Diana, o româncă stabilită în Italia, găsită moartă în casă. Avea doar 45 de ani și nimeni nu știe ce s-a întâmplat

Diana, o româncă de 45 de ani, și-a găsit sfârșitul în locuința ei din Italia, țara unde se stabilise de câțiva ani. Fiica ei e cea care a făcut descoperirea șocantă.
Alina Costache
24 aug. 2022, 11:25
Diana, o româncă stabilită în Italia, găsită moartă în casă. Avea doar 45 de ani și nimeni nu știe ce s-a întâmplat

S-a întâmplat în Grignasco, o localitate din provincia  Novara (regiunea Piemont). Diana a fost găsită fără suflare în pat de fiica ei, care a sunat imediat după ajutor. Din păcate, nimeni nu a mai putut să o salveze, doar a fost constatat decesul.

Nici anchetatorii nu au putut să spună până acum care e cauza decesului, dar se ia în considerare varianta să fi murit din cauza unei boli.

Conform publicației locale Notizia Oggi, Diana Tabără a fost găsită prea târziu și nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața. Femeia era extrem de cunoscută și apreciată în localitate, iar vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

La fața locului a intervenit ambulanța de la Gattinara, dar și salvarea cu elicopterul care a decolat de la spitalul Borgosesia. Din păcate, lucrătorii sanitari ajunși la domiciliul femeii nu au putut decât să constate decesul.

Cei din familia Dianei, deși sunt șocați și nu-și pot explica ce s-a întâmplat, se pregătesc pentru înmormântarea femeii, care va avea loc joi la biserica din Grignasco.

O altă româncă a fost găsită moartă în casă cu câteva zile în urmă

Cazul Dianei vine la doar câteva zile după ce o altă română stabilită în Italia a fost găsită moartă în casă. Alexandra avea 44 de ani, locuia în Bucchianico, provincia Chieti, regiunea Abruzzo din Italia, și avea doi copii.

Descoperirea dramatică a fost făcută de soțul ei, care era încă la lucru într-un restaurant. După ce a încercat să-și contacteze soția prin telefon, fără să obțină un răspuns, bărbatul s-a dus repede acasă. Dar pentru Alexandra nu mai era nimic de făcut. Moartea subită se datorează unor cauze naturale, probabil un atac de cord.

Românca a lăsat în urmă soțul, doi copii, două surori și un frate. Înmormântarea a avut loc marți după-amiază, 23 august, în biserica ortodoxă română „San Simeone il Giusto și Ana prooroci” din Pescara. Trupul neînsuflețit se va odihni în cimitirul Bucchianico.

Violeta a fost găsită moartă în portbagajul unei mașini, în Italia. Decesul româncei, mister pentru anchetatori

Violeta, o româncă dată dispărută luna trecută, a fost găsită moartă în portbagajul unei mașini

Trecătorii au fost cei care au alertat autoritățile din cauza mirosului venit dintr-o mașină parcată la soare, în fața unui supermarket din Desenzano del Garda, o comună din Brescia, Italia.

Carabinierii au ajuns la fața locului și au găsit trugul neînsuflețit al femeii în portbagaj. Familia o dăduse dispărută pe Violeta cu o lună în urmă. Plecase din Biella pe 29 iuli, la sora ei, iar de atunci nimeni nu mai știa nimic de ea, potivit La Stampa.

Românca a fost găsită moartă pe 15 august. Conform primelor constatări ale anchetatorilor, cadavrul era într-o stare avansată de putrefacție și ar fi stat în portbagaj, sub soarele arzător, mai bine de o săptămână. Ulterior, a avut loc identificarea și au fost reconstituite ultimele zile de viață ale femeii, de la plecarea din Biella, trecând de la șederea de câteva zile la casa surorii sale până la dispariția și descoperirea tragică a acesteia.

Anchetatorii au stabilit că ar fi murit din cauza unei supradoze de medicamente. Practic femeia ar fi decis să se sinucidă. Cunoscuții acesteia au spus că a încercat și în trecut să-și pună capăt zilelor. Singurul lucru care contrazice această ipoteză e că trupul româncei era încuiat în portbagajul mașinii, semn că există și o altă persoană care știa de moartea acesteia.

O publicație locală scrie că românca găsită moartă în portbagaj este soția unui cunoscut om de afaceri din Biella. Poliția din Brescia continuă cercetările în acest caz pentru a stabili circumstanțele morții.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Volodimir Zelenski și Joe Biden discută cu noul premier britanic Keir Starmer despre sprijinul pentru Ucraina
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!