Delia, umilită de fostul ei coleg. Ce a spus Costel, la Sala Palatului: „Ce caută la iUmor?”

Delia, umilită de fostul ei coleg. Este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România, iar succesul, bineînțeles, că vine la pachet și cu multe răutăți. De această dată, cântăreața a fost luată la roast de comediantul Costel, în timpul unui show la Sala Palatului.
Alina Costache
23 aug. 2023, 19:11
Delia, umilită de fostul ei coleg. Ce a spus Costel, la Sala Palatului:
Delia, umilită de fostul ei coleg

Delia, umilită de fostul ei coleg. În ultimii ani, cântăreața a schimbat mai mulți colegi, printre ei numărându-se și Costel, celebrul comediant. Cei doi au făcut parte din proiect o scurtă perioadă. Deși pe micile ecrane relația lor părea una de prietenie, într-unul dintre show-urile lui de la Sala Palatului, stand-uperul a avut o remarcă neașteptată la adresa vedetei de la Antena 1 care i-a uimit pe fani.

Citește și: Delia a ajuns la limita răbdării! Cum i-a răspuns artista unui fan care o critica pentru că nu face un copil

Delia, umilită de fostul ei coleg

Costel Bojog a împărțit, de-a lungul timpului, scena și cu alți stand-uperi celebri, precum Cătălin Bordea și Cosmin Nedelcu, alias Micutzu.

Pe 18 februarie 2018, Costel, alături de colegii lui, Vio și Teo, a avut un show de stand-up la Sala Palatului, numit „Mare show la Palat”. În timpul numărului său, comediantul a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții de tată și soț, dar și despre Delia.

Stand up-ul și muzica nu sunt la fel. Ți se pare că Delia are simțul umorului? Nu! Și atunci ce caută la iUmor?”, a spus Costel despre cea care i-a fost colegă la iUmor.

Delia și-a dublat profiturile

Firmele la care Delia este asociat au avut o cifră de afaceri totală de 14,6 milioane de lei în 2022, potrivit Economica.net. Deliaevent, Black Spirit, Roka Records și Stardelsound sunt firmele la care artista este asociat cu cel puțin 45% din părțile sociale. Potrivit unei statistici ale sursei citate, pe baza rezultatelor financiare, vedeta și-a dublat profiturile, față de anul 2021.

Deliaevent este deținută de asociații Delia Munteanu cu 95% din firmă și de Nicoleta Spatacean cu o cotă de 5% din capitalul social al firmei, conform informațiilor puse la dispoziția Economica.net de portalul Termene. Firma se ocupă cu activități de interpreatre artistică și a avut un număr mediu de cinci salariți în anii 2021 și 2020.

Black Spirit este deținută de Delia cu o cotă de 75% din firmă și de Constantin-Nicolae Dobreanu cu 25%.

Roka Rekords este deținută de soțul artistei, Răzvan Munteanu, cu o cotă de 55% și de ea cu 45%. Firma are activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală, fiind înregistrată la Registrul Comerțului în decembrie 2020.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...