Descoperire-șoc în casa lui Andrei Versace! Procurorii urmăresc o nouă pistă. Un mesaj a dat întreaga anchetă peste cap: „Tu ai impresia că îți merge cu mine?”

Descoperirile inedite continuă în cazul morții lui Andrei Pârvan, cunoscut în mediul online ca Andrei Versace. El a fost găsit mort în urmă cu două zile, însă decesul s-ar fi produs în urmă cu aproximativ o săptămână, mirosul neplăcut provenit de la cadavru fiind și cel care a atras atenția.
Filip Stan
22 iul. 2024, 14:00
Descoperire-șoc în casa lui Andrei Versace! Procurorii urmăresc o nouă pistă. Un mesaj a dat întreaga anchetă peste cap: „Tu ai impresia că îți merge cu mine?”
Descoperire-șoc în casa lui Andrei Versace! Procurorii urmăresc o nouă pistă. Un mesaj a dat întreaga anchetă peste cap: „Tu ai impresia că își merge cu mine?”

Andrei Versace a fost găsit mort sâmbătă dimineață în apartamentul lui dintr-un ansamblu rezidențial de lux din Sectorul 1. Oamenii legii au fost chemați de agentul de pază al complexului, după ce a fost sesizat un miros urât venit din locuința acestuia. Acum ancheta este în desfășurare, iar oamenii legii urmăresc mai multe piste.

Citește și: Mama lui Andrei Versace, devastată de moratea fiului ei: ”Măcar și-a găsit el liniștea”. Adevărul despre ”averea” influencerului

Descoperire-șoc în casa lui Andrei Versace! Procurorii urmăresc o nouă pistă

Primele detalii arată cum s-a desfășurat descoperirea lui Andrei Versace. Ușaapartamentului său era încuiată, astfel că a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare din cadrul ISU București-Ilfov. Ulterior, trupul său neînsuflețit a fost dus la INML, iar anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Odată pătrunși în locuința lui, oamenii legii l-au găsit pe Andrei Versace căzut în bucătărie, într-o baltă de sânge. S-a remarcat că la intrarea în casa influencerului erau mai multe perechi de adidași, împrăștiate pe hol, dar nici în sufragerie și nici în bucătărie nu erau urme de răvășire sau semne care să indice că ar fi avut loc o spargere ori un atac.

Andrei Versace a fost găsit decedat, îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurți. Acesta nu avea pe corp urme de violență, așa că, după ce anchetatorii au făcut cercetarea la fața locului și au luat probe, legiștii au ridicat trupul neînsuflețit al influencerului și l-au dus la Institutul Național de Medicină Legală. Abia în urma necropsiei vor putea fi stabilite primele concluzii privind data și ora morții, deși se crede că moartea a survenit acum aproximativ 7 zile dată fiind starea avansată de putrefacție în care acesta a fost găsit. De asemenea, se va afla și dacă Andrei Versace a consumat droguri sau a luat medicamente înainte de a se stinge din viață. În imobilul acestuia nu au fost găsite urme care să sugereze că bărbatul consuma substanțe interzise.

Ciudat este că, în urma verificărilor, anchetatorii au aflat că, în luna aprilie, Andrei Versace a fost internat pentru o lungă perioadă la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, unde ar fi urmat un tratament împotriva dependenței de stupefiante. Din acest motiv, până la rezultatele preliminare ale necropsiei, oamenii legii presupun că Andrei Versace ar fi consumat droguri într-o altă locație, iar aceste substanțe și-ar fi făcut efectul letal abia după ce a ajuns acasă.

Se așteaptă și vizionarea imaginilor de pe camerele de supravechere din zonă pentru a vedea când a ajuns tânărul devenit vedetă pe internet acasă în seara în care se presupune că a murit. În plus, vor urma și mai multe runde de audieri ale persoanelor car el-au văzut ultima dată pe Andrei Pârvan.

Moartea bărbatului care se afișa în online ca trăind o viață de lux a șocat pe toată lumea, mai ales că acesta nu era cunoscut cu probleme de sănătate. Se știe, însă, că era un apropiat al lumii interlope, afișându-se, și nu doar o dată, împreună cu cămătarii Marcel și Vasile Pascu, ziși frații Calu, potrivit Gândul.ro. Sursa citată mai scrie că, la un moment dat, influencerului ar fi ajuns să fie luat în râs de cei doi, ba chiar l-ar fi și filmat după ce i-ar fi dat să tragă pe nas un praf alb despre care l-au mințit că este cocaină.

Pe 10 iulie, Andrei Versace a publicat pe contul lui de Facebook o imagine a lui Ștefan Dinu, zis Fane Căpățână, însoțită de mesajul: „Un țăran care se crede mafiot. Bă, jupuitule, care ceri bani la lume și ești milog, tu ai impresia că îți merge cu mine?”, fiind și ultimul mesaj postat de influencer.

De asemenea, o femeie care susține că era prietenă cu Andrei Versace a publicat, tot pe Facebook, ultima filmare pe care ar fi primit-o de la bărbat. Femeia susține că Andrei Versace ar fi suferit în ultima perioadă, simțindu-se singur și neglijat de cei dragi, dar era și terorizat de interlopi, la care se crede că avea mari datorii.

Citește și: Prietenii lui Andrei Versace nu cred că moartea lui a fost un accident: „El nu mai avea bani mulți”. Ce se știe despre ultimele clipe de viață ale influencerului

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!