Delia a lansat hit-ul verii. Maneaua rock „OTZL GLTZ” a stârnit controverse în rândul fanilor: ” Ce tembelă ești! Jador are o nouă concurență? „

Delia a lansat hit-ul verii. Vedeta are o nouă piesă, care promite să ţintească tot mai sus în top. Asta susţin o parte din fanii artistei, care au lăudat-o pentru melodie. În schimb, cealaltă parte se declară dezamăgită de alegerea cântăreţei.
Alina Costache
29 mai 2022, 21:47
Delia a lansat hit-ul verii. Maneaua rock
Maneaua rock "OTZL GLTZ" a stârnit controverse

Delia a lansat hit-ul verii. Artista a dat-o pe fotbal și a lansat noul imn al unei campioane din Liga 1, care cel mai probabil va răsuna în această vară la toate petrecerile.

În perioada 2009 – 2012, Dorinel Munteanu a scris istorie la Oțelul Galați și a reușit să cucerească campionatul în 2011. Sub comanda lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați a cucerit  Supercupa României și a jucat în grupele Champion League.

În 2011, la câștigarea campionatului, Cristina Vasopol și Sendy Bordei au dedicat echipei din Galați o manea specială care s-a transformat rapid într-ul adevărat imn. După mai bine de un deceniu de la acel moment, Delia a refăcut piesa și a transformat-o în una rock.

Noul imn al echipei se numește de astăzi „OTZL GLTZ”, iar Delia i-a oferit o interpretare în stilul caracteristic.

Citeşte şi: Delia face dezvăluiri uluitoare despre abuzurile din liceu. „Nu bat câmpii o secundă. Nu mai pot tolera glumele sexuale”

Delia a lansat hit-ul verii

Fanii artistei s-au împărţit în două tabere, atât pe Youtube, cât şi pe reţelele de socializare. În timp ce unii se așteptau ca Delia să scoată o piesă inedită, așa cum o face mereu, mai ales că urmează să aibă un concert peste câteva zile, alții au rămas șocați și au judecat-o pe cântăreață.

Bag picioru’, iar cresc chiriile în Galați după piesa asta!/ Bine răuuu… să vezi ce dansez vara asta/ Un artist în adevăratul sens al cuvântului! Mereu se reinventează, voce stil atitudine! Love you Delia/ Ce tembelă ești câteodată/ Ai închis la pâine pe vara asta cu acest cântec. Bravo, Delia. Îmi pare rău pentru ceilalți artiști.

Leșin! Să înțeleg ca Jador are o nouă concurență la manele? PS: piesa e genială, iar tu ne surprinzi de fiecare dată! Următoarea piesa sa fie cu Cristi Minculescu sau cu trupa Azur!/ Ești șefa șefelor, boassa boasselor/ Genială interpretarea, felicitări! Hitul verii + un clip de nota 11.

A zis filarmonica Timișoara ca n-ai să cânți niciodată acolo/ N-ai cum așa ceva! E genială!/ Nu-mi vine să cred că cineva atât de mainstream a făcut asta, absolut superb.

Nu se mai închină la Sfânta Treime și nu mai are ce căuta în biserică din momentu ăsta. Se vede după felul în care se îmbracă și se machiază pe cine susține ea de fapt. Păcat! Nu mai este Delia de care s-a îndrăgostit o Românie întreagă/ Nu vă place? Simplu! Nu vă uitați! Nu aveți ce face? Puneți mâna pe gramatica limbii române și după ce o stăpâniți comentați!„, sunt doar o parte dintre mesajele primite.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cea mai așteptată prognoză meteo. A fost anunțată chiar acum
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
UPDATE Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. Familia micuților, îngenuncheată de durere: „De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic”
substantial.ro
Adolescent de 17 ani reținut după accident mortal în Capitală
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!