Denisa Nechifor a dezvăluit bijuteriile pe care fotbaliștii de la Naționala României le cumpără. „Sportivii investesc chiar zeci de mii de euro în inelele de logodnă”

Denisa Nechifor, ”Regina diamantelor”, a vorbit, recent, despre bijuteriile pe care fotbaliștii de la Naționala României le cumpără.
Alina Costache
20 oct. 2024, 18:47
Denisa Nechifor a dezvăluit bijuteriile pe care fotbaliștii de la Naționala României le cumpără.

Denisa Nechifor, ”Regina diamantelor”, a vorbit, recent, despre bijuteriile pe care fotbaliștii de la Naționala României le cumpără.

Citește și: Denisa Nechifor se gândește să se mute în străinătate: „Îmi doresc de mult să plec din țară!”

Ce sume dau fotbaliștii români pe bijuterii. Dezvăluirile făcute de Denisa Nechifor

Denisa Nechifor se bucură de succesul afacerii cu bijuterii, iar calitatea clienților care îi calcă pragul crește pe zi ce trece. Nume cunoscute din lumea artistică, dar și din cea a sportului, aleg să cumpere bijuterii superbe de la vedetă.

Recent, într-un interviu pentru Fanatik, Denisa a vorbit despre bijuteriile pe care fotbaliștii aleg să le cumpere pentru folos propriu sau pentru persoana iubită.

„Sportivii români, mai ales fotbaliștii, au început să își accesorizeze ținutele cu diverse bijuterii, multe dintre ele fiind și diamante, deoarece dispun și de bugetul necesar și le privesc și ca pe niște investiții. În timp, valoarea lor crește. Bineînțeles, acum, aurul cu atâtea războaie în lume tot crește și poate fi privită cu siguranță ca și o investiție.

În funcție de gusturile pe care le au și cât de excentrici sunt, fotbaliștii adoptă propriul stil, dar se și inspiră de ceea ce poartă marii fotbaliști internaționali. Cu unii dintre ei sunt și colegi, pentru că sunt foarte mulți care joacă și în afara țării. Ai noștri poartă ce poartă și Neymar și alte vedete internaționale”, a declarat aceasta.

Tânăra a mărturisit că fotbaliștii români aleg brățări cu pietre prețioase, cu diamante, safire sau rubine. Totodată, ea a remarcat faptul că sportivii din țara noastră au învățăt cum să combine accesoriile cu ținutele.

„Cele mai căutate sunt brățările Tennis, cu diverse pietre prețioase, de la diamante până la safire, rubine. Le combină și cu diverse coliere. Una din bijuteriile căutate, dar care e doar pentru o categorie de oameni, e colierul cu bani.

Din fericire, românii au gust privind bijuteriile. Avem și deschiderea asta în materie de haine și băieții știu ce să își aleagă. La cea mai mare căutare rămâne bijuteria oferită soțiilor sau iubitelor. Mulți aleg brățări cu diamante. Cu ele nu dai greș niciodată. Sportivii români sunt foarte atenți la partenerele lor de viață”, a mai adăugat antreprenoarea.

Mai mult, Denisa a recunoscut că fotbaliștii români scot din buzunare de la minimum 2.000 de euro până la sute de mii pentru bijuterii pe care vor să le ofere cadou persoanelor iubite.

„Dacă e să vorbim de sume, deși evit să fac lucrul acesta, se investește mult. Se poate porni de la 1-2.000 până la zeci de mii de euro. Sportivii care își cer în căsătorie iubitele investesc chiar zeci de mii de euro în inelele de logodnă.

Cu foarte mare mândrie, pot spune că am câțiva clienți din fotbaliștii internaționali care își achiziționează bijuterii cu diamante din România”, a mărturisit aceasta.

Citește și: Experiența traumatizantă pe care a trăit-o Denisa Nechifor în vacanță din Mexic. Vedeta la un pas să ajungă la închisoare

DailyBusiness
Vești despre călătoriile cu AVIONUL. Europa se pregătește de o scumpire drastică a biletelor!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Gara din România, demolată pentru a face loc uneia moderne, la standarde europene. Clădirea nouă nu e pe placul tuturor, deși cea veche ajunsese o ruină
Capital.ro
Ordin UE. Se schimbă cărțile de identitate și pașapoartele. România e obligată
Playtech.ro
Mmmbună, o mai ții minte pe Gina Felea? Cum arată vedeta la 40 de ani! Nu o recunoști
DailyBusiness
20.000 de morți anual. România, la cheremul indiferenței Guvernului!
Adevarul
Ambasadorul Rusiei la Londra acuză Marea Britanie că duce un război de la distanță în Ucraina: „Ucide soldați și civili ruși”
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Trucurile Reginei au salvat-o pe Prințesa Kate de multe ori. Secretele Modei Regale
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Panică pe Aeroportul Otopeni! Un avion care transporta 228 de pasageri a aterizat de urgență
Cancan.ro
Marele absent de la nunta lui Iancu Sterp. De ce a lipsit Culiță Sterp de la nunta fratelui său
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Cresc pensiile garantat pe 1 ianuarie. Se știe procentul. Ministrul Muncii, anunț făcut la TV
StirileBZI
Salariul minim brut va fi majorat de la 1 ianuarie 2025! Patronatele se opun, sindicatele cer mai mult
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
O mamă și fiica ei de 3 ani au murit într-un accident rutier din Brăila. Șoferul tractorului nu avea permis
MediaFlux
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Legende din piaţa financiară: Culoarea cravatei şefului Federal Reserve şi dobânzile dolarului