Diana Matei și Marian Cleante au fugit din țară ca să-și trăiască iubirea: „Nimeni nu voia să ne vadă împreună. Tata era dezamăgit”

Diana Matei a făcut dezvăluiri despre relația cu Marian Cleante, nimeni nu își dorea ca ei să formeze un cuplu, însă au luptat cu toată lumea, inclusiv cu membrii familiei. La scurt timp, au decis să plece din țară, ca să își trăiască, în liniște, iubirea.
Alina Costache
13 aug. 2024, 08:37
Diana Matei și Marian Cleante au fugit din țară ca să-și trăiască iubirea:
Diana Matei și Marian Cleante se iubesc de peste 20 de ani

Diana Matei și Marian Cleante trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă începutul relației a fost destul de greu pentru amândoi. Nici părinții nu îi considerau potriviți unul pentru celălalt. Din cauza presiunilor venite din toate părțile, au hotărât să fugă împreună în Belgia, pentru a le oferi celorlalți o perioadă în care să se liniștească.

Citește și: Diana Matei, despre marile probleme din căsnicia de 20 de ani cu Marian Cleante: „Nu este mereu ușor”

Diana Matei și Marian Cleante au fugit în Belgia

Noi am plecat ca nebunii. Ne-am întâlnit în Gara de Nord, fiecare cu un bagaj, ne-am urcat în tren și am plecat. Și i-am lăsat pe toți. Pentru că nimeni nu voia să ne vadă împreună, să ne știe împreună. Și nu mai suportam presiunea tuturor.

Noi am încercat să le spunem că vrem să fim împreună și nimeni nu era de acord. Părinții mei au zis că nu există așa ceva, să sunt inconștientă, că o să-mi dau seama cât de mult am greșit.

Socrii cred că au susținut un pic mai mult toată treaba asta, dar erau presiuni foarte mari. Într-o săptămână s-a întâmplat totul. Am decis să-i lăsăm să se liniștească. I-am anunțat că plec într-un turneu, că mi-am găsit un contract de o lună și jumătate și voi pleca”, a declarat artista.

Diana Matei recunoaște că a avut multe momente în care a simțit că va claca, dar partenerul ei e reușit întotdeauna să o încurajeze și să îi ofere un motiv de a continua. Ajunși în Belgia, au muncit cot la cot pentru a-și asigura traiul, iar relația lor a devenit mai puternică

Chiar cred că sunt o norocoasă că am trăit toate lucrurile astea. Pe noi doi ne-a împlinit foarte mult această iubire. Ne idolatrizam. Ne spuneam atât de mult cât suntem de importanți unul pentru celălalt, cât de mult contăm, cât de speciali suntem, ne dădeam o putere unui celuilalt, ceva fabulos. Așa a decurs viața noastră foarte mulți ani până am intrat în tăvălugul ăsta al branșei noastre.

Am ajuns în Belgia, contractul începea peste câteva zile, nu aveam bani, eram pe zero. Și mi-a zis să ne îmbrăcăm frumos. El și-a luat costumul, vioara și a intrat într-un restaurant. A început să cânte și toată lumea a început să aplaude. Eu stăteam afară și auzeam aplauzele.

Patronul a luat un coșuleț și s-a dus pe la toată lumea și puneau toți bancnote. După aia, mi-a adus banii și a zis să mergem la următorul restaurant. Și așa am făcut bani de chirie. Unde intra, era primit cu brațele deschise. Când am început contractul, ne făcusem programul astfel încât devreme mergeam la fiecare restaurant, după care la cazino, după care eu îmi găsisem un job într-un pub irlandez, cântam cu un pianist.

Noi puneam întotdeauna nevoile celuilalt pe primul loc, să îl vedem pe celălalt că e bine și fericit. Era mult mai matur decât mine. Aveam multe momente când picam, dar întotdeauna știa să spună cuvintele care să genereze un motor care să mă facă să funcționez”, a adăugat cântăreața.

„Pe tata îl simțeam mai dezamăgit”

Întoarcerea în România nu a fost una ușoara, familiile lor fiind în continuare sceptice în ceea ce privește relație dintre ei. Aceasta recunoaște că familia soțului său a fost mai prezentă în viața lor, dar, cu timpul, și părinții ei au învățat să îl accepte pe bărbat și au descoperit în el un om minunat.

Când ne-am întors în România, Marian a fost foarte determinat și le-a spus părinților lui „Aceasta este femeia cu care eu voi trăi toată viața mea. Ar fi bine să înțelegeți lucrul ăsta. Dacă mă iubiți, trebuie să acceptați”. Din acel moment, lucrurile s-au liniștit.

În familia lui, eu am găsit mereu un adăpost foarte frumos. Familia mea lipsea din ecuația asta. Pe tata îl simțeam mai dezamăgit. Mama nu știa cum să îmi spună că ea crede că eu am pierdut lupta asta cu tata. Eu mă așezam oricum în fiecare seară lângă pat și îmi spuneam rugăciunea, iar în rugăciunea mea era inclusă această dorință. Să am toată familia adunată lângă mine. Să mă înțeleagă, să îl accepte pe el.

Nu acceptau că e țigan, că e mai mare, că are doi copii. Frica lor era că eu voi suferi, că el nu mă iubește de fapt. După câteva întâlniri, mama mi-a spus că este cel mai bun om pe care l-a cunoscut vreodată”, a adăugat Diana Matei, în podcastul „În Oglindă”.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Orașul din România care amenință supremația Bucureștiului. E la doi pași de capitală, dar traiul e infinit mai ieftin. E liniște, sunt parcuri, școli și magazine, dar și case la prețuri foarte bune
Capital.ro
S-a mai stins o stea! A murit marea doamnă a filmului: Una din cele mai bune actrițe ale generației
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Tot ce trebuie să știi despre noua lege a pensiilor. Principalele modificări care intră în vigoare la 1 septembrie 2024
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Zodia care își va schimba viața. Sunt șanse mari să se îmbogățească
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Prezentatoare TV, trimisă la psihiatrie! S-a ales cu brățară la picior, după ce a terorizat 2 bărbați! A vrut să seducă un medic, la restaurant, de față cu soția și...
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Sebastian, de la „Casa iubirii”, în lacrimi după cearta cu Roberta: „Nu mă simt bine, îmi este rău!”
Capital.ro
UE a dat ordin. Nimeni nu va trece fără să fie scanat. Se va întâmpla în toată Europa
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Șocant de ce a murit de fapt Sorin Nazîru, la 16 ani! 'Paracetamol și apă rece puteam să-i dau și eu'
substantial.ro
Noi trageri loto cu premii semnificative la Loto 6/49 și Joker
MediaFlux
ERORI în deciziile de recalculare a pensiilor. Simona Bucura-Oprescu anunță CE TREBUIE SĂ FACĂ PENSIONARII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...