Diana Șoșoacă îl atacă din nou pe Iohannis: ”E vândut altor puteri. NATO are alte interese, care merg spre Marea Neagră”

După rotativa guvernamentală, prilej pentru un nou scandal în Parlament, Diana Șoșoacă este convinsă că președintele Klaus Iohannis servește interese străie în România, părere pe care o exprimă privitor la toți politicienii, din toate partidele, de altfel.
Mircea Filipescu
19 iun. 2023, 11:06
Diana Șoșoacă îl atacă din nou pe Iohannis: ”E vândut altor puteri. NATO are alte interese, care merg spre Marea Neagră”

Diana Șoșoacă susține că președintele Klaus Iohannis este manevrat de serviciile secrete și că acesta ar servi interesele NATO, care ar avea mai multă legătură cu Marea Neagră (n.r. probabil referitor resursele de gaze naturale) decât cu apărarea.

„Ei nu vor fi reprezentanţi ai poporului român, lor le este frică de poporul român. În momentul în care îţi e frică de oamenii pe care tu îi reprezenti, nu poţi să-i reprezenti. Trebuie să-i iubeşti pe toţi cu bune şi cu rele. Viaţa mea la senat va fi cu amenzi şi tăiat din salariu, 1 minut ai de vorbit, la un minut îţi închid microfonul. Vine anul electoral, ştiu unde să lovească. Avem în Guvern două mimoze care sunt susţinute de Iohannis. În ultimul timp, oamenii politici mi-au expus puterea pe care o are mutul de la Cotroceni, Klaus Iohannis.

Pe mine mă interesează judecăţile de valoare ale lui şi ce face pentru România. Din păcate, Iohannis este vândut altor puteri, nu are niciun interes pentru România. El nu este român, este că naţionalitate, dar nu înseamnă că te dai cu celelalte ţări indiferent ce-ţi comandă. Tu ţii hăţurile Serviciilor Secrete, dar ele îl conduc pe el. Noi nu mai avem stat, este un stat ocupat şi de trupe străine”, a transmis Diana Șoșoacă, la BZI.

Diana Șoșoacă a spus și ce părere are despre noul ministru al Culturii, Raluca Turcan. Senatorul de Iași consideră că fostul ministru al Muncii este „pupila” lui Klaus Iohannis și nu are ce căuta la cârma acestui minister din cauza faptului că nu are cunoștinte.

Citește și: Ion Cristoiu aruncă bomba pe scena politică: ”Marcel Ciolacu poate câștiga prezidențialele”. Ce condiție ar trebui să îndeplinească șeful PSD

„Avem multe armate cantonate în România. Noi suntem o ţară ocupată pentru că noi am semnat. Nu avem niciun avantaj, ne-am vândut tara pe nimic. Noi plătim bani grei şi îi provocăm şi pe ruşi. NATO are alte interese decât România. Se duc spre Marea Neagră, interesul este şi al Rusiei, acolo va începe dezastrul. Să ai ca ministru al Culturii pe Raluca Turcan este apogeul imposturii. Este o bătaie de joc la adresa tuturor oamenilor de cultură din România.

Nu am nimic cu doamna Turcan. Am cunoscut-o personal când am mers la mineri în 2021, m-a primit, îi mulţumesc, eu am rugat-o să mă asculte că era vorba de interesul minerilor. Oamenii aceia şi-au primit toate drepturile atunci, şi-a notat 8 pagini. A fost un om deschis şi a vrut să înţeleagă ce am vrut să-i spun. Şi-a dat şi masca jos. Nu are ce căuta la Cultură, nu are pregătirea necesară. La Cultură pui un om de cultură, care nu are legătură cu politica. Cel de la Cultură trebuie să fie în directă legătură cu cel de la Educaţie. Ministerul Culturii poate ajuta la dezvoltarea învăţământului. Prin cultură se creează principii naţionaliste”, a conchis președintele S.O.S. România.

Citește și: Victor Ponta, agresat în aeroport de un fan Iohannis. Reacția fostului premier: „L-am trimis la AUR, tot am făcut un lucru bun” | EXCLUSIV

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
Este strict interzis pentru PROPRIETARII de case sau clădiri din România. NU AI dreptul să ignori vecinii
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce se întâmplă cu DrugTest-ul. Poliția promite să nu-i afecteze pe șoferii corecți
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!