Diana Dumitrescu se confruntă cu probleme de sănătate. Anunțul care i-a speriat pe fani: „Am avut o criză de durere. Am crezut că mor”

Diana Dumitrescu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, actrița precizând că din această cauză a slăbit atât de mult.
Alina Costache
22 mai 2024, 18:51
Diana Dumitrescu se confruntă cu probleme de sănătate. Anunțul care i-a speriat pe fani:

Diana Dumitrescu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, actrița precizând că din această cauză a slăbit atât de mult.

Întrebată care e trucul la care a apelat ca să arate așa de bine, Diana Dumitrescu a spus că a mâncat supă de pui. „Nu am nicio dietă minune. Am avut niște probleme cu stomacul și am slăbit. Dar am observat o chestie și ce m-a ajutat să slăbesc, de fapt: supa de pui! Pentru că seara am înlocuit masa consistentă cu supă de pui și automat slăbești. Ăsta e secretul: supa de pui!”.

Citește și Ben Affleck și Jennifer Lopez își spun adio! Actorul a ajuns la limita disperării: „Ultimii doi ani au fost doar un coșmar viu”

„Am scos acum din alimentație și glutenul și lactoza și practic au început să mi se dezumfle și organele interne care sunt inflamate și așa mai departe și am început să și slăbesc. Am slăbit și în kilograme, dar nu pot să zic cât am slăbit ca și grăsime, ci cât m-am dezumflat foarte tare, pentru că am scos aceste alimente care erau dăunătoare pentru organismul meu”, a mai spus vedeta pentru Cancan.

Diana Dumitrescu a precizat că a trecut prin momente foarte dificile din cauza sindromului intestinului iritabil de care suferă.

„Am avut o criză de durere, vreo 2 zile, am crezut că mor! Și am vrut să mă duc la Urgență, la spital și a zis soțul meu: “Nu te du, că mori acolo!” Și am început să fac investigații să văd ce e. Sufăr de sindromul intestinului iritabil, am înțeles că este o boală frecventă. Am avut niște probleme și a trebuit să încep un soi de regim, dar nu neapărat dietă, ci un stil de viață pe care l-am adoptat surprinzător destul de ușor, pentru că așa dureri ce am avut, nu mai îmi vine să mănânc, pentru că mi-e frică! Acum sunt bine, Doamne ajută, țin totul sub control”, a spus ea.

Citește și Gabriela Cristea, adevărul despre cum se simte în pielea sa. Vedeta vrea să facă schimbări majore: „Trebuie să accept că vremea a trecut și peste mine”

Actrița a vorbit și despre revenirea pe micul ecran. „Deocamdată nu este nicio ofertă și nu este în plan. Nu m-am gândit la asta, nu știu dacă mi-ar plăcea să revin sau dacă vreau să revin. Cred că într-adevăr depinde de proiectul despre care ar fi vorba, dar nu m-am gândit la asta, pentru că am o viață foarte liniștită, pe care mi-am dorit-o foarte mult și mi-a luat ceva timp să o construiesc așa și să ajung la nivelul acela de echilibru în familie și cu mine, încât nu m-am gândit. Nu spun nu și nu spun nici da”.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Record de conturi șterse. Mulți utilizatori rămân fără Instagram și Facebook
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Kremlinul îngrijorat de creșterea infracțiunilor violente comise de soldații întorși din Ucraina
MediaFlux
ROMEO de la Insula Iubirii e ÎNDRĂGOSTIT! Bruneta e CELEBRĂ în TOATĂ LUMEA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!