Delta Siretului îţi oferă o oază de relaxare și reconectare, un tărâm de poveste care merită vizitat și descoperit! Canalele sunt populate cu sturioni și trofee de crap. În timp, aici s-a dezvoltat o vegetaţie specifică, ce a devenit adăpost pentru multe viețuitoare. Acestea pot fi admirate în plimbările cu barca.
Turiştii care vizitează zona au o diversitate de activități şi, garantat, nici copiii nu se vor plictisi. Ca adult, poţi sta la piscină şi poţi face baie pe timpul verii. Dacă eşti o fire activă, dă o fugă până în aventura parc, unde poți să te plimbi cu tiroliana. În plus, poți să închiriezi o bicicletă sau o poţi lua la pas ca să admiri toate peisajele feerice pe care natura ţi le oferă. Cu bicicleta poți ajunge ușor la ferma de animale, unde cei mici pot să mângâie vaci, cai, măgari, capre pitice, oi, struți, fazani, păuni, chiar și canguri.
Aici ai posibilitatea să te cazezi în căsuţe plutitoare. Dacă rezervi un bungalou lângă pădurea de căprioare, dimineața le poți vedea în timp ce pasc. În plus, poți să explorezi canalele care dau în Siret timp de câteva ore cu ajutorul hidrobicicletelor sau cu bărcile cu vâsle pe care le manevrezi singur. Iar seara, poți să te relaxezi pe terenul de tenis.
Povestea acestui colţ de Rai începe în 2010, când o familie din zonă a pus bazele Fermei de păstrăvi și sturioni, care a fost inaugurată în 2016. În 2018, a luat naştere Zaga Zaga Sat, un loc de o frumuseţe aparte, întins pe 82 de hectare.
Dacă plănuieşti o vacanţă atipică, Delta Siretului este o opţiune de luat în seamă. Aici te poţi caza în una dintre cele 41 căsuţe plutitoare. Bungalourile sunt construite cu un mix de arhitectură scandinavă, minimalism și, desigur, o tuşă locală. Toate bungalourile au o terasă cu ieșire pe canalele din Deltă. Iar la cherhanaua plutitoare te poţi ospăta cu preparate și specialități din pește produse în ferma proprie.
De asemenea, aici există un spațiu ideal pentru festivalurile și concertele în aer liber, care include și zona de glamping cu 26 de corturi de tip iurtă.
Citeste si Top 6 cele mai impresionante drumuri din România: peisaje unice în lume, provocări pe măsură