Destinaţii de vis. Top 10 oraşe cu cele mai frumoase femei din lume FOTO

Există un număr atât de mare de forme diverse ale frumuseţii încât, indiferent de gusturi, nu există oraş pe lume care să nu satisfacă măcar un anumit stil sau tip de frumuseţe. Dar putem clasifica într-adevăr oraşele cu cel mai mare volum de femei frumoase? Multe încercări au fost făcute în acest sens, iar lista de faţă este întocmită pe baza mai multor clasamente, oraşele prezente aici încercând să satisfacă şi cele mai rafinate gusturi în materie frumuseţe.
Daniel Spătaru
27 sept. 2014, 09:52
Destinaţii de vis. Top 10 oraşe cu cele mai frumoase femei din lume FOTO

10. Montreal (Canada)

Fiind un oraş situat în partea franceză a Canadei, Montreal este o combinaţie sexy între farmecul european şi îndrăzneala nord-americană. Montrealul are o viaţă de noapte efervescentă, plină de viaţă, iar frumuseţea femeilor sale rivalizează cu cea a oraşului în sine. Oraşul este unul din centrele recunoscute ale prezentărilor de modă, iar modelele care locuiesc aici sunt şi ele în număr apreciabil.

9. Luanda (Angola)

Angola este una dintre cele două ţări care au dat lumii o câştigătoare de culoare la concursul Miss Univers şi, de altfel, modelele angoleze sunt întâlnite la prezentările internaţionale mai des decât ne-am fi închipuit. Un exemplu elocvent este Sharam Diniz, unul dintre îngerii de la Victoria’s Secret. În capitala Luanda există multe baruri chic, în care vei fi înconjurat de superbe femei africane.

8. New York (SUA)

În America, Los Angeles-ul şi Miami ar trebui să atragă frumuseţile feminine, ca urmare a climei lor şi a plajelor, însă newyorkezele iau foarte în serios frumuseţea fizică. În plus, New York-ul are avantajul că este una dintre metropolele unde se amestecă şi se întrepătrund culturile, rezultând de aici mixuri exotice din punct de vedere al raselor. Aceste combinaţii, din care apar o mulţime de femei superbe, desfată practic toate gusturile, fie că vorbim de tipul afro, asiatic sau caucazian.

7. Tel Aviv (Israel)

Capitala Israelului are o viaţă de noapte tumultoasă, vreme excelentă şi plaje uimitoare. În plus pe lângă acestea se poate lăuda cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Cu tenul lor închis şi captivanţi ochii verzi, israeliencele sunt admirate în lumea întreagă. De la 18 ani, inclusiv pentru femei serviciul militar este obligatoriu, astfel că prezenţa unor astfel de frumuseţi îmbrăcate în haină militară, pe străzile Tel Aviv-ului le sporeşte farmecul.

6. Moscova (Rusia)

Apariţia Rusiei pe această listă nu miră pe nimeni, această ţară fiind exponenta frumuseţii când se vorbeşte despre farmecul femeilor din Europa de Est. Este ceva în genetica lor ca moscovitele să fie atât de irezistibile şi sexy. O plimbare la Moscova vă va şoca. Uitându-vă în jur veţi avea senzaţia că sunteţi înconjuraţi de femei care tocmai au coborât din revistele de modă. Cu corpul tonifiat, tenul superb şi o structură facială care le face invidiate de restul lumii, moscovitele influenţează puternic standardele contemporane de frumuseţe.

5. Stockholm (Suedia)

Cei care preferă blondele cu ochi albaştri nu trebuie să meargă mai departe de Stockholm. În ciuda vremii reci, aici femeile sunt fierbinţi şi ştiu să ţină de cald pe timp de noapte. În plus, femeile suedeze sunt recunoscute ca fiind cu picioarele pe pământ şi foarte prietenoase, ceea ce le sporeşte farmecul. Frumuseţea suedeză este recunoscută de zeci de ani la nivel mondial, stele ale cinematografiei precum Ingrid Bergman sau Ann-Margret fiind născute în Suedia.

4. Milano (Italia)

Este capitala mondială a modei, astfel că modelele din toată lumea îşi părăsesc prietenii şi familia şi vin aici pentru a căuta faimă şi avere. Însă nu doar densitatea ridicată de modele de talie mondială au aşezat Milano pe această listă, ci şi frumuseţea nativă italiană. Actriţa Monica Belluci este un exemplu perfect pentru a descrie frumuseţea milanezelor.

3. Kiev (Ucraina)

Femeile din Ucraina sunt considerate mai puțin intimidante decât vecinele lor din Rusia, având reputaţia de a fi mai prietenoase și mai vorbăreţe. Frumuseţea lor este aproape eterică, având caracteristici uimitor de simetrice, pielea albă ca zăpada şi siluete perfecte. Cele mai multe dintre kievence sunt bine educate şi îmbrăcate elegant. Faceţi o plimbare în jurul Kievului, mai ales vara, când femeile merg la plajă pe malul râului Nipru şi veţi înţelege mai exact de ce femeile ucrainence au reputaţia de a fi unele dintre cele mai frumoase din lume.

2. Rio de Janeiro (Brazilia)

De cele mai multe ori, prima ţară care ne vine în minte atunci când se vorbeşte despre frumuseţile internaţionale este Brazilia. Motivele sunt multiple şi reale. Braziliencele sunt frumoase, fierbinţi, pătimaşe şi te hipnotizează cum pui piciorul pe o plajă din Rio. Când o ţară dă modele precum Gisele Bundchen – supermodelul cu cele mai mari câştiguri din lume, Adriana Lima sau Alessandra Ambrosio nu e de mirare că Rio se află pe această listă, ba chiar unii vor fi surprinşi că nu se află pe primul loc.

1. Caracas (Venezuela)

Dintr-unul dintre cele mai periculoase oraşe din lume merg la concursurile internaţionale cele mai frumoase femei din lume. Venezuela are cele mai multe titluri la concursurile mondiale de Miss: 21 de titluri în cele patru concursuri majore organizate la nivel internaţional, mai multe decât oricare altă ţară. Dacă sunteţi interesaţi să vedeţi ce frumuseţi celebre are Venezuela căutaţi un nume precum Karla Lopez (cunoscută şi sub numele de Karla Spice), care a câştigat Miss Non-Nude Venezuela, cu un an înainte de a începe să pozeze topless. Caracas este totuşi un loc prea periculos pentru a alege să-ţi petreci vacanţa, pentru a vedea pe viu frumuseţile venezuelene.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul care a devenit prea scump chiar și pentru milionari. Deși au averi mari, nu-și mai permit să-și cumpere apartamente și case aici
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Surpriza de la pompă. Cât costă un litru de benzină și de motorină
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce a apărut pe contul de Facebook al Adrianei Bahmuțeanu la câteva zile după vestea divorțului de George Restivan! Mesajele care i-au pus pe toți pe gânduri
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentatul cu mașină-capcană de la Moscova, a cooperat cu serviciile speciale ucrainene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!