunea”, după cum se arată în anunțul venit din partea companiei.

„Lumea se schimbă cu o viteză uimitoare, iar tehnologia a transformat modul în care trăim, lucrăm și interacționăm unii cu ceilalți. Dacă în urmă cu zece ani nu ne puteam imagina că vom ajunge să comandăm online produsele necesare pentru renovări, azi acest lucru a devenit o realitate cotidiană pentru milioane de oameni (…) DedeTech este fundația pe care ne bazăm aceste aspirații, de aceea căutăm oameni talentați, care să împărtășească această viziune și care să devină parte din viitorul digital al Dedeman”, a precizat Dragoș Pavăl, Președinte Dedeman.

Angajări 2024. Se caută şoferi, manageri şi ingineri. Se oferă 8.500 de lei net, plus prime de sărbători, tichete de masă şi vouchere de vacanţă

Cu birouri în Bacău, București și Iași, DedeTech urmărește să atragă profesioniști care vor lucra în cadrul departamentelor IT și E-commerce ale Dedeman. Rolul lor va fi să dezvolte și să implementeze sisteme tehnologice integrate care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale consumatorilor, asigurând în același timp protecția eficientă a datelor și securitatea infrastructurii informatice.

Angajări Dedeman. Ce joburi sunt disponibile în departamentul IT

Dedeman caută să angajeze un specialist IT pentru postul de Programator Backend Middle, cu normă întreagă, pentru București. Sunt necesare următoarele condiții:

  • studii superioare, profil: Informatică, Cibernetică sau Automatică și Calculatoare.
  • cunoștințe despre limbajul de programare PHP sau/și JavaScript) și cunoștințe medii de baze de date (SQL).
  • cunoștințe despre framework PHP (Laravel, Symfony, Cake etc.) sau JavaScript (Vue JS, Angular, React, etc.).
  • cunoștințe despre AWS, Docker, Git, RabbitMQ, Kafka, Redis, ELK Stack.
  • abilități de planificare și organizare, cât și abilitatea de a fi autodidact.
  • perseverență, atenție la detalii și să ai capacitatea de a lucra cu termene limită.
  • cunoștințe avansate de limba engleză.
  • ai domiciuliul în București.

Pentru postul de Programator Backend Senior (full-time) sunt necesare următoarele condiții:

Advertisement

  • studii superioare, profil: Informatică, Cibernetică sau Automatică și Calculatoare.
  • cunoștințe despre OOP, design patterns, principii de programare și clean code.
  • cunoștințe avansate despre PHP, baze de date SQL, optimizări si fine-tuning. Lucrul cu NoSQL reprezintă un avantaj.
  • cunoștințe despre framework PHP, preferabil Symfony sau Laravel.
  • cunoștințe din următoarele tehnologii: AWS, Docker, Git, RabbitMQ, Kafka, Redis, ELK Stack.
  • abilități de planificare și organizare, cât și abilitatea de a fi autodidact.
  • perseverență, atenție la detalii și să ai capacitatea de a lucra cu termene limită.
  • cunoștințe avansate de limba engleză.

Pentru postul de Programator Backend Junior sunt necesare următoarele:

  • studii superioare, profil: Informatică, Cibernetică sau Automatică și Calculatoare.
  • cunoștințe despre limbajul de PHP sau/și JavaScript și să ai cunoștințe minime de baze de date (SQL)
  • cunoștințe despre framework: Laravel, Symfony, Cake.
  • cunoștințe despre Object-Oriented Programming, Clean Code, Design Principles, Design Patterns, SOLID Principles.
  • abilități de planificare și organizare, cât și abilitatea de a fi autodidact.
  • perseverență, atenție la detalii și să ai capacitatea de a lucra cu termene limită.
  • cunoștințe avansate de limba engleză.

Toate locurile de muncă necesită trimiterea unui CV. Lista completă cu locurile de muncă puse la dispoziție de Dedeman în departamentul IT poate fi consultată AICI.

