Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea. Ce au decis magistrații

Denise Rifai este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV de la noi. De ani de zile vedeta este la cuțite cu postul de televiziune Realitatea TV din cauza emisiunii „Legile puterii”.
Alina Costache
24 apr. 2023, 20:42
Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea. Ce au decis magistrații
Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea. Ce au decis magistrații

Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea. Denise Rifai a câștigat inima publicului din România datorită curajului cu care a reușit, de-a lungul timpului, să tranșeze subiectele pe care le-a dezbătut în emisiunile sale cu diverși oameni politici.

Citește și Bombă pe piaţa media! Bianca Drăguşanu se întoarce la TV şi îi face concurenţă lui Denise Rifai

Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea

În prezent, frumoasa prezentatoare moderează emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D care se bucură de un succes uriaș. Însă, foarte puțini știu faptul că Denise Rifai este la cuțite cu postul de televiziune Realitatea TV, unde a activat mai bine de nouă ani.

După ce și-a dat demisia de la Realitatea, vedeta a dat postul în judecată deoarece emisiunea ”Legile puterii” pe care a moderat-o până în 2020, a continuat să ruleze cu o altă prezentatoare.

Jurnalista de origine iordaniană susține că a acționat fostul angajator în instanță deoarece formatul emisiunii îi aparține, fiind înregistrat la OSIM, potrivit CANCAN.ro.

Cu toate acestea, reprezentanții postului Realitatea TV vor să demonstreze contrariul.

În primă instanță, judecătorii i-au dat dreptate lui Denise Rifai, însă postul de televiziune Realitatea TV a făcut apel.

Se pare că înainte să plece la Kanal D, Denise Rifai a depus toate actele necesare înregistrării licenței pentru „Legile puterii”, iar procesul  birocratic a durat până în proximitatea datei să părăsească stația pe care a deservit-o timp de nouă ani. Astfel, cei de la Realitatea au fost nevoiți să îi găsească o înlocuitoare lui Rifai așa că au desemnat-o pe Alexandra Păcuraru, care a moderat emisiunea „Legile puterii” timp de doi ani. Emisiunea având același format, același nume, ca cel apartenent lui Denise Rifai.

Denise Rifai a recunoscut cu ce vedetă s-ar căsători

Denise Rifai a recunoscut cu ce vedetă s-ar căsători. Prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a fost focusată în toţi aceşti ani pe carieră şi a reuşit să ajungă acolo unde şi-a dorit. Însă, pe plan personal are câteva regrete.

Unul dintre cele mai mari regrete ale vedetei este că nu are un copil. Îi plac foarte tare şi are speranţă că avea, într-o zi, unul al ei.

Prezentatoarea nu este angajată în nicio relaţie şi asta pentru că nu a întâlnit bărbatul care să corespundă criteriilor sale. Denise Rifai este o femeie independentă, are o carieră de succes şi crede că uneori, bărbaţii, se simt intimidaţi de astfel de femei,

Vedeta a fost întrebată de Adrian Artene cu ce bărbat celebru i-ar plăcea să se căsătorească. „Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines.

Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: „Ăsta e genul meu”. El e căsătorit cu o tipă tare faină”, a răspuns Denise Rifai, la podcastul „ALTCEVA”, potrivit Cancan.

Citește și Denise Rifai, criticată dur de Iulia Albu: „Nu e o pungă? E o geantă?”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Veste șoc pentru pensionari! Nimeni nu se aștepta la acest lucru!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îşi iau adio de la o legendă a filmului. A murit acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei cai militari în goană prin centrul Londrei, speriați de un autobuz
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?