Dezvăluiri ŞOCANTE despre moartea lui Ion Râmaru: Execuţia s-a filmat. Eu am prelevat creierul lui Rîmaru

La 43 de ani de la moartea prin împuşcare, la Jilava, a celebrului şi controversatului criminal în serie, singurul supravieţuitor al acelor evenimente a făcut dezvăluiri şocante, complete, atât despre momentul execuţiei lui Ion Rîmaru, cât şi despre locul unde ar fi îngropat.
Alina Costache
24 nov. 2014, 08:22
Dezvăluiri ŞOCANTE despre moartea lui Ion Râmaru: Execuţia s-a filmat. Eu am prelevat creierul lui Rîmaru

Cazul „Rîmaru”, investigat de Miliţia comunistă în celebra operţiune/acţiune „Vulturul” şi studiat ani de zile de cei mai mari judiciarişti ai ţării continuă să şocheze şi să ţină oamenii cu sufletul la gură şi la peste 40 de ani de la dispariţia celui mai tulburător şi mai controversat personaj al criminalisticii din România.

Citeşte şi: Bombă în cazul celui mai cunoscut criminal în serie român, Ion Rîmaru: Familia cere despăgubiri uriaşe

Legistul Cristian Paraschivescu, fost autopsier-şef/asistent principal al Prosecturii medico-legale a INML, acum pensionar, este singurul supravieţuitor al acelei teribile, terifiante scene petrecute la Jilava, în urmă cu 43 de ani. Potrivit ziarulring.ro, acesta, împreună cu medicul George Rafa a participat la execuţia lui Ion Rîmaru, constatând decesul celebrului condamnat la moarte. Partea foarte interesantă este că legistul Cristian Paraschivescu este cel care a prelevat şi creierul lui Rîmaru.

„Eram, cred, cel mai tânăr dintre cei care au fost de faţă la execuţia lui Rîmaru. În ziua aceea au avut loc două execuţii. Rîmaru a fost adus cu un camion, o dubă de puşcăriaşi a miliţiei de atunci, însoţit de doi miliţieni. El era legat cu lanţuri la picioare şi la mâini. Era îmbrăcat în zeghe – şi acest amănunt este foarte important, pentru că, în general, deţinuţii executaţi erau îmbrăcaţi cu hainele civile în care au fost arestaţi. Dar el, Ion Rîmaru, a rămas în zeghe. De la locul unde a fost coborât din maşină erau cam 50 de metri până la locul execuţiei. Acest loc nu era amenajat, se afla la marginea pădurii – acum o fi pădure mare acolo. A fost legat de un salcâm şi la vreo trei metri era groapa unde trebuia să fie depus (n.r. – înhumat). De la maşină până la locul unde a fost îndeplinit ordinul, Rîmaru s-a zbătut tot timpul, a fost foarte agitat. A fost legat de acest pom, de jur-împrejur, nu numai la picioare. Şi a fost legat şi la ochi. Pe urmă, şeful Secţiei 1 Penale i-a citit sentinţa (de condamnare la moarte) şi a fost executat de trei miliţieni, la ordinul comandantului penitenciarului. După aceea, s-a lăsat un interval de timp şi s-a făcut constatarea decesului de către medicul legist George Rafa. I s-a luat amprenta în ipsos după faţă. Apoi, eu am decalotat «în şa» (n.r. – tăietură în spatele craniului, de la o ureche la alta, asemănătoare unei felii de pepene) şi am prelevat creierul lui Rîmaru. Pentru creierul şi pentru sângele lui Ion Rîmaru, eu am executat comanda şefilor mei. (…) Nu s-a făcut autopsie. Autopsie înseamnă să-i despici capul, toracele… Eu am deschis şi am prelevat doar creierul”, a dezvăluit pentru ziarulring.ro Paraschivescu, fostul asistent principal legist, şef mulţi ani al Prosecturii medico-legale a INML.

Cea mai interesantă dezvăluire făcută de fostul autopsier-şef Paraschivescu se referă la un posibil document filmat.

„Execuţia lui Rîmaru s-a filmat şi cred că filmul execuţiei este la Şcoala de Poliţie”, afirmă fostul legist. Solicitată şi adusă ca probă în proces, acestă filmare-document ar putea înlătura orice urmă de mister în legătură cu moartea celui mai mare şi mai controversat criminal în serie al României.

Citeşte şi: Teorie HALUCINANTĂ! Râmaru, cel mai mai SÂNGEROS CRIMINAL din România, e viu şi trăieşte în America

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Mașinile interzise în trafic. Vehiculele diesel, fără drept de circulație. S-a pus termen 2 ani
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Victor Ciutacu, în politică! Răspunsul la care nimeni nu se aștepta
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Primele declarații ale Nadiei Comăneci și ale Ecaterinei Szabo, după ce Anei Bărbosu i s-a retras medalia de bronz: „Trebuie să fii deasupra lor cu 10 puncte. Fiindcă suntem români”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Sunt obligați să plătească. Marcel Boloș: Fentează statul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!