Dezvăluiri şocante în cazul fetiţei ucise în Arad. Agresorul era drogat când a comis crima

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul crimei din Arad. Bărbatul de 23 de ani care a ucis o fetiţă de patru ani a concubinei sale şi apoi i-a incendiat trupul într-un cimitir a consumat droguri în momentul săvârşirii faptelor.
Filip Stan
11 nov. 2021, 20:42
Dezvăluiri şocante în cazul fetiţei ucise în Arad. Agresorul era drogat când a comis crima

Procurorii au făcut dezvăluiri şocante în cazul fetiţei ucise în Arad, după ce au efectuat joi, reconstituirea crimei în prezenţa principalului suspect. Tânărul de 23 de ani, considerat autorul crimei, a fost scos din arest pentru a le arăta anchetatorilor pas cu pas locul în care a ucis-o pe micuţa Antonia şi cum a transporta cadavrul într-un geamantan.

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a explicat că raportul expertizei efectuate la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice a scos la iveală faptul că firul de păr găsit în mâna încleştată a fetiţei era al ei, nu al mamei, care nu ar fi participat în niciun fel la crima comisă de concubin.

„Am primit raportul de expertiză de la INEC. (…) Profilul firului de păr găsit în mâna fetiţei aparţine victimei, este exclus să fi fost mama la faţa locului. Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei. Am efectuat reconstituirea, inculpatul a recunoscut şi rezultă că a fost sub influenţa drogurilor”, a spus procurorul, conform Agerpres.

foto: aradon.ro

Potrivit anchetatorilor, suspectul a fost sub influenţa drogurilor şi în ziua în care a fost ridicat de acasă de către anchetatori, după ce a fost identificat cadavrul.

Citeşte şi: Dezvăluiri cutremurătoare, făcute de tatăl biologic al Antoniei, fetiţa ucisă în Arad. Bărbatul s-a întors de urgenţă în ţară. „Nu îmi vine să cred că e adevărat”

Procurorii au mai stabilit că fetiţa nu a fost supusă vreunui abuz sexual, în timp ce imaginile surprinse pe camerele video de la Spitalul Matern Arad confirmă că mama victimei se afla internată în timpul comiterii crimei de către concubin, pentru că născuse.

foto: aradon.ro

Mama şi ceilalţi doi copii pe care îi are se află în continuare într-un centru de protecţie al statului, femeia primind îngrijiri şi tratament psihologic.

Cadavrul fetiţei a fost descoperit în 31 octombrie, în apropierea unui cimitir din municipiul Arad, corpul fiind ars parţial. Descoperirea a fost făcută de un bărbat care îşi plimba câinele, care a anunţat autorităţile, fiind deschis un dosar de cercetare pentru omor şi profanare de cadavre.

Ulterior, anchetatorii au efectuat portretul robot el fetiţei şi l-au dat publicităţii, pentru a încerca să identifice victima. O persoană a sunat la 112, indicând cine este victima, astfel că anchetatorii au descins la adresa familiei şi l-au ridicat pe concubinul mamei victimei.

Iniţial, suspectul a spus că fetiţa a decedat în mod accidental când îi făcea baie. Ar fi căzut şi s-ar fi lovit la cap, iar el s-ar fi speriat şi ar aruncat cadavrul pe câmp, dar a susţinut că nu l-a incendiat.

În timpul anchetei, bărbatul, care a fost arestat preventiv, a recunoscut că a ucis-o pe copilă într-un moment de furie, pentru că aceasta l-ar fi deranjat, iar ulterior a ars cadavrul.

Citeşte şi: Tatăl biologic al fetei omorâte în Arad rupe tăcerea: Nu e prima dată când au ars copiii. Antonia a mai stat în spital!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!