Delia a ajuns la limita răbdării! Cum i-a răspuns artista unui fan care o critica pentru că nu face un copil

Delia stârnește din nou controverse cu privire la faptul că nu are copii. Artista nu s-a mai putut controla și i-a dat un răspuns cât se poate de acid unui fan, care o critica pentru faptul că nu a devenit mamă.
Alina Costache
10 iul. 2023, 08:34
Delia a ajuns la limita răbdării! Cum i-a răspuns artista unui fan care o critica pentru că nu face un copil
Delia a ajuns la limita răbdării! Cum i-a răspuns artista unui fan care o critica pentru că nu face un copil

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, însă și una dintre cele mai controversate. Aceasta este destul de directă și își exprimă opiniile fără prea multe menajamente. Cântăreața a stârnit din nou vâlvă, după ce un fan i-a scris un comentariu despre faptul că nu are copii. Artista i-a jurat iubire veșnică lui Răzvan Munteanu în urmă cu 11 ani, însă cei doi nu au devenit părinți. Acest lucru le-a dat fanilor ocazia să comenteze și să speculeze cu privire la care sunt motivele care stau la baza acestui fapt. Acum artista a dat o nouă replică pentru cârcotașii care au ceva de spus în acest sens.

Citește și: Imagini șocante cu Delia! În ce ipostaze a apărut celebra artistă: „Azi am chef să fac scandal”

Delia trăiește o poveste de dragoste, parcă desprinsă din basme, cu Răzvan Munteanu, cel lângă care își petrece fiecare zi din viața ei. Cei doi au reușit să construiască împreună un imperiu, iar în cei 11 ani de căsătorie dragostea nu a pălit deloc. Totuși, cei doi nu au devinit părinți, iar acest lucru a ajuns să fie dezbătut de fanii cântăreței. Artista a pus în discuție acest subiect în repetate rânduri și a apelat la diferite abordări pentru a-și stăpâni fani cu privire la această tematică. Uneori, Delia a trebuit să suporte și valuri de critici, după o serie de declarații care au fost considerate scandaloase, de marea majoritate a românilor.

De această dată, unul dintre fanii artistei a decis să lase un comentariu în care o critica pe aceasta pentru faptul că nu are copii. Acesta a scris: „viața fără copii e ca nunta fără lăutari, din păcate”. Delia a perferat să dea un răspuns haios internautului: „Așa e, și, totuși, uite ce liniște e, iar nunta fără lăutari poate fi nuntă cu manele”.

Delia și-a dublat profiturile

Firmele la care Delia este asociat au avut o cifră de afaceri totală de 14,6 milioane de lei în 2022, potrivit Economica.net. Deliaevent, Black Spirit, Roka Records și Stardelsound sunt firmele la care artista este asociat cu cel puțin 45% din părțile sociale. Potrivit unei statistici ale sursei citate, pe baza rezultatelor financiare, vedeta și-a dublat profiturile, față de anul 2021.

Deliaevent este deținută de asociații Delia Munteanu cu 95% din firmă și de Nicoleta Spatacean cu o cotă de 5% din capitalul social al firmei, conform informațiilor puse la dispoziția Economica.net de portalul Termene. Firma se ocupă cu activități de interpreatre artistică și a avut un număr mediu de cinci salariți în anii 2021 și 2020.

Black Spirit este deținută de Delia cu o cotă de 75% din firmă și de Constantin-Nicolae Dobreanu cu 25%. Roka Rekords este deținută de soțul artistei, Răzvan Munteanu, cu o cotă de 55% și de ea cu 45%. Firma are activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală, fiind înregistrată la Registrul Comerțului în decembrie 2020.

Citește și: Delia, huiduită la sărbătoarea centenarului Rapidului. Cum a apărut în Giulești, în fața a mii de rapidiști: „A venit îmbrăcată în roș-albstru, să plece”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'