Posturi libere la Dedeman. Frații Pavăl fac angajări și oferă salarii de 10.000 de lei și bonusuri uriașe. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Cei care vor ocupa postul de consilier la Dedeman, spre exemplu, vor avea un salariu de 6.000 de lei. Un project manager va câștiga peste 10.000 de lei.

Cel mai vânat post din companie este cel de project manager. Frații Pavăl oferă un salariu fix de 9.980 de lei pe lună, la care se mai adaugă și bonuri de masă în valoare de 600 de lei, dar și un bonus anual de 47.000 de lei.

Citește și Ce trebuie să faci ca să plăteşti un impozit mai mic pe locuinţă. Cum s-a schimbat legea

Cine vrea să lucreze pe postul de casier la București trebuie să știe că salariul lunar e de 2.400 de lei, la care se adaugă tichete de masă și bonusuri în funcție de performanță.

Cerințele pentru un loc de muncă la Dedeman

  • experiență pe un post similar;
  • cunoștințe în domeniul materialelor de construcție;
  • orientarea spre client;
  • spirit de echipă;
  • responsabilitatea, onestitatea;
  • studii medii;
  • abilități de comunicare.

Românii care vor un salariu mare pot să se angajeze pe un post de consilier vânzări, în București. Pentru munca depusă ar lua un salariu de 6.000 de lei.

Și la Bacău sunt posturi disponibile: referent help desk online, tester software (ambele la Sediul central), consultant vânzări, agent securitate incinte (ambele la punctul de lucru Bacău 2 – Abatorului) și operator depozit (LOGI Bacău).

Citește și Câtă vechime trebuie să ai ca să primești pensie. Condițiile necesare ca să poți cere pensie anticipată

Ce salarii primesc angajații supermarketurilor din România. Câți bani se dau în funcție de postul ocupat

Conform Undelucram.ro, angajații supermarketurilor nu au salarii foarte mari. De exemplu, la Carrefour, un lucrător comercial ar câștiga 2.500 de lei pe lună, plus tichete de masă în valoare de 200 de lei.

Un colector comenzi online are un salariu lunar de 2.500 de lei, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 700 de lei, iar un recepționer marfă câștigă pe lună 1.970 de lei.

Tot la Carrefour, un manager raion legume ajunge la 2.800 de lei pe lunp, iar un responsabil marketing poate câștiga până la 6.000 de lei. Salariile pot varia în funcție de experiența fiecărui angajat.

Citește și: Compania din România care oferă salarii de 7.000 de lei. Nu se cer studii superioare sau experiență

Ce salarii oferă Lidl România

Un vânzător la Lidl cîștigă 2.807 lei/lună. Sarcinile pentru acest saalriu sunt următoarele: „Clienții noștri contează pe tine să fii acolo atunci când au nevoie de ajutor sau au întrebări. Contăm pe tine să aprovizionezi rafturile cu produsele necesare, respectând procesele interne de prezentare, precum și prospețimea produselor (ex: legume – fructe, brutărie etc.). Contăm pe tine să fii acolo atunci când auzi „Casa 3 se deschide pentru dumneavoastră”. Contăm pe tine să ne ajuți la inventarul din magazin. Colegii contează pe tine să asigurați împreună curățenia și buna organizare în magazin”.

Pentru acest post ai nevoie de minimum studii gimnazile finalizate. Ca vânzător la Lidl trebuie să lucrezi și în weekend.

Persoanele care lucrează la Lidl în cadrul personalului de serviciu câștigă tot 2.807 lei, iar sarcinile sunt următoarele: „Contăm pe tine să te ocupi de curățenia din interiorul și exteriorul magazinului, cu precadere în grupurile sanitare și parcare, dar și pe sala de vânzare. Contăm pe tine că te vei ocupa de strângerea ambalajelor de carton și folie aflate pe sala de vânzare și că vei asigura nivelul optim al consumabilelor. Colegii contează pe tine să asiguri curățenia și igienizarea aparatului de reciclare (RVM) și a incintei în care acesta este plasat, precum și a spațiilor de colectare selectivă”. 

