Descoperire şocantă în SUA! Imigranţii au construit un tunel la graniţă cu Mexic pentru a trece neobservaţi VIDEO

Un tunel care măsoară 400 de metri a fost descoperit la graniţa dintre SUA şi Mexic de către de Agenţia pentru Imigrări. Tunelul era echipat cu ventilaţie, apă potabilă, electricitate şi şină de tren, urmând să fie folosit de imigranţii ilegali. 

RomaniaTV.net
08 aug. 2020, 10:20
Descoperire şocantă în SUA! Imigranţii au construit un tunel la graniţă cu Mexic pentru a trece neobservaţi VIDEO

Agenţia pentru Imigrări din SUA a descoperit cel mai tehnologizat tunel de la graniţă din istoria ţării, un pasaj subteran care se întinde pe 400 de metri, între Mexic şi statul Arizona, relatează RT.

Lat de 91 cm (3 feet) şi înalt de 1,2 metri (4 feet), tunelul era echipat cu venilaţie, electricitate, apă potabilă, dar şi o mică şină de tren. Descoperirea a avut loc în Yuma, Arizona, iar autorităţile au catalogat pasajul ca fiind cel mai sofisticat din istoria Statelor Unite.

Citeşte şi: Descoperire macabră. 25 de cadavre mutilate au fost găsite într-un şanţ, înfăşurate în pături

Tunelul nu era finalizat şi nu avea ieşire pe teritoriul SUA. Acesta a fost dezafectat, iar oficialii spun că ar fi fost contruit pentru ca imigranţii să treacă graniţa ilegal.

De asemenea, autorităţile au precizat că pasajul subteran a fost construit cu mâinile goale, iar realizarea lui a durat luni de zile.