Denise Rifai şi-a dezvăluit secretele. „Condimentul” cu care o cucereşti definitiv

Invitata lui Adrian Exarhu la „Ac de siguranță #10”, Denise Rifai a povestit lucruri interesante despre viața sa, pe care nu le știați până acum. Cum ar fi și pasiunea pentru condimente.
Filip Stan
06 iun. 2024, 10:38
Denise Rifai şi-a dezvăluit secretele.

Denise Rifai a povestit lucruri incredibile despre bucătăria arăbească. „Pentru mine condimentul top este cimbrul. Nimic nu dă savoarea pe care o dă cimbrul, oriunde este așezat. Următoarele sunt piperul, cuișoarele, scorțișoara. La mine totul începe cu cimbrul. Dacă pășim în bucătăria arabă, toată este o descoperire de arome, e o bucătărie colorată, frumoasă, ude fiecare loc poartă o altă aromă. Șofranul, de exemplu, cum se gătește în mâncarea arăbească, nu-l vom mai găsi în nici o altă bucătărie.

Denise Rifai, despre pasiunea pentru condimente

Șofranul nu este considerat neapărat un condiment pentru Orientul Mijlociu, ci tot ce considerăm Asia Îndepărtată. Cel mai important gust al bucătăriei arabe pe care-l căutăm și îl găsim și în cafeaua arăbească este cardamonul. Modul în care se gătește la noi, de exemplu conopida cu cardamon sau carnea arăbească nu există … e o bucătărie care se seduce”, a spus Denise Rifai.

Prezentatoarea a explicat că îi place foarte mult să mănânce pește, dar trebuie pregătit așa cum trebuie. „Eu iubesc mult peștele. Nu există pește făcut la cuptor fără oregano, fără rozmarin, dar și el trebuie așezat cum trebuie. E un adevărat ritual.

Eu mănânc tot ce este natural, nu neapărat în bucătăria arabă, în bucătăria mediteraneană, îmi place mie să spun. La mine în bucătărie mereu s-a gătit curat, natural, cu mult cardamon și cimbru. Dar atenție! Condimentul dacă-l pui mult e și estetic neplăcut și din punct de vedere al gustului. În tot trebuie să existe disciplină și o cantitate. Și dacă place ochiului, întotdeauna trebuie să aibă și un gust bun.

Denise Rifai trimite femeile la cratiţă: „E normal pentru bărbatul tău să îi faci mâncare. Așa e corect, curat și în fața lui Dumnezeu”

Denise Rifai recunoaște că nu are mult timp pentru aceste activități, dar atunci când găsește adoră să facă mâncare. Vedeta consideră că în acele preparate pe le pregătește, femeia își pune toată energia, iar asta este de departe cel mai înălțător lucru.

În general, Denise Rifai mănâncă ce gătește, dar atunci când nu are timp apelează și la ajutorul celorlalți. Eu mănânc de regulă ce gătesc eu. Mâncarea este foarte importantă. În mâncare se pune energie. Femeia este important să știe, să facă și să prepare, pentru că mâncarea este energia ei. E energia asta vitală care ține tot. Nu există femeie la cratiță, este energia ei. Femeia are o energie separată de cea a bărbatului. Este această energie creatoare. Este femeia, energia supremă. E normal și e frumos și e curat pentru bărbatul tău, pentru familia ta, pentru tatăl tău să îi faci mâncare din mâna ta.

Denise Rifai nu intră în bucătărie de Paște. Cum petrece prezentatoarea Sărbătorile Pascale: „Vreau să mă odihnesc. De gătit nu gătesc”

Așa e corect, curat și în fața lui Dumnezeu așa trebuie așezate lucrurile. Lucrurile trebuie făcute din inimă, dar se întâmplă altfel în societatea modernă. Nu avem timp foarte mult. Femeile care aleg să aibă o carieră, să își dedice viața, să facă performanță, cum sunt eu. Am foarte puțin timp liber. Atunci mă ajut de oamenii care sunt în viața mea și pot să mănânc conform. Mie mi se pare cea mai mare onoare pentru o femeie să poată să gătească, să aibă timp să gătească pentru ea, familia ei, bărbatul ei. Asta este o onoare. Nu este nici femeia la cratiță, e cel mai înălțător lucru‘, a spus Denise Rifai, în cadrul podcastului Ac de siguranță.

