Dezvăluiri incendiare! Ce fel de relație are Theo Rose cu părinții lui Anghel Damian. „E o tipă foarte interesantă”

Se spune că orice ai face e bine să te înțelegi cât de bine posibil cu soacra. Se pare că Theo Rose a înțeles acest lucru și face toate eforturile necesare pentru a se înțelege cu soacra ei. Iată ce relație are cântăreața cu Anca Damian, mama lui Anghel Damian.
Alina Costache
10 apr. 2023, 16:56
Dezvăluiri incendiare! Ce fel de relație are Theo Rose cu părinții lui Anghel Damian. „E o tipă foarte interesantă”

Despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian s-a vorbit foarte mult, în special de când cei doi au anunțat că urmează să fie părinți. Totuși, foarte puțină lume știe ce fel de relație are Theo Rose cu soacra ei, Anca Damian. Socrii cântăreței sunt amândoi de profesie regizori, scenariști și producători de filme. Amândoi s-au bucurat de nenumărate aprecieri la nivel autohton și nu numai.

Citește și: O nouă despărțire în showbiz. Cei doi și-au spus adio după șapte ani de relație

Anca Damian evită să comenteze prea mult relația dintre fiul ei și celebra cântăreață, fiind o persoană extrem de delicată care evită să se angreneze în viața mondenă. Totuși, recent Theo Rose a dat din casă și a dezvăluit ce fel de relație are cu socrii ei și, în special, cu mama acestuia, Anca Damian.

Anca Damian are un CV de-a dreptul impresionant, fiind o persoană care va marca cu siguranță istoria teatrului și filmului românesc. Artista face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Regizoarea este extrem de apreciată și de către viitoarea ei noră, care îi va aduce pe lume și un nepoțel.

Despre Anca Damian se poate spune cu certitudine că este o persoană cât se poate de discretă, așadar aceasta a evitat să comenteze relația băiatului ei. Totuși, aceasta a mărturisit că se înțelege foarte bine cu viitoarea ei noră și că așteaptă cu nerăbdare să își cunoască nepoțelul care se va numi Sasha Ioan.

Cum se înțeleg părinții lui Theo Rose cu viitorul ginere

Pe de altă parte, părinții lui Theo Rose au avut mai multe declarații cu privire la relația lui Theo Rose cu Anghel Damian. Aceștia au mărturisit că îl apreciază enorm pe viitorul ginere.

„Pentru noi este ca fiul nostru, cum și-ar dori orice părinte. E un băiat deștept, frumos, responsabil. E ceva ce rar vezi. E special. Cu totul și cu totul special. (…) Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși! Și ce să zic, să ne bucure viața, că asta așteptă. Asta e împlinirea noastră.”, a declarat mama lui Theo Rose.

Și tatăl artistei este extrem de entuziasmat de faptul că urmează să devină bunic. Acesta a mărturisit că aștepta acest moment de mai multă vreme.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați”, a declarat și tatăl cântăreței.

Theo Rose o admiră în totalitate pe Anca Damian și mărturisește că au o relație extrem de apropiată. Recent aceasta a dezvăluit care este apelativul pe care îl folosește când vin vorba de mama lui Anghel Damian.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea. E o tipă foarte interesantă și îi spun tipă pentru că m-a rugat să-i vorbesc la per tu, are o tinerețe care nu o să se piardă niciodată. Călătorește mult, se documentează foarte mult pentru filmele pe care le face, e foarte tare.”, a declarat artista.

Citește și: Mirela Vaida, criză de nervi după ce a fost blocată 7 ore pe aeroport: „Dragă companie aeriană, câte ți-aș spune eu azi…”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Ordin clar. Se aplică de azi, 17 iulie, ora 11:00
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
De necrezut! Cât costă un șnițel de pui cu piure de cartofi, la 'împinge tava' în Eforie Nord
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Soldați ruși, în disperare, se adresează direct lui Vladimir Putin
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'