Detalii NĂUCITOARE în cazul copilului îngropat în curte. Ce se întâmpla în CASA ORORILOR – VIDEO

Detalii cutremurătoare sunt scoase la lumină în cazul copilului ucis de tată şi îngropat în curtea casei. Părinţii n-au vărsat nicio lacrimă pentru copilul ucis şi, fără nicio urmă de regret, au şi încasat alocaţia micuţului, lună de lună. În tot acest timp, ceilalţi copii au stat în casă ca într-un lagăr, terorizaţi de cei care i-au adus pe lume.
Filip Stan
05 oct. 2014, 12:42
Detalii NĂUCITOARE în cazul copilului îngropat în curte. Ce se întâmpla în CASA ORORILOR - VIDEO

Familia copilului de şase ani ucis în bătaie de propriul tată şi îngropat apoi în curtea casei ascunde drame de nedescris. Cei şase copii care au supravieţuit chinurilor din casa ororilor au fost preluaţi de autorităţile competente şi duşi într-un centru de plasament, unde vor încerca să uite de terorarea sub care au trăit în fiecare zi a vieţii lor.

Tatăl lor era extrem de violent, mai ales când bea, iar mama, ori de frică, ori din nepăsare, nu le lua apărarea. O ştiu şi vecinii care, revolaţi de toate cele întâmplate, au oferit detalii greu de imaginat despre cum trăia familia respectivă.

Trimitea copiii la muncă şi le lua banii

Anchetatorii au aflat că Marius, băiatul de şase ani îngropat în curte, a fost omorât în bătaie pentru banii pe care îi adunase la colindat. După ce l-au îngropat, părinţii nu au vărsat nicio lacrimă în urma micuţului, spun vecinii, cărora cei doi le-au spus ba că l-au dus în grija statului, ba la un frate de-al femeii. În schimb, lună de lună părinţii încasau alocaţia şi ajutorul social pe numele copilului care zăcea sub pământ la câteva zeci de metri de casă.

Detalii ÎNFIORĂTOARE despre copilul îngropat de părinţi în curte. A fost ucis pentru BANII de la COLINDAT

„Lua alocatia si ajutorul acela. Ce tupeu a avut sa se duca in fiecare luna…. Copilul asta zacea in pamant. Ce sange rece a putut sa aiba… Asta nu poti sa-l numesti om. Si de un animal, daca omori un caine, ti-e mila de el”, spun vecinii revoltaţi.

 

Copiii erau bătuţi cu BICIUL şi cu BÂTE

Ceilalţi copii stăteau în casă ca într-un lagăr şi erau bătuţi cu bâte şi biciuri pe care anchetatorii le-au găsit ascunse sub un pat din casa ororilor.

„El nu muncea, trimitea copiii la muncă şi le lua banii. Era un nenorocit. Acum e cercetat în libertate, iar lumea este speriată”, mai spun oamenii din sat care au fost la un pas să-l linşeze pe tatăl-criminal.

Nenorocirile din casa din Lunguleţu au fost date în vileag de unul dintre copii, care, sătul de bătăile îndurate, a fugit de acasă. Dat dispărut de părinţi, băiatul a fost găsit de poliţişti la o stână şi dus într-un centru de plasament unde a povestit psihologilor că un frate de-al său fusese ucis în urmă cu aproape trei ani şi îngropat în grădină. Anchetatorii au mers la faţa locului şi au efectuat cercetări, găsind, conform spuselor băiatului, un schelet îngropat la câteva zeci de metri de casă.

Procurorii l-au audiat pe bărbat şi au decis să-l cerceteze în libertate, cel puţin până la efectuarea testelor antropologice. Între timp, copiii au fost luaţi din familie de Protecţia Copilului, iar casa a fost sigilată de anchetatori.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Femeia care nu-l slăbește pe un celebru politician. Prinși din nou în fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Un mort și șase răniți după ce o mașină a intrat pe terasa unei cafenele din Paris
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'