DETALII ŞOCANTE în cazul canotoarei incendiate: A mers, arsă, un kilometru pe jos, spre ambulanţă

Un detaliu şocant a ieşit la iveală din ancheta morţii canotoarei Oana Albu. Procurorii susţin că tânăra de 23 de ani ar fi mers un kilometru, în chinuri şi cu hainele arse pe trup, până la o Ambulanţă. Sportiva a primit îngrjiri medicale, însă a murit câteva săptămâni mai târziu pe un pat de spital din Bucureşti. Soţul-agresor a fost trimis ieri în judecată pentru omor deosebit de grav.
Iulian Tudor
18 oct. 2013, 07:40
DETALII ŞOCANTE în cazul canotoarei incendiate: A mers, arsă, un kilometru pe jos, spre ambulanţă

Procurorii ieşeni au finalizat ancheta incendierii canotoarei Oana Albu. Soţul acesteia, cel care a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, a fost trimis în judecată pentru omor deosebit de grav şi distrugere prin incendiere, riscând să petreacă până la 25 de ani după gratii, scrie bzi.ro.

În rechizitoriu apare un detaliu şocant despre seara în care s-a produs tragedia. Anchetatorii susţin că după ce flăcările care o cuprinseseră pe Oana au fost stinse de apropiaţi, aceasta a mers împreună cu mama sa, în jur de un kilometru, pentru a întâmpina Ambulanţa ce fusese solicitată de un vecin. În agonie, tânăra a mai apucat să spună doar cine o incendiase după care a fost dusă la spital şi operată, murind la mai bine de două săptămâni pe un pat de spital din Bucureşti.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunal, Oana şi Gabriel Albu erau căsătoriţi din vara anului 2012 ei locuind într-o casă aparţinând părinţilor fetei, din satul Chipereşti, comuna Tomeşti. Între cei doi soţi apăreau des conflicte verbale, iscate de cele mai multe ori de o eternă nemulţumire a bărbatului: socrii săi nu voiau să-i facă acte pe casă.

Pe 19 iulie, după ce a luat salariul, Gabriel Albu a consumat băuturi alcoolice ajungând acasă seara. A început să se certe cu soţia sa reproşându-i acesteia că o va părăsi dacă socrii nu îi vor face acte. Pentru a fi mai convingător, bărbatul şi-a scos hainele dintr-un dulap şi le-a aruncat jos. Oana Albu, notează procurorii, s-ar fi aşezat pe haine spunându-i soţului său să nu plece şi să se calmeze. După ce a ameninţat-o că dacă nu se va ridica de pe haine îi va da foc, tânărul a mers în curte şi a luat o canistră de benzină. Ulterior, s-a întors în casă şi a stropit-o atât pe femeie, cât şi hainele din jurul ei şi a aprins o brichetă. Flăcările au cuprins-o pe Oana Albu. Părinţii fetei, sora şi un prieten au încercat să stingă flăcările.

Până la sosirea pompierilor, victima împreună cu mama sa au plecat pe jos pentru a întâmpina Ambulanţa. Este greu de imaginat modul în care tânăra a mers prin întuneric, prin praf, cu hainele arse lipite de corp, cu dureri atroce„, se arată în rechizitoriu.

Oana Albu a ajuns conştientă la Ambulanţă şi a reuşit să spună ce i s-a întâmplat. Ulterior, a fost transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon”, unde a fost operată şi transferată la Bucureşti. Avea arsuri pe 75% din corp, iar pe 4 august a murit.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Afacerea cu care doi frați din Bihor au dat lovitura. Un litru poate costa și 200 de lei
Capital.ro
Adio, maestre! Legendarul cântăreţ s-a stins din viaţă: Vei intra în istorie
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Cum faci pereții lună în câteva minute. Soluția o faci în casă, costă cât o bere
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Pensia cu care trăiește Nelu Vlad! Solistul piesei „Se mărită Mona mea” are o carieră de peste 4 decenii
Capital.ro
Românii primesc mai mulți bani de la stat. UE și România bat palma: Am solicitat modificare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ungaria Blochează Declarația UE privind Alegerile Controversate din Venezuela
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?