DETALII INCREDIBILE ies la iveală în ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu: „Avea tot timpul după el o pipetă”

Sorin Oprea, amicul lui Răzvan Ciobanu, a povestit într-o emisiune de televiziune câteva momente șocante din viața creatorului de modă.
Alina Costache
22 mai 2019, 18:25
DETALII INCREDIBILE ies la iveală în ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu:

Cel mai bun prieten al lui Răzvan Ciobanu a decis să vorbească despre adevărul pe care puțini au avut curajul să-l recunoască. Au ieșit la iveală detalii șocante despre regretatul designer, care s-a stins din viață în urma unui cumplit accident de mașină!

Invitați la o emisiune, Sorin Oprea și soția să, Andra, au povestit, pas cu pas, tot ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu, cu puțin timp înainte să moară.

Conform celor declarate chiar de el, Sorin Oprea ar fi încercat să facă tot posibilul pentru a-l convinge pe Răzvan Ciobanu să mai aștepte puțin, ca să plece împreună, cu mașina lui.

Mai mult decât atât, se pare că Răzvan Ciobanu a fost găsit de acesta în diferite situații ce ar pune pe gânduri orice moment: într-o zi îi tremura maxilarul, în alta era prin București, pe Magheru, într-o stare greu de imaginat, ca și când abia se mai ține pe picioare.

„Noi l-am luat și l-am băgat în casă, se târa pe picioare. Atunci când l-am dus acasă am întâlnit și un domn, din Los Angeles, despre care am presupus că ar fi un posibil iubit, cu care a avut legătură Răzvan Ciobanu atunci când a plecat în străinătate”, a declarat Sorin Oprea.

„Adormea, eu am văzut cu ochii mei, de multe ori. Stătea de vorbă cu mine, scăpa telefonul din mână și adormea. Eu cred că dormit cu mâna pe volan și a tot mers. El la masă sforăia. Era treaz, vorbea și apoi sforăia. Avea tot timpul după el o pipetă. Am văzut că avea un recipient pe care îl ținea mereu după el, dar nu l-am întrebat. De exemplu, la atelier la el avea o perdea, o draperie pe care o trăgea, intra acolo, iar după 10 minute cădea lângă tine”, a mai spus Sorin Oprea.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!