Diana Şoşoacă bagă telefonul în frigider de teama sistemului: „Uite cum fierbe! Nu se poate așa ceva…I-am omorât!’

Liderul Partidului S.O.S. România a cerut colegilor să îi bage telefonul în frigider pentru că acesta s-a încins foarte tare în urma ”intervenției sistemului”.
Filip Stan
13 iun. 2024, 22:01
Diana Şoşoacă bagă telefonul în frigider de teama sistemului:

Senatorul Diana Şoşoacă, liderul Partidului S.O.S. România, a oferit imagini virale pe pagina sa de Facebook, atunci când a cerut colegilor să îi bage telefonul într-un frigider deoarece s-a încins foarte tare în urma ”intervenției sistemului”.

Diana Şoşoacă, liderul Partidului S.O.S. România, a provocat un val de reacții pe pagina sa de Facebook prin cererea sa neobișnuită către colegii săi de a-i pune telefonul într-un frigider, din cauza încălzirii excesive ca urmare a „intervenției sistemului”.

Diana Șoșoacă, prezentă la Ambasada Rusiei, la doar două zile de la obținerea mandatului de europarlamentar

„Băi îmi anulează telefoanele. Sistemul îmi anulează telefonul și îmi atacă TikTok-ul. Bă, ești nebun? Sunt terminați că i-am omorât”, spune aceasta în urma alegerilor locale și parlamentare.

În discuțiile cu colegii săi de partid aceasta reacționa vehement în cadrul unui live făcut în mediul online:

„Fii atent cum fierbe, sunt morți și disperați că i-am omorât. Unde e un frigider? Bagă telefonul în frigider…am ajuns să bag telefonul în frigider”, spune Diana Şoşoacă în cadrul live-ului susținut pe rețelele de socializare.

Adevăratul motiv pentru care Diana Șoșoacă a ajuns pe patul de spital la Floreasca

Miercuri, Diana Şoşoacă a intrat în conflict cu jandarmii în fața sediului din Sectorul 3, unde sunt depozitate buletinele de vot. Senatoarea susține că ar exista voturi false sau furate într-un camion folosit pentru transportul buletinelor de vot.

Tot scandalul a izbucnit în momentul în care Diana Șoșoacă a încercat să intre în clădire alături de câțiva simpatizanți și a împins cordonul de jandarmi. În ciuda tentativelor, aceasta a fost oprită de jandarmi, iar în acel moment a izbucnit conflictul.

Senatorul a început să strige la jandarmi și a apelat la numărul 112 pentru a solicita o ambulanță, spunând că i s-a făcut rău. Curând după aceea, a părăsit ambulanța care a sosit la fața locului. Jandarmeria a precizat că Diana Șoșoacă nu a fost agresată și că vor fi aplicate amenzi la finalul acestui incident.

Senatoarea Diana Șoșoacă spune că medicii de la Floreasca i-au stabilit un diagnostic complex, care se referă la „traumatism cranio-cerebral, traumatism vertebral toracal direct, contuzii umăr drept, contuzii glezne, contuzii membre inferioare și membre superioare”, în baza căruia va cere IML să-i elibereze un certificat legal, cu care vrea să facă dovada că a fost lovită de jandarmi în timpul scandalului, pe care ea l-a declanşat, potrivit Ştiri pe surse.

De asemenea, senatoarea Șoșoacă a declarat că a făcut joi o sesizare către OSCE, Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, Comisia de la Veneţia, Comisia Europeană, Parlamentul European, Ombudsman European, Parchetul European, în care acuză „un abuz inimaginabil al Jandarmeriei Române pentru a ascunde voturile furate” și solicită reluarea alegerilor.

Textul plângerii senatoarei Şoşoacă
Astăzi, 12.06.2024, în jurul orei 13.00, am descoperit pe Strada Liviu Rebreanu nr. 29 din Bucureşti, Sector 3, o clădire fără însemne, unde persoane nelegitimate şi fără însemne descărcau saci cu voturi. În calitate de senator al României şi de candidat la alegerile europarlamentare, am solicitat procesele verbale de predare-primire a acelor voturi, precum şi acces în incinta respectivă care nu respecta normele legale de depozitare a voturilor pentru a verifica provenienţa voturilor şi legalitatea întregii proceduri.

Jandarmeria nu doar că nu a verificat legalitatea transportului de voturi şi cine sunt persoanele care mutau sacii cu voturi, dar a acţionat cu violenţă împotriva mea, deşi sunt reprezentant al autorităţii de stat şi, în plus, candidat la alegerile europarlamentare.

Complicitatea autorităţilor statului e aşa de mare încât nimeni nu a avut curajul să intervină pentru a potoli violenţa jandarmilor sau a verifica ce se întâmplă cu voturile din saci, deşi am apelat şi numărul de urgenţă 112, Direcţia Naţională Anticorupţie, Autoritatea Electorală Permanentă, Biroul Electoral Central precum şi Serviciul de Protecţie şi Pază pentru a-mi asigura protecţia ca demnitar pentru că jandarmii au declarat că ei nu îmi recunosc această calitate şi nu îi interesează.

Acest atac al Jandarmeriei împotriva unui senator al României şi candidat la alegerile europarlamentare este menit să ascundă frauda imensă de la alegeri şi să descurajeze toate protestele împotriva fraudării alegerilor. De menţionat că nivelul nemaivăzut al fraudelor de la alegerile din 9 iunie a fost sesizat şi de alte partide din Opoziţie, dar toate contestaţiile au fost respinse, indiferent de la ce partid erau. Dar folosirea violenţei împotriva unui senator şi candidat la alegerile europarlamentare arată frica autorităţilor şi dorinţa lor de a ascunde frauda din aceste alegeri cu orice preţ. Ca dovadă, nici până acum autorităţile nu au fost în stare să finalizeze numărătoarea voturilor.

Vă solicit, de aceea, trimiterea unei delegaţii internaţionale pentru a verifica frauda imensă din aceste alegeri, comparabilă cu cea din 1946 când comuniştii au preluat puterea în România prin furtul masiv al voturilor, precum şi să determinaţi autorităţile din România să reia tot procesul de votare pentru că alegerile din 9 iunie au fost furate.

Voi solicita la rândul meu autorităţilor române recunoaşterea fraudei din aceste alegeri şi refacerea lor sub supraveghere internaţională”, a scris Diana Șoșoacă în sesizarea trimisă instituțiilor europene.

Partidul condus de Diana Șoșoacă, SOS România, a obținut 5,04% din voturile exprimate în Alegerile Europarlamentare din acest an.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!