Dentista ucisă la Brăila s-a luptat îndelung cu agresorul său. Descoperirile șocante de la necropsie

Apar noi informații șocante din ancheta dentistei din Brăila ucise în propriul cabinet. Potrivit necropsiei, decesul femeii ar fi survenit din cauza rănilor suferite în zona gâtului. Specialiștii spun, de asemenea, că moartea a fost una violentă și că victima s-ar fi luptat un timp cu criminalul.
Alina Costache
18 iul. 2024, 20:59
Dentista ucisă la Brăila s-a luptat îndelung cu agresorul său. Descoperirile șocante de la necropsie
Dentista ucisă la Brăila s-a luptat îndelung cu agresorul său. Descoperirile șocante de la necropsie

Apar noi informații șocante din ancheta dentistei din Brăila. În urma cercetărilor mai amănunțite, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăilatransmite că femeia s-ar fi luptat cu agresorul ei, dovadă stând rănile descoperite pe mâinile și pe unul dintre picioarele victimei.

Citește și: Ultimele cuvinte ale influencerului Iorgo din Brăila, celebru pe Tik Tok, care a murit în accident. Fanii sunt șocați. „Înainte râdeam la clipurile lui, acum mă uit la ele și plâng”

Dentista ucisă la Brăila s-a luptat îndelung cu agresorul său

Între timp, criminaliștii s-au întors în cabinetul unde a avut loc crima pentru a căuta noi probe care să îi conducă la criminal. La aproape 40 de ore de la tragedie, anchetatorii au oferit primele informații cu privire la crima care a șocat întreaga țară.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila este împuternicit să aducă la cunoștință publicului următoarele: La data de 16.07.2024 s-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila dosarul penal nr. 56/251/P/2024, având ca obiect comiterea infracțiunii de omor prevăzută de art. 188 alin. (1) din Codul penal, urmare a sesizării, în aceeași dată, ora 21:24, a numitului G.B.C, cu privire la un posibil omor comis asupra numitei G.M, medic stomatolog care își desfășura activitatea la cabinetul situat pe strada G-ral Eremia Grigorescu, nr. 30 din mun. Braila. Pentru formarea unui probatoriu necesar desfășurării cercetării, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. (1) Codul penal. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă formată din lucrători de poliție judiciară și lucrători criminaliști, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, care a desfășurat activități specifice în vederea identificării autorului/autorilor și aflarea adevărului în cauză.

Urmare a necropsiei efectuate asupra cadavrului, s-a concluzionat: – moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 și s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate la nivelul gâtului, cu interesarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene și digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum și a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu interesarea parțială a venei jugulare externe; – plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp tăietor-înțepător (cuțit sau similar acestuia), având vârf bine ascuțit și margine tăioasă; – s-au mai constatat și alte leziuni traumatice, respectiv echimoze și zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă și gambă stânga”, a transmis, joi după-amiaza, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Anchetatorii nu au reușit să găsească, încă, nici telefonul victimei. Au găsit, în schimb, portofelul acesteia, dar gol. Pentru a ajuta la prinderea ucigașului, o echipă de specialiști criminaliști din București se află, de miercuri, la Brăila. La audierile-maraton au ajuns, până acum, atât membrii familiei, cât și prieteni de-ai femeii, dar și vecini din blocul în care avea cabinetul stomatologic.

Surse din anchetă spun că există un cerc de suspecți, dar momentan nimeni nu a fost pus, oficial, sub acuzație. Oamenii legii investighează și ipoteza amenințărilor cu moartea și faptul că femeia solicitase, recent, permis pentru portamă.

Citește și: Cine este doctorița stomatolog ucisă la Brăila. Marina avea 41 de ani

 

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autostrada București-Ploiești, închisă! În ce zone este redirecționat traficul și când se va relua circulația pe A3
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Condamnări dure pentru cinci activiști de mediu în Londra
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'