Descoperă povestea incredibilă a doi bucureșteni care au renunțat la oraș pentru a face avere la țară! Ce afacere au pornit în propria lor livadă cu doar 12.000 euro

Doi bucureșteni au luat decizia de a-si încheia socotelile cu viața de oraș și să se retragă spre natură. Cei doi au pus la cale o afacere pe care comunitatea locală a primit-o cu brațele deschise.
Filip Stan
19 mai 2024, 12:45
Descoperă povestea incredibilă a doi bucureșteni care au renunțat la oraș pentru a face avere la țară! Ce afacere au pornit în propria lor livadă cu doar 12.000 euro
Descoperă povestea incredibilă a doi bucureșteni care au renunțat la oraș pentru a face avere la țară! Ce afacere au pornit în propria lor livadă cu doar 12.000 euro

Simona și Gabriel, doi antreprenori din inima Bucureștiului, au luat o decizie îndrăzneață și plină de curaj: au ales să părăsească agitația vieții din oraș și să se mute într-un cadru mai liniștit și mai aproape de natură, la Piatra Neamț. Noua lor locuință este o casă încântătoare, înconjurată de o livadă generoasă de 1.500 de metri pătrați. Însă această schimbare nu a fost doar pentru ei, ci și pentru comunitatea locală.

Citește și: Ramona Olaru, dezvăluiri despre pretendentul ei. A scos-o în oraș, dar ea a scos cardul să plătească

Motivați de dragostea pentru copii și dorind să ofere o alternativă sănătoasă și educativă într-un mediu natural, cei doi soți au transformat ideea lor în realitate. Au decis să organizeze tabere pentru copii, unde aceștia pot să se bucure de natură, să învețe lucruri noi și să se distreze într-un mod sănătos și constructiv. Inițiativa lor a fost salutată și apreciată de către comunitate și de către părinți, iar articolele din presă, precum cel din Business Magazin, au evidențiat eforturile lor și impactul pozitiv pe care îl au în viața copiilor și a comunității din Piatra Neamț.

„Ne-am mutat în Piatra Neamţ şi de aici a venit toată inspiraţia. Casa pe care am cumpărat-o este situată în afara oraşului şi are o livadă desprinsă din poveşti, aşa că ne-am dorit să ne bucurăm şi împreună cu alţii de ea. Iubim foarte mult copiii şi am zis că dacă am face o tabără de vară pentru cei mici în livada noastră ar avea succes. Aşa că am construit două căsuţe în copac pentru copii”, povestesc cei doi.

Tabăra, situată la marginea oraşului, s-a născut după o investiţie de 12.000 de euro, bani din fonduri proprii. „Până acum am ajuns la o investiţie de 12.000 de euro, bani care au mers către construcţia căsuţelor din lemn dedicate copiilor şi către amenajarea livezii. Cred că până la finalul anului vom reuşi să ne recuperăm investiţia. Tot ce am construit în livadă a fost făcut de soţul meu”, a mai adăugat Simona.

După încheierea anului școlar, „Livada cu povești” va fi un loc magic deschis pentru cei mici, cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Aici, copiii vor avea parte de aventuri și experiențe unice într-un mediu natural și plin de poveste. Activitățile se vor desfășura de dimineața până seara, de luni până vineri, oferindu-le micuților oportunitatea de a explora, învăța și se distra într-un mod creativ și sigur.

În weekenduri, locația va putea fi închiriată pentru petreceri private, exclusiv dedicate copiilor, oferind astfel posibilitatea de a sărbători momente speciale într-un cadru unic și plin de farmec. „Livada cu povești” devine astfel un loc de întâlnire și bucurie pentru copii și părinți, unde fiecare zi aduce cu sine noi aventuri și amintiri de neuitat.

„Vrem ca această tabără să fie axată pe joacă şi timp liber.Vom avea ateliere creative şi cognitive. Cred că natura le poate oferi copiilor atât de multe lucruri încât este păcat să nu le exploatăm. Am creat un loc în care copiii vor putea planta la începutul verii legume, iar la finalul taberei de vară îşi vor putea culege propriile roade”, mai adaugă Simona.

Citește și: Gaură mare cât un oraș, descoperită în Antarctica. De ce se formează în fix același loc peste 50 de ani

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbare radicală de vreme în România. Scăpăm de un mare chin
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?