Diana Şoşoacă: „Nu mi-e frică, mă, de voi, arestaţi-mă când vreţi voi. Să vă ferească Dumnezeu de mine în pușcărie! Știți cât mă iubesc puşcăriaşii?

Un grup de protestatari antivaccinare condus de senatoarea Diana Șoșoacă este acuzat că a blocat accesul într-un centru de vaccinare deschis la sfârșitul săptămânii trecute în comuna Răchiteni din județul Iași. Premierul Cîţu a cerut anchetă, iar senatoarea ex-AUR a reacţionat pe Facebook.
Filip Stan
10 sept. 2021, 22:31
Diana Şoşoacă:

Diana Şoşoacă se află din nou în mijlocul unui scandal de proporţii şi riscă să fie anchetată după ce ar fi blocat procesul de vaccinare într-o comună din Iaşi. Pe parcursul pandemiei, senatoarea fostă AUR a fost campioană la amenzi, dar acest lucru nu a oprit-o.

Diana Şoşoacă a reacţionat dur pe Facebook după ce mai multe instituţii ale statului au cerut anchetarea sa. „Nu există nicio faptă, este o minciună tot ce s-a spus, imaginile vorbesc de la sine, nu era nici naiba la vaccinare, nu a oprit nimeni vaccinarea. Am obligația sa ma duc in circumscripţii, să adresez întrebări, tot ceea ce s-a întâmplat a fost adresare de întrebări, iar primarul si doamna doctor au încălcat legea, domnul primar fără competente, iar doctorul fără să respecte legea, să informeze oameni cu privire la efecte adverse”, a spus Diana Şoşoacă pe Facebook.

Dosar penal după ce Diana Șoșoacă a blocat vaccinarea în Răchițeni

„Justiţia este acaparată de politic. Parchetul este implicat politic. Ruşine! Ăarchetul general demisia si anchetarea si arestarea