Deputat PSD, declaraţii ironice despre Rareş Bogdan: „Să îl propună PNL la şefia ANRE, astfel vom fi cu toţii liniştiţi că dânsul va soluţiona rapid criza energetică”

Deputatul PSD Radu Popa a venit cu o propunere inedită, aceea ca Rareș Bogdan să fie propus de PNL ca președinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).
Filip Stan
20 ian. 2022, 12:46
Deputat PSD, declaraţii ironice despre Rareş Bogdan:

Propunerea deputatului PSD Radu Popa după ce prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan a criticat în cadrul unor apariții publice activitatea ANRE și a conducerii acesteia acuzând indirect PSD pentru criza energetică, avansând chiar o posibilă rupere a Coaliției.

”Am citit cu mare emoție declarațiile lui Rareș Bogdan de ieri când ne spunea care e termenul de garanție al actualei Coaliții și chiar cele mai recente, cele de aseară, când cerea demisia conducerii ANRE. Sprinten, micuțul!

Înțeleg ca știe multe, inclusiv cine e vinovat de creșterea prețurilor la energie, respectiv conducerea ANRE. Desigur, Dumitru Chiriță trebuia să termine centrala de la Iernut și poate Zoltan Nagy sau altcineva din conducerea ANRE să extragă gaze din onshore ca să scadă presiunea pe preț. Sau ne uităm unde nu trebuie?

Citeşte şi: Gabriela Firea susţine că preţul căldurii se va dubla în Bucureşti şi îl avertizează pe Nicuşor Dan: „Să vină cu soluţii, nu să-i arate cu degetul pe cei care i-au lăsat proiecte la cheie”

Însă, având în vedere că domnia sa se pricepe și la politică și la energie, eu propun conducerii PNL ca dl. Rareș Bogdan să fie numit șeful ANRE și, astfel, vom fi cu toții liniștiti că dânsul va soluționa rapid criza energetică din România și va liniști apele politicii.

Dar dacă propunerea mea nu va găsi ecou la PNL, atunci măcar să’i spună cineva că el nu mai e moderator tv și că opiniile lui din prime-time ar trebui să fie, de multicel, fundamentate pe analize consistente făcute, eventual, de profesioniști-îmi cer scuze că am adus această noțiune în discuție.”, susține Radu Popa pe pagina lui de Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu reacţionează după ce Rareş Bogdan ameninţă cu ruperea coaliţiei. „Cer mâine de urgență o ședință”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
Decizie pentru TOATE FEMEILE din România. Anunț venit chiar astăzi, 6 IULIE: Semnez şi promovez
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Filmul de pe Netflix care a primit toate aprecierile. Nicole Kidman joacă rolul principal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ce a pățit Florentina din Iași, după ce s-a cuplat pe Facebook cu un tânăr de 29 de ani? Cine era Alexandru, de fapt
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Locuitorii de la granița cu Ucraina au fost avertizați că vor cădea obiecte din spațiul aerian! Oamenii au primit mesaj RO-ALERT!
Capital.ro
S-A DAT ORDIN pentru România direct de la UE. Este obligatoriu până pe 15 OCTOMBRIE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Incidente la Festivalul Saga din București: DJ-ul Hardwell și-a anulat set-ul din cauza problemelor tehnice și a lipsei plății
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!