DEZVĂLUIRI incredibile. Poliţia a rezolvat CAZURI GRELE cu ajutorul unei CERŞETOARE clarvăzătoare

Un poliţist pensionar a făcut dezvăluiri incendiare. Vasile A., 80 de ani, a povestit cum au fost rezolvate 2 dosare grele ale poliţiei cu ajutorul paranormalului, respectiv al unei cerşetoare care avea puteri paranormale. 
Iulian Tudor
20 sept. 2015, 15:22
DEZVĂLUIRI incredibile. Poliţia a rezolvat CAZURI GRELE cu ajutorul unei CERŞETOARE clarvăzătoare

„Eram un tânăr ofiţer de poliţie, aveam 25 de ani, şi patrulam într-un cartier rău famat din Bucureşti, mahalaua Dămăroaia. În peregrinările mele dădeam mereu peste o cerşetoare bătrână pe care lumea o credea vrăjitoare. 

Şeful meu, care era un bărbat şcolit şi inteligent mi-a spus că este clarvăzătoare, cuvânt de care eu nu mai auzisem până atunci şi nici nu-l înţelegeam. Nici el nu ştia cum „funcţionează” oamenii cu asemenea capacităţi (ce acum le numim paranormale), dar era sigur că au puteri incredibile. În acel an ne ocupam de un caz deosebit.

Doamna Doina, o tânără de 29 de ani, care avea un atelier de croitorie, a fost găsită într-o stare cumplită, de o bătrână ce făcea curăţenie. Era tăiată cu cuţitul, nu numai în zona inimii, cât şi pe faţă, dar cu atâta furie încât se presupunea că este vorba de o răzbunare. Alţii ziceau că a fost jefuită de cineva care ştia că doamna Doina avea bani mulţi ascunşi în atelier. Sora ei chiar spunea că nu s-a mai găsit nici un ban în atelier, ceea ce era imposibil. După îndelungi cercetări, toţi cei suspectaţi, din anturajul victimei, au fost scoşi din cercul de bănuiţi având alibiuri solide. Cazul părea de nerezolvat”, îşi aminteşte fostul poliţist, potrivit lumeamisterelor.com.

Citeşte şi Explicaţia bizară din spatele unei fotografii pe care MILIOANE de oameni au văzut-o. Ce a păţit bărbatul FOTO

Faptul că cerşetoarea clarvăzătoare a rezolvat crima pe care poliţia nu putea să o desluşească nu a fost o întâmplare. 

Superiorul meu, locotenentul Pascu, m-a luat cu el să o căutăm pe cerşetoare, la care el mai apelase şi altădată. I-a solicitat ajutorul şi i-a dat şi o sumă e bani; avea tariful ei pentru astfel de cazuri. A cerut un obiect de lenjerie intimă a victimei; apoi a intrat în transă şi a spus: A murit de mâna unei femei geloase şi disperate, că doamna Doina, femeie tânără şi frumoasă îi va lua bărbatul”, a mai povestit poliţistul pensionar. 

S-a dovedit mai târziu că patroana atelierului trăia pe ascuns cu un bărbat căsătorit şi cu doi copii. Soţia criminală a recunoscut că ea i-a luat banii, deşi nu o interesau, o vroia doar pe ea moartă. La scurt timp de la rezolvarea acestui caz, poliţia din Bucureşti a intrat în alertă maximă.

Alt caz complicat, altă rezolvare paranormală

Zeci de fetiţe, între 12 şi 16 ani, provenite din familii sărace erau răpite. Dispăreau fără nicio urmă. Populaţia trăia în teroare şi ameninţa poliţia să se ia măsuri urgente. Dar lucrurile stagnau, nu exista nicio pistă. S-a apelat din nou la misterioasa cerşetoare, vrăjitoare, cum îi spuneau oamenii din cartier.

După ce a luat cunoştiinţă cu datele cazului clarvăzătoarea a spus: „Fetiţele mai mici sunt răpite pentru a fi duse în alte oraşe la cerşit, iar cele mai mari, de 15-16 ani, sunt închise într-un bordel clandestin, pentru a fi vândute unor oameni cu bani. Şeful bandei are părul alb, ochelarii cu rame de aur şi şchioapătă de un picior. Locul unde sunt închise fetiţele e la marginea Bucureştiului, într-o pădure!”. 

Citeşte şi VESTE TERIBILĂ pentru familia lui Vadim Tudor. „Se poate transforma în strigoi…”

Poliţiştii s-au mobilizat şi au descoperit locul şi pe fetiţe, după ce le spusese cerşetoarea. Dl. Vasile nu o să uite niciodată cazurile pe care le-a rezolvat cu ajutorul cerşetoarei misterioase. Acum ştie şi înţelege ce sunt clarvăzătoarele.

„Clarvăzătoarele sunt persoane care au capacitatea de a cunoaşte pe cale extrasenzorială un obiect existent sau un eveniment fizic”, a concluzionat fostul om al legii.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'