Diana Șoșoacă îl susține pe candidatul Partidului Social Democrat, la Primăria Filiași. Senatoarea despre aderarea la PSD: „Sunt un om al justiției”

Diana Șoșoacă, fosta membră AUR, participă la campania de susținere a candidatului Partidului Social Democrat, la Primăria Filiași, din județul Dolj.
Ruxandra Rădulescu
16 iun. 2021, 08:57
Diana Șoșoacă îl susține pe candidatul Partidului Social Democrat, la Primăria Filiași. Senatoarea despre aderarea la PSD:

Diana Șoșoacă, fosta membră AUR, participă la campania de susținere a candidatului Partidului Social Democrat, Gheorghe Marin, la Primăria Filiași, din județul Dolj. Consilierul local PSD din Filiași, Ionuț-Răzvan Enache, a transmis un mesaj de mulțumire, senatoarei Șoșoacă:

„Mulțumim doamnei senator, Diana Iovanovici-Șoșoacă, pentru prezență și susținere! Noi, cetățenii din localitatea Răcarii de Sus, suntem alături de domnul Gheorghe Marin și echipa PSD. Domnul Gheorghe Marin are soluții durabile și răspunsuri credibile la greutățile vieții de fiecare zi, la nevoile și așteptările noastre. Împreună pentru dezvoltarea orașului Filiași și a satelor aparținătoare!”, a scris reprezentantul PSD pe contul său de Facebook.

Diana Șoșoacă a precizat ca susținerea candidatului PSD, Gheorghe Marin, nu scunde vreo intenție de aderare la Partidului Social Democrat, ci este doar un act de prietenie.

„(…) Eram in trecere prin Filiași, unde am petrecut un eveniment de familie și, cunoscand injustețea la care a fost supus fostul primar, Costeluș Gheorghe (amic de-al meu, dealtfel) am hotărât să îl ajut să o depășească aducând în locul său la primărie pe dl Marin Gheorghe, însuși tatăl lui Costeluș. În această acțiune a mea nu am ținut cont de o culoare politică anume, ci am incercat să repar această injustețe, lucru normal având în vedere ca la bază sunt un om al justiției”, a răspuns Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Lucrez la inființarea unui nou partid”

Senatoarea a ținut să sublinieze că se află în curs de inființare a propriului partid și are nevoie de cât mai mulți aliați.

„Din punct de vedere politic – dacă i se pare cuiva a fi un gest deplasat (…) – vă aduc aminte că lucrez la inființarea unui nou partid și de aceea am nevoie de aliați mulți, harnici și puternici în toate regiunile țăriii, și, așa cum o parte dintre ei nu au făcut niciodată politică, alții se află, poate, inrolați (astăzi) în alte partide. Oricum, înainte de toate, ceea ce am făcut duminică, a fost un simplu gest prietenesc”, a spus Șoșoacă.

Costeluș Ilie Gheorghe a fost reales în fruntea orașului septembrie 2020, cu 90% din voturile exprimate. Acesta a rămas fără mandat după ce Agenția Națională de Integritate l-a găsit incompatibil pentru că a deținut simultan funcțiile de viceprimar și membru în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic „Dimitrie Filișanu”, în perioada 16 iulie 2012 – 27 septembrie 2013, notează G4media.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Iulian Fota: „Creșterea extremismului este alimentată de crizele recente și de distanțarea elitelor politice”
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?