Detalii uluitoare din scandalul de hărţuire de la TVR. Cum l-a terorizat Nadine Vlădescu pe Marian Olaianos: l-a urmărit la toaletă, l-a aşteptat în maşina lui şi i-a dat adresa ei!

Ies la iveală noi detalii halucinante ale scandalului de hărţuite de la TVR. Este vorba despre conflictul dintre Marian Olaianos şi Nadine Vlădescu, în urma căruia comentatorul sportiv, unul dintre cei mai apreciaâi în branşă, a fost dat afară, după 24 de ani petrecuţi în Televiziunea Naţională.
Filip Stan
03 sept. 2024, 14:06
Detalii uluitoare din scandalul de hărţuire de la TVR. Cum l-a terorizat Nadine Vlădescu pe Marian Olaianos: l-a urmărit la toaletă, l-a aşteptat în maşina lui şi i-a dat adresa ei!
Detalii uluitoare din scandalul de hărţuire de la în TVR. Cum l-a terorizat Nadine Vlădescu pe Marian Olaianos: l-a urmărit la toaletă, l-a aşteptat în maşina lui şi i-a dat adresa ei!

Detalii uluitoare din scandalul de hărțuire izbucnit în TVR! Marian Olaianos a fost concediat din TVR în urmă cu aproximativ un an, după ce Comisia de Disciplină a instituției a analizat sumar un dosar stufos, ale cărui pagini ar fi trebuit să fie, de fapt, pline cu disperarea unui bărbat abuzat psihic de o femeie care musai s-a vrut în patul lui.

Comentatorul sportiv a fost acuzat că a abuzat-o fizic pe Nadine Vlădescu, doar că în decizia de concediere sunt numai câteva pagini referitoare la gestul în sine, care a fost doar o împingere, conform procesului verbal întocmit de comisia TVR. A fost, în schimb, pus la zid pentru că a subminat politica editorială a instituției, că nu a vrut să o ajute pe colega sa să facă niște emisiuni, asta în condițiile în care jurnalistul nu avea nicio relație de subordonare cu ea și nici nu a primit vreun ordin verbal sau scris de la șefi. Totuși, în cele 18 pagini este scris negru pe alb că a subminat politica TVR. Un proces câștigat pe fond, cu un apel care urmează în octombrie, anul acesta. Avocații lui Marian Olaianos au găsit nu mai puțin de 10 puncte de ilegalitate în decizia de concediere, iar judecătorii s-au oprit la primele două: primul punct, în care se spune că a fost dat afară pentru ceva ce nu a făcut, al doilea, că i-a fost încălcat, repetat, dreptul la apărare.

Citeşte şi: Scandal de proporții în care e implicată Nadine, prezentatoare la TVR. S-a ales cu brățară de monitorizare la picior și a fost trimisă la psihiatrie, după ce a hărțuit mai mulți bărbați

Sursele Cancan din redacția sport a TVR au făcut, acum, dezvăluiri uluitoare! Totul a început după ce Nadine Vădescu a venit, direct, la Marian Olaianos și i-a făcut cea mai incendiară propunere. A fost refuzată, dar nu s-a oprit. Comentatorul sportiv a refuzat-o constant, a blocat-o, de câteva ori, pe telefon, dar fie trezea cu ea în birou, fie primea adresa, strada, blocul, apartamentul, acolo unde ea era pregătită pentru marea partidă, dar refuzul a fost, mereu, categoric!

De exemplu, pe 17 octombrie anul trecut, Marian Olaianos a evitat-o, a parcat mașina într-un loc ferit, tot a fost depistat de Nadine Vlădescu! Aceasta s-a dus către mașina lui și a urcat pe bancheta din spate, de unde n-a vrut să coboare! Comentatorul sportiv s-a întors în sediul TVR, cu Nadine Vlădescu după el! Prezentatoarea l-a amenințat, iar atunci Marian Olaianos s-a întors, a luat-o de umeri și a lipit-o de zid, după care a vrut să plece. Doar că, stupoare, Nadine Vlădescu a apărut în ușă! Motivul? Își uitase, chipurile, telefonul la el în mașină! S-a dus cineva cu ea, nu Marian Olaianos, iar telefonul era acolo, într-adevăr, pe REC!

Și, totuși, în noiembrie, Marian Olaianos era chemat de Mircea Duca, șeful de la juridic, în birou la el. Mai era cu cineva acolo, Silviu Gologan, șeful de personal. I s-a transmis, atunci, că ar fi bine să-și dea demisia, pentru că, oricum, va fi dat afară. A întrebat care sunt motivele şi a i s-a transmis că a lovit-o pe Nadine Vlădescu! Le-a că nu a lovit-o, ci doar a împins-o,  totul venind după o lună și jumătate în care a fost hărțuit! Ba, le-a pus celor doi la dispoziție toate mesajele pe care Nadine Vlădescu i le trimisese, în acea perioadă. Degeaba, însă, Marian Olaianos a rămas demis!

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
Aparatul pe care nu e bine să-l lași în priză peste noapte. O mulțime de oameni fac această greșeală și îi distrug durata de viață
Capital.ro
Putin a ordonat masacrul. Doliu național. Sute de morți și răniți
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Anunț oficial! Când apar primele ninsori în România
Adevarul
Locuri stranii dezvăluite de o nouă șosea montană. Peștera de gheață, ca „într-o călătorie spre centrul pământului”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Ion Iliescu, citat de instanță. Totul s-ar putea nărui pentru fostul președinte
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță primele ninsori în România. Orașul în care va cădea prima zăpadă
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Reacția ambasadorului Coreei de Sud la București, după o excursie pe Transfăgărășan. Ce părere are despre România
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Dincă iese nevinovat din închisoare?! S-a aflat după 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Gheorghe Dincă a spus ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu! Detalii șocante
substantial.ro
Donald Tusk vizitează Chișinăul pentru întâlniri cu oficialii moldoveni
MediaFlux
BANI IN PLUS pentru pensionari. TOTUL SE SCHIMBĂ după mărirea pragului de impozitare
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...