Diana Dumitrescu, transformare şocantă! Actriţa a ajuns la 70 de kilograme: „Nu am ce să fac!”

Diana Dumitrescu, 39 de ani, se luptă cu kilogramele în plus de ceva vreme şi chiar dacă a ținut mai multe diete, nu a reușit să mai slăbească. Actriţa dezvăluie cum a reuşit să se accepte şi să nu se lase afectată de comentariile la adresa sa.
Filip Stan
07 iul. 2023, 16:33
Diana Dumitrescu, transformare şocantă! Actriţa a ajuns la 70 de kilograme:
Diana Dumitrescu, transformare şocantă! Actriţa a ajuns la 70 de kilograme: "Nu am ce să fac!"

Diana Dumitrescu, transformare şocantă! Actriţa a dezvăluit cum a ajuns să cântărească acum 70 de kilograme, după ce regimurile alimentare pe care le-a urmat nu au ajutat-o să slăbească.

„Eu, de când mă știu, am fost slabă. Nu am făcut mare efort să fiu slabă, pentru că așa a fost natura mea. La un moment dat, am avut niște probleme, am suferit o intervenție și mi-am dereglat puțin hormonii, dar după vreun an (maximum) mi-am revenit.

Când am rămas însărcinată cu Carol, eram puțin panicată, pentru că mă întâlneam cu cele mai multe kilograme, 61 la număr. Dar în acel moment, nimic nu mai conta, voiam să fiu sănătoasă eu și copilul meu. Așa a și fost, mulțumesc lui Dumnezeu!

Adevărata luptă cu kilogramele a început abia la un an după ce l-am născut pe Carol. Pierdusem toate kilogramele luate în sarcina, 17 adică, și încă 3. Ajunsesem la 58 de kg și eram… vis după mine, dar ceva s-a întâmplat în acea toamnă.

Pe parcursul a 3 săptămâni brusc am ajuns la 65 de kg, apoi 67, cu chiu cu vai am ajuns la 63, unde m-am oprit aproape 6 luni… iarna trecută reușisem să ajung la 60! Fericire maximă, urmă să arăt bine în rochia de Revelion. Ura!!! De fericire mi-am scrântit glezna, ruptură parțială și totală de ligamente, am stat în pat o lună, am ajuns la 67 de kg, apoi 68… am rămas acolo în ciuda oricărui efort de a slăbi, sală, fasting, mâncat puțin… până azi!”, a povestit Diana Dumitrescu pe blog.

Citeşte şi: Dana Săvuică, mărturie-șoc. Ce diagnostic a primit aceasta după un test genetic: „Mi s-a schimbat toată viața”

Vedeta s-a resemnat şi a înţeles că trebuie să-şi iubească corpul aşa cum e şi să fie blândă cu ea însăşi.

„Imediat după ce am făcut postarea pe blog-ul meu despre lupta cu kilogramele, am şi început să pierd din ele. Asta pentru că m-am acceptat, m-am expus lumii aşa cum sunt, m-am deschis total. Acum am 67 de kilograme, am sunat-o din nou pe Anca Alungulesei şi i-am spus că vreau să mă reapuc de program. De data asta o să mă ţin de treabă ca să îmi schimb obiceiurile alimentare greşite. Vreau să înţeleg cum funcţionează capul meu ca să îmi pot controla organismul şi poftele. Urmează să încep programul cam într-o săptămână. Simt că m-am deblocat cumva, iar mintea mea îmi spune că sunt pregătită să faci paşii ăştia”, a declarat actriţa pentru Fanatik.

Citeşte şi: Bunica din România care a rupt TikTok-ul în două. Are 74 de ani și videoclipurile ei au zeci de milioane de vizualizări 

„Nu mi-am mai impus că trebuie să fiu perfectă, pentru că tot instagramul e perfect. Şi toate fetele astea rup sala în două şi arată superb, cu pătrăţele pe abdomen şi pielea nu ştiu cum. În momentul acela când am zis eu asta sunt, eu am 70 de kilograme, dacă plec la mare şi mă surprind paparazzi, eu ştiu cum arăt, mă văd în oglindă. Nu mă deranjează că asta sunt. De fapt, mă deranjează, dar nu am ce să fac. De fapt şi de drept, încerc să fiu blândă cu mine. Pentru că acest corp, pe mine m-a ţinut 40 de ani bine şi frumos. Dacă mă va ajuta Dumnezeu să dau jos 5-10 kilograme e foarte bine, dacă nu, asta e. Încerc să mă menţin pe linia de plutire şi să nu depăşesc aceste prag de 70 de kilograme cu care m-a lovit duşmanul meu, cântarul”, a mai spus Diana Dumitrescu.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Raed Arafat: Legislația privind securitatea la incendiu a mașinilor electrice este deficitară
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!