Denis Hanganu, detalii din culisele îndrăgitului serial ”Clanul”. Ce spune actorul despre sacrificiile făcute: ”E un paradox”

Denis Hanganu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul ”Clanul”, a fost invitat în emisiunea ”Oracolul Vedetelor”, acolo unde a oferit detalii inedite din culisele serialului urmărit de mulți români.
Filip Stan
18 feb. 2024, 12:11
Denis Hanganu, detalii din culisele îndrăgitului serial ”Clanul”. Ce spune actorul despre sacrificiile făcute: ”E un paradox”

Denis Hanganu a fost invitatul Andreei Cercel în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News, unde a oferit detalii inedite din culisele serialului „Clanul”.

Citește și Denis Hanganu, despre scenele intime cu Theo Rose, din serialul Clanul: „Este atât de inconfortabilă situația”

Invitat în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, Denis Hanganu, actorul care interpretează rolul Tudor Achim în serialul „Clanul” de la Pro TV, a dezvăluit cum arată o zi de filmare.

În vârstă de 29 de ani, actorul spune că programul nu este deloc unul ușor, iar fiecare zi de filmare este plină. Deși în fața televizorului totul pare simplu, realitatea din culise se rezumă la multe ore de filmare și multă muncă.

„O zi la filmări e plină. Ne trezim de dimineață, iar dacă nu sunt filmări de dimineață, care țin până seara, avem filmări care încep după-amiază și se termină dimineața la 04:00. Cam astea sunt cele două mari scenarii. Ajungi la filmare, te schimbi, te machiezi, repeți textul, repeți în sensul în care se presupune că l-ai învățat cu o seară înainte, cu o zi sau cu mult înainte, în funcție de cum ai filmarea programată. Sunt secvențe după secvențe. Se filmează toate secvențele rând pe rând. Ele sunt bine programate, în anumiți timpi de filmare, intervale de timp bine respectate. Așa e zi de zi.

Când ziua nu e plină și cumva programul tău e programat pe jumătate de zi de filmare, atunci vin repetițiile de la teatru. Nu e vreo zi liberă. Pleci de la filmare și ai o repetiție 3-4 ore la teatru sau 2-3 repetiții, depinde. Sau întâmplă să ai spectacol seara. Deci tot timpul sunt lucrurile cumulate.

Niciodată nu am pățit să ajung acasă și să zic că pot să stau sau să zic că am vreo 6 ore libere și mă pun pe seară să învăț textul pentru următoarea zi de filmare, niciodată, dar asta pentru că îmi și pasă foarte mult. Eu nu pot să trăiesc altfel”, a spus Denis Hanganu, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, potrivit Spectacola.ro.

”Tot corpul strigă să îl pui la somn”

Îndrăgitul actorul a mărturisit că ritmul intens al programului său nu lasă prea mult loc pentru odihnă, iar de relaxare nici nu poate fi vorba.

După o zi de filmare, Denis Hanganu se întoarce acasă foarte obosit. Însă, chiar și după o zi lungă, actorul recitește textul pentru a doua zi.

„Eu vreau să fac proiectele astea în mod simultan, pentru că mi se pare că tipul acesta de continuitate îmi siguranța unei sustenabilități financiare, a unei sustenabilități în ceea ce privește angrenajul ăsta în muncă și mă liniștește. E un paradox, deși toate lucrurile astea trebuiesc făcute în paralel, eu în mintea mea sunt foarte liniștit că am de lucru, că vin proiectele, că sunt căutat și asta este de bine, deci mă liniștește.

Fiind protagonist, eu mă pot lăuda cu o partitură întinsă, poate chiar cea mai întinsă. Nu ai cum în alt ritm, ci doar zi de zi. Trebuie să fie și scrise într-un anumit timp. Episoadele vin pe parcurs, tu filmezi din episoadele 4-5, se scrie 7-8, vin textele și trebuie să le înveți de la zi la zi.

Ajungi acasă seara, mănânci, faci un duș, fiecare cu tabieturile lui și apoi te pui să înveți textul. Asta presupune 5 ore de somn și restul de 1-4 ore de învățat text. Ajungi acasă, tot corpul tău strigă din toți rărunchii să îl pui la somn, că ești foarte obosit, plus că poate au fost secvențe de strigat, răcnit, lucrurile prin care treci în timpul filmărilor.

Citește și Denis Hanganu, despre tinerii actori din România: „Eu am vrut să renunţ a doua oară la actorie. Totul e plin de subiectivism şi de incertitudine”

Le faci cu autenticitate, credibilitate și te costă toate lucrurile astea. Ajungi acasă rupt. Nu doar că ești obosit, mănânci ceva și te bagi la culcare. Trebuie să te capacitezi astfel încât să te concentrezi suficient de mult să memorezi încă vreo 10-15 pagini pentru a doua zi. Acolo e chestia interesantă. Aia e, de fapt, greul în toată ziua aia”, a declarat Denis Hanganu, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Desertul cu o explozie de gusturi. Nu te poți opri din mâncat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Snoop Dogg va purta flacăra olimpică prin Saint-Denis vineri, alături de Laetitia Casta și MC Solaar
MediaFlux
Vestea pentru TOȚI PENSIONARII din România. UN MILION de DOCUMENTE sunt GATA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!