Delia și-a pariat toți banii pe Oana Matache și Radu Siffredi. Ce părere are despre participarea la Power Couple: „Știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”

Oana Matache și Radu Siffredi formează una dintre echipele care paticipă la primul sezon al emisiunii Power Couple. Delia a dezvăluit care este părerea ei despre această emisiune, dar și despre cum a pariat pe faptul că acești vor trece toate testele cu brio.
Alina Costache
06 feb. 2024, 09:38
Delia și-a pariat toți banii pe Oana Matache și Radu Siffredi. Ce părere are despre participarea la Power Couple: „Știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”
Delia și-a pariat toți banii pe Oana Matache și Radu Siffredi. Ce părere are despre participarea la Power Couple: „Știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”

Așa cum era de așteptat, Delia își susține sora la emisiunea Power Couple. Oana Mataceh și Radu Siffredi au acceptat provocarea lansată de producătorii de la Antena 1, iar acum toate privirile sunt ațintite asupra lor. Delia este și ea cu ochii pe televizor, pentru a vedea cum se descurcă sora ei, iar laudele nu s-au lăsat așteptate. Artista a explicat că este nerăbdătoare să vadă toate edițiile și că este convinsă că Oana nu a întâmpinat niciun fel de probleme.

 Citește și: Power Couple 5 februarie 2024 LIVE VIDEO. Nebunie în prima zi de la provocarea relaţiilor. Cum s-au descurcat în faţa camerelor

„N-am fost la Power Couple încă, dar mă cațăr și eu, mă duc. Oana ar trebui să vă zică! Ea a făcut niște chestii WOW, a fost cea mai tare de acolo. Nu o laud că e sora mea, dar chiar a fost bine”.

Delia a recunoscut că a avut ceva emoții atunci când a aflat de intenția Oanei Matache de a participa la această aventură. „Mi s-a părut ceva… Am avut emoții pentru ea, pentru că n-am putut vorbi decât o dată pe săptămână, când avea telefon, avea acces la telefon destul de rar și îmi mai spunea ce se întâmplă pe acolo, dar foarte puțin am avut acces să aflu. Am vorbit când au venit acasă și aștept să văd imaginile”, a mai adăugat celebra artistă.

Delia Matache spune însă că are încredere oarbă în sora ei.  „Am și pariat bine, pentru că îi cunosc foarte bine și știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”, a spus artista.

Povestea de dragoste dintre Oana Matache și Radu Sifferdi nu a debutat chiar sub cele mai bune auspicii, ea era o femeie proaspăt divorțată, mamă a doi copii, însă cei doi au făcut front comun și au luptat cu prejudecățile și cu valul de comentarii negative care s-au abătut asupra lor.

La „Power Couple România – La bine și la greu”, concurenții au trebuit să dovedească din plin că sunt un cuplu cu adevărat puternic și că îi leagă o chimie de neegalat.

„Cum ați acceptat provocarea? Nu v-a fost nicio clipă teamă de un posibil hate, ținând cont de debutul tumultuos al relației voastre? Cine a fost mai încântat de idee?”, au fost întrebați cei doi de către reporterii Viva.

„Eu sunt cel care și-a dorit să meargă la emisiune, pentru că mi s-a părut o oportunitate pentru noi, să vadă oamenii de acasă cine suntem cu adevărat și să demonstrăm că putem să fim un Power Couple, deși nu suntem de foarte mult timp împreună. Am dus câteva lupte de convingere cu Oana, dar până la urmă decizia a fost luată și, sincer, a fost una dintre cele mai bune decizii făcute în 2023”, a spus Radu.

„Am fost destul de rezervată când am primit propunerea Power Couple. Încă din adolescență mă sperie puțin ideea de televiziune și faimă, dar am simțit că împreună cu Radu pot să duc asta mai ușor și, în plus, m-aș bucura și mai mult de tot procesul”, a spus Oana.

Citește și: Primele imagini spectaculoase de la „Power Couple”! Show-ul prezentat de Dani Oțil va rupe audiențele și va fi peste America Express

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
”Amazonul Europei”, destinația din România, pe placul jurnaliștilor internaționali. Turiștii sunt fascinați
Capital.ro
Doar șoferii cu permis de conducere CATEGORIA B au dreptul. Sunt obligați să depună un nou DOSAR
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Cel mai iubit produs de la Lidl se vinde acum cu câțiva lei! Dispare imediat de la raft!
Adevarul
Rușii au lansat o ofensivă amenințătoare în est, unde ar putea cuceri o porțiune semnificativă de teritoriu
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Xonia, victima testelor mincinoase ale Poliției. Falsul pozitiv la DrugTest i-a răvășit viața
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom avea în Capitală
Capital.ro
NOTIFICARE pentru șoferii din România. Hârtia pe care o pot găsi direct pe PARBRIZ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Alegeri legislative în Franța: Alianța de stânga în frunte, fără majoritate absolută
MediaFlux
INTERZIS pentru cei care stau la CASĂ! Nou ordin de la UE. Nici România nu scapă
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!