Diagnosticul crud pe care l-a primit Emilia Ghinescu. Dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre vestea care i-a distrus viață: „Doctorul mi-a spus să nu mă mai gândesc”

Emilia Ghinescu a vorbit despre unul dintre cele mai groaznice momente din viața ei. Artista a dezvăluit cum a aflat că nu va mai putea face copii niciodată.
Filip Stan
10 iun. 2024, 01:25
Diagnosticul crud pe care l-a primit Emilia Ghinescu. Dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre vestea care i-a distrus viață: „Doctorul mi-a spus să nu mă mai gândesc”
Diagnosticul crud pe care l-a primit Emilia Ghinescu. Dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre vestea care i-a distrus viață: „Doctorul mi-a spus să nu mă mai gândesc”

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, având în spate o carieră pe care mulți interpreți ar putea să fie invidioși. Pe lângă viață profesională, care a avut o pantă ascendentă impresionantă, aceasta ascunde o poveste de viață tulburătoare.

Citește și: Emilia Ghinescu a dezvăluit locul ei preferat din România. Ce le-ar recomanda turiștilor străini: „Avem pământ binecuvântat de Dumnezeu”

Emilia Ghinescu și-a câștigat simpatia publicului pentru cântecele ei autentice, dar și pentru sinceritatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Aceasta a vorbit deschis despre unul dintre cele mai cumplite momente din viață ei. Artista a primit un diagnostic cumplit. Din fericire, acesta s-a dovedit a fi greșit într-un final, însă Emilia Ghinescu a primit o nouă veste proastă, atunci când i s-a spus că nu va mai putea face copii. Chiar și așa, artista a mai dat naștere unei fetițe și și-a îndeplinit visul de a avea 3 copii.

„Doctorii mi-au spus că am cancer la rinichi. Știam că am probleme. Un doctor neurochirurg s-a gândit că nu am cum să am așa ceva. M-au trimis la alt spital și au văzut că tumoarea aceea era de fapt rinichiul întors. M-au operat de urgență, mi-au băgat o sondă, recuperarea a fost foarte grea. Mi-a spus să nu mă mai gândesc că voi mai putea face vreodată copii, pentru că e foarte periculos cu problema pe care o am eu la rinichi. Eu oricum nu îmi mai doream copii, dar i-am mulțumit lui Dumnezeu că am scăpat de dureri. Totuși, am mai adus pe lume o fetiță, am avut mare grijă de mine. Mă rog la Dumnezeu să fiu sănătoasă și să nu am probleme.”, a declarat Emilia Ghinescu.

Zvonuri despre o idilă foarte cunoscută în lumea muzicii populare a fost între Nicu Paleru și Emilia Ghinescu. Artista a povestit ce a fost de fapt între ei și cum s-a înțeles cu soțiile lui.

„Nicu Paleru a fost îndrăgostit de mine, a recunoscut și el, dar era o dragoste de copii. Nicu este un om atât de bun, atât de blând și atât de sincer, mai rar întâlnești un om așa. O spun cu mâna pe inimă. În momentul în care s-a îndrăgostit de mine, eu eram într-o relație cu fostul meu soț.Nu aș fi putut să mă uit la el, îl vedeam doar pe bărbatul cu care m-am căsătorit. Nicu a înțeles lucrul acesta. Amândoi ne-am despărțit în același timp, dar tot nu am reușit să formăm ceva.(…) Oamenii ne iubesc împreună, noi suntem un tot. Este foarte frumoasă completarea asta pe care o avem pe scenă. Nu prea mai ținem legătura, nu prea răspunde la telefon, eu mai mult am vorbit cu soțiile lui. Soțiile lui Nicu m-au iubit mai mult decât mă iubește el. Dovada faptului că nu am avut nimic, că altfel ar fi fost geloase.”, a mărturisit Emilia Ghinescu, la „Online Story”.

Citește și: Gestul făcut de Emilia Ghinescu când fiul ei nu i-a dat voie să mănânce în mașină: „I-am spus să mă lase pe marginea drumului”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?