Deputat UDMR: Monica Macovei e frigidă. Are orgasm doar când vede oameni după gratii

Deputatul UDMR Marko Attila a scris pe Facebook un comentariu legat de reacţia Monicăi Macovei de după condamnarea lui Gigi Becali. Marko Attila susţine că europarlamentarul PDL poate ajunge la orgasm doar atunci când vede oameni care ajung la închisoare, scriu ziariştii de la jurnalul.ro
Filip Stan
28 mai 2013, 13:42
Deputat UDMR: Monica Macovei e frigidă. Are orgasm doar când vede oameni după gratii

 „În ultimele zile am auzit-o de câteva ori la televizor pe Monica Macovei, citată şi astăzi de o televiziune de ştiri, care susţine că partidele de guvernământ pregătesc graţierea lui Becali. Am auzit acelaşi lucru şi după încarcerarea lui Năstase. Toată lumea ştie că Gigi nu va fi graţiat, aşa cum nu a fost nici Năstase. Din această atitudine isterică şi de fobie am tras o concluzie: doamna Macovei este frigidă. Ea are orgasm doar când vede oameni după gratii. Aştept expresia feţei sale când va fi anunţată sentinţa definitivă în cazul meu. Sunt convins că lucrează cu înverşunare ca să poată exprima acelaşi lucru”, a scris Marko Attila, pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook.

Ulterior, Marko Attila a şters postarea iniţială, înlocuind-o cu alta în care a încercat să atenueze din duritatea primelor sale afirmaţii. „Am şters postarea despre doamna Macovei. Dacă cineva s-a simţit ofensat, îi cer scuze. Aş adăuga totuşi că adevărul nu se schimbă. Nici nedreptatea.. Dacă nu mă credeţi, întrebaţi-l pe Nagy Zsolt. Sau pe Borboly Csaba la audierile de vineri… Nu deţin adevărul absolut. Am fost copleşit de emoţii”, a scris Marko Attila.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei l-a acuzat, pe 22 mai,  de „imixtiuni” in justiţie pe prim-ministrul Victor Ponta, şi a susţinut că există o simpatie a liderilor USL pentru Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare.

„Victor Ponta şi-a intensificat atacurile la adresa justiţiei: le-a transmis judecătorilor că nu vrea să vadă în închisoare persoanele pe care le simpatizează”, a scris Monica Macovei, pe blogul său.

Potrivit ziare.com, fostul ministru al Justitiei a amintit faptul că, duminică, Victor Ponta a spus că ar fi „nefericit” dacă Gica Popescu va fi condamnat la închisoare: „Ponta recidivează în acest caz, în urmă cu câteva luni afirmând ‘lui Gică Popescu i-aş ierta orice'”.

Monica Macovei a adus în discuţie şi subiectul „simpatiei” declarate a prim-ministrului pentru Gigi Becali, cu câteva ore înainte de pronunţarea sentinţei de condamnare.

„Victor Ponta a demonstrat în aceste zile cât se poate de clar coalizarea cu inculpaţii împotriva justiţiei. S-ar putea ca aceste personaje să fie simpatice multora, dar ori legea este egală pentru toţi, ori nu. Legea trebuie să se aplice egal, şi nu în funcţie de simpatii sau notorietate”, a subliniat europarlamentarul PDL.

Aceasta a scris si despre declaraţiile lui Crin Antonescu şi Valeriu Zgonea, în contextul unei posibile graţieri a lui Gigi Becali.

„Presiunea pe care premierul Ponta o pune pe magistraţi este inacceptabilă. I se adaugă şi declaraţiile de simpatie lansate de cei doi preşedinti ai Parlamentului, Antonescu şi Zgonea, ‘întristaţi’ de decizia instanţei de a-l condamna pe Becali şi pregâtind, la nivel emoţional, terenul pentru cererea de graţiere. Altfel, nu ar exista în acest moment niciun motiv obiectiv pentru că Gigi Becali să primească graţierea. Nimeni nu vorbeşte însă de prejudiciul adus statului de Becali, de aproape 1 milion de euro, prin schimbul de terenuri, bani cu care puteau fi făcute şcoli sau străzi. Ponta, Antonescu, Zgonea vorbesc despre Becali de parcă el ar fi victima vreunei infracţiuni. Lucrurile stau exact invers: el este autorul şi noi toţi suntem victimele furate”, a punctat Monica Macovei.

 

În cursul anului trecut, fostul subsecretar de stat în Departamentul pentru Relaţii Interetnice, Marko Attila, acuzat de abuz în serviciu contra interesului public pentru restituirea Colegiului „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare de Judecătoria Buzău.

Marko Attila a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru abuz în serviciu contra interesului public împreună cu Marosan Tamas, reprezentant al Eparhiei Reformate din Ardeal, şi Silviu Clim, fost consilier în cadrul Ministerului de Justiţie, membri ai comisiei de retrocedare a Colegiului „Szekely Miko” din Sfântu Gheorghe. Instanţa a considerat că cei trei au retrocedat abuziv clădirea către Eparhia Reformată din Ardeal pe baza unor documente care nu erau valabile.

Deşi au fost achitaţi de Curtea de Apel Braşov în 2006, în luna iunie 2012, Judecătoria Buzău i-a condamnat pe fiecare la trei ani de închisoare şi a obligat Eparhia reformată să plătească un prejudiciu creat statului de 1,13 milioane de lei. Inculpaţii au făcut recurs la decizia de la Buzău, acesta urma să fie judecat la Curtea de Apel Ploieşti, însă noua calitate de deputat a lui Marko Attila a propulsat cazul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Cele 3 zodii care își pot schimba destinul în august 2024. E șansa vieții lor
Capital.ro
Suspendarea definitivă a permisului auto. Șoferii care nu pot fi iertați de lege. Pieton pe viață
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Amănunte bizare despre atacatorul lui Trump. Ce avea în telefon
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
'Cumetriile' din Antenă! Bordea i-a luat iubita lui Cazacu 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Asociația de proprietari decide. Lege pentru proprietarii de apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Statele membre UE trebuie să prezinte câte doi candidați pentru posturile de comisari europeni
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'