Diana Șoșoacă a descins în mijlocul protestatarilor de la Chiajna, dar a fost huiduită copios: „Mutul de la Cotroceni, în loc să medieze conflicte, să meargă la Guvern, tace”. Protestatarii furioşi: „Moby Dick, lasă-ne un pic!”

Senatorul Diana Şoşoacă a ajuns, joi seară, la Chiajna, unde se află fermierii şi transportatorii care vor să ajungă la Bucureşti pentru a protesta. Aceasta încearcă să îi convingă pe reprezentanţii forţelor de ordine să permită protestatarilor să-şi continue drumul către Bucureşti. Şi preşedintele AUR, George Simion, s-a aflat la Chiajna, unde a discutat cu fermierii şi transportatorii aflaţi acolo.
Filip Stan
11 ian. 2024, 21:29
Diana Șoșoacă a descins în mijlocul protestatarilor de la Chiajna, dar a fost huiduită copios:

Diana Șoșoacă a mers joi seara la Chiajna, la protestul fermierilor și al transportatorilor. Senatoarea a fost primită cu ostilitate de protestatari, care au huiduit-o și i-au cerut să nu le politizeze demersul.
În imaginile difuzate în direct pe rețelele de socializare a putut fi urmărit și un moment în care discuția a căpătat note comico-suburbane. Șoșoacă i- acuzat pe protestatari că sunt susținători AUR și i-a numit „analfabeți”, „violatori”, „alcoolici”.

În replică, protestatarii au început să scandeze în cor „Moby Dick, lasă-ne un pic!”, aluzie la balena din romanul omonim de Herman Melville.

UPDATE: Protestele fermierilor şi transportatorilor sunt deturnate politic, nu este momentul „ca anumite revendicări să fie instrumentate de un partid extremist”, a declarat prefectul Capitalei, Rareş Hopincă, după ce preşedintele AUR, George Simion,  și senatoarea Diana Șoșoacă au ajuns, joi seara, la Chiajna, unde se află fermierii şi transportatorii care vor să protesteze în Bucureşti.
„Îmi pare rău să văd că protestele (…) sunt deturnate politic, pentru că nu cred că este momentul ca anumite nemulţumiri şi anumite revendicări să fie instrumentate politic de un partid extremist”, a spus Rareş Hopincă la Digi 24.

Întrebat ce părere are referitor la faptul că George Simion a spus că sunt prea multe forţe de ordine, prefectul Hopincă a afirmat că acestea îşi fac datoria, pentru că trebuie să menţină un climat de ordine publică în Capitală.
Rareş Hopincă a menţionat că dreptul de a protesta este reglementat de Constituţie şi apărat de statul român, dar toată lumea trebuie să respecte legea şi a punctat că este nevoie de obţinerea unei autorizaţii, sens în care trebuie depusă o cerere la Primăria Capitalei.

„Pentru a sădi neîncrederea si a încuraja pasivitatea poporului român față de protestul fermierilor și transportatorilor, ce s-au gândit securiștii, care susțin acest guvern asasin economic? Să acuze protestatarii că ar face interesele unui partid politic. De fapt, Ciolacu vrea să scape de proteste, nu este obișnuit cu ele și nu ii plac. S-a urcat pe un piedestal în proprii ochi și nu mai vrea , neam, să se dea jos. Va cădea oricum, dar o să-l doară tare. De fapt, Ciolacu controlează aproape toată presa și încearcă prin intermediul slugilor din sistem să transmită poporului român să stea cuminte că altfel o pățește. Ieri prin intermediul haznalelor tv s-a spus ca au fost reținuți șoferi și fermieri. Fals total! Ce au vrut sa facă cu asta? Să sperie fermierii din țară și transportatorii care au căpătat curaj și să nu mai vină către capitală. Oamenii au dat filmări cu abuzurile poliției și jandarmeriei, dar nu există rețineri. În schimb, sistemul Ciolacu abuzează de putere și a dispus să oprească intrarea în capitală a protestatarilor. Nu-i nimic! Îi umplem de plângeri penale. Aseară am ieșit cu 2 liveuri cenzurate de sistem și am informat protestatarii , dar si poporul și am dezintegrat manipulările.

George Simion şi Diana Şoşoacă, la protestul fermierilor, împiedicaţi de Jandarmerie să intre în Capitală: „Statul român face dreptate pentru austrieci, nu pentru români. Jandarmeria e plătită direct de OMV”

Azi, sistemul Ciolacu a început cu sarabanda manipularii precum ca aceste proteste sunt ale unui partid politic. De ce? Ca să nu aibă sprijin din partea poporului, știindu-se cât de mult s-au săturat românii de partidele trădătoare. Mai mult, faptul că se invocă astfel de aspecte are și o premisă de la care pleacă Ciolacu: aripile Paul Stanescu si Gabriela Firea vor să îl detroneze pe Ciolacu. Si atunci se cațără ambele tabere pe protestul real al acestor oameni chinuiți, ca tot poporul de altfel, care urlă efectiv că nu mai pot. Cum să plătești asigurare 18.000 lei pe an de tir? Cum să reziști in halul ăsta? Motorina peste 7 lei. Și toate antrenează scumpiri în lanț.
În acest timp, mutul de la Cotroceni, în loc să medieze conflicte, să meargă la Guvern, tace, nu dă doi bani pe poporul român care îi plătește deplasările exotice, era să zic erotice, ( ) bine că n-am zis! (Sic), și își negociază fuga, manipulând poporul român cu o demisie de care auzim de la începutul celui de-al doilea mandat. El oricum, trebuie să își asigure deplasările!
De aceea, rog poporul român și protestatarii să nu se ducă după fentă, să nu se lase, să continue lupta, iar poporul să iasă să sprijine acest protest care este în interesul omului de rând și nu al infractorilor din Guvern, Președinție și Parlament.”, a spus Diana Şoşoacă.

Protestul transportatorilor continuă, pentru a doua zi consecutiv. Transportatorii au trecut de barajul Poliției, la Chiajna. Guvernul a agreat o întâlnire, prefectul Capitalei s-a deplasat în Chiajna

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?