Denise Rifai, dezvăluiri fierbinți despre Dan Bittman: „Oamenii mai aşezați în vârstă au o liniște pe care viața le-a dat-o.Știi cu ce operezi și te poți așeza lui. Și vâltoarea asta a tinereții, când se transformă în ceva frumos…”

Ce face Denise Rifai de Paște

Ce face Denise Rifai de Paște

Denise Rifai are o siluetă de vis la cei 37 de ani ai săi. Moderatoarea tv a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Ține o dietă destul de strictă după care se ghidează în fiecare zi. Sunt mai multe alimente la care a renunțat de dragul siluetei sale.

Citește și Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat: „Aici este punctul nevralgic pentru mine”

„Încerc să mănânc foarte curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus. Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, e nu consum așa ceva. Apa plată beau.”, a declarat Denise Rifai, potrivit ciao.

Denise Rifai evită consumul de băuturi carbogazoase

Denise Rifai încearcă pe cât posibil să evite consumul de băuturi carbogazoase. Spune că astfel de bătururi nu îi fac bine deloc și că preferă apa plată, ceaiul sau limonada care nu au zahăr.

Citește și Bianca Drăgușanu sare din proces în proces. Prezentatoarea TV le face scandal autorităților. Motivul pentru care a ajuns în instanță

„Nu consum pentru că am observat că mi se umflă picioarele, de exemplu. Și mi se pare dizgrațios. Mai ales când am câte o filmare. Nu există. De ce să pun în mine produse care-mi fac rău? Mai dau și bani ca să–mi fac rău? Eu consum doar apă plată, beau cafea, îmi place ceaiul negru, dar nu beau și ceai, și cafea. La o cafea beau și un pahar mare cu apă întotdeauna. Cafeaua deshidratează și atunci corpul trebuie hidratat. Iubesc limonada, dar și pe asta o fac fără zahăr, fără miere. Limonada în sine are carbohidrați, lămâia are zahăr, nu e c

Denise Rifai admite că se ferește de tentații și are niște reguli alimentare bine stabilite, totul pentru a nu câștiga kilograme în plus.

„Încerc să mănânc curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus. Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, eu nu consum așa ceva. Apa plată beau’, spunea Denise Rifai pentru Ciao.ro.

Cine este, de fapt, Denise Rifai? În vârstă de 38 de ani, cu mamă româncă și tată iordanian, prezentatoarea a vorbit și despre Iordania, țară unde visează să aibă o casă, dar și despre culisele emisiunii ei de la Kanal D. Emisiunile sale de duminică seara nu sunt ”niște simple întrevederi, ci adevărate exerciții de sinceritate ale invitaților față de public și față de ei înșiși”.

Citește și: Denise Rifai și-a scos bijuteria pe patru roți la plimbare. Prezentatoarea TV, o apariție răvășitoare, care ar încinge imaginația oricărui bărbat

Cine este, de fapt, Denise Rifai?

Iordania are soarele arzător, cer, are deșertul pe care îl ador… Aș mai adauga oamenii frumoși, mâncarea grozavă… Iubesc foarte mult România, și apropiații mei știu că mă emoționez teribil de câte ori aud inmnul României.

În România poți trăi liber, societatea îți permite asta. Lumea occidentală trebuie să aprecieze că este liberă, că are cerul liber deasupra capului, o libertate totală. În Occident oamenii nu înțeleg cât de important este să fii liber„, a declarat Denise Rifai, pentru Libertateapentrufemei.ro.

Vedeta mărturisește că ar fi fost un avocat foarte bun, dacă nu urma jurnalismul. Îi place foarte tare să lupte pentru drepturile omului și ale femeilor.

Dacă nu aș fi fost jurnalist, cred că aș fi fost un avocat foarte bun, luptând pentru drepturile omului și ale femeilor. În fiecare zi încerc să fiu mai bună, mai înțelegătoare, mai înțeleaptă. Oamenii îmi spun, pe măsură ce trece timpul, că sunt schimbată în bine.

Eram „sălbatică” când eram mică, nu înțelegeam că viața nu este doar în alb și negru, că există nuanțe. Am învățat că nu există perfecțiune, există însă o balanță. M-am echilibrat în toți anii ăștia„, a mai declarat Denise Rifai.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbare radicală de vreme în România. Scăpăm de un mare chin
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?