Pentru acest loc de muncă trebui să fi absolvit cel puțin ciclul primar de învățământ.

Pentru un responsabil de tură, salariul este de 3.390 de lei, însă și sarcinile sunt mai solicitante.

„Echipa contează pe tine să te implici activ pe sala de vânzare și să ajuți la îmbunătățirea proceselor din magazin. Vei fi responsabil de activități administrative (de exemplu: comenzi de marfă, stocuri, inventar, acte). Clienții noștri contează pe tine să preiei și să gestionezi solicitările lor. Colegii contează pe tine să le oferi suport în activitate și să contribui activ în dezvoltarea și motivarea lor”.

Pentru acest job ai nevoie de studii medii finalizate cu diplomă și experiență profesională de un an în domeniu.

Citește și: Românii se întorc acasă! Un fermier a convins mulți conaționali să revină acasă pentru salarii de 15.000 de lei

Un lucrător depozit pregătire marfă câștigă lunar un salariu de 2.533 de lei.

„Contăm pe tine să pregătești manual paleții de marfă conform comenzilor primite din magazine. Contăm pe tine să asiguri depozitarea paleților în zonele de încărcare. Colegii contează pe tine să asigurați împreună curățenia și buna organizare a depozitului. Contăm pe tine că poți să lucrezi în ture și în weekend. Ai studii gimnaziale finalizate. Autorizația ISCIR de stivuitorist reprezintă avantaj”, se arată în descrierea jobului.

Aceste salarii pot părea destul de mici, având în vedere costurile de trai din România, care au crescut considerabil în ultimii ani.

Spynews
Cuvintele folosite de ispita Marcel Andrei la Insula Iubirii 2024 au devenit virale. Ce înseamnă "chulo" sau "alandala"
Bzi.ro
Irina Columbeanu uimește cu talentul ei în materie de fashion! Fiica Monicăi Gabor ar putea face carieră din asta!
Fanatik.ro
Gigantul de sute de miliarde de euro care revine în România. Va activa pe piața RCA
Capital.ro
Decizia finală pentru Elena Udrea. Judecătorii nu i-au dat nicio șansă
Playtech.ro
I-au ieșit SÂNII din rochie! Monica Bîrlădeanu, DECOLTEU năucitor înainte de nunta cu Valeriu Gheorghiță
DailyBusiness
Recalcularea pensiilor ZGUDUIE România. Sorin Grindeanu: „Mama a primit 700 de lei în plus. A fost bine gândită acțiunea!”
Adevarul
Cele mai populare buncăre pentru apocalipsă printre ultrabogații lumii
Spynews
Mai trăiește sau nu Luiza Melencu? Răspunsul dat de bunicul fetei dispărute. Ce premoniție a avut bărbatul înainte ca ea să dispară de acasă
Spynews
Rețeta de vinete la borcan a Gabrielei Cristea. Cum gătește prezentatoarea TV preparatul pe care îl va servi în iarnă / VIDEO
Evz.ro
Vești excelente despre Autostrada Transilvaniei. Modul bizar în care lucrările au fost grăbite
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Andra și Cătălin Măruță, în doliu! A murit în urmă cu câteva ore
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Atac cu pistolul la un service auto de lângă București. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere: „Frica e în toată familia”
Capital.ro
Dincă, nevinovat?! Cutremur în dosarul Caracal. Bunicul Luizei a recunoscut tot
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Donald Trump, sub o nouă acuzare federală legată de alegerile din 2020
MediaFlux
Mișcare DISPERATĂ a lui TRUMP. Ce a ajuns să VÂNDĂ ca să facă rost de bani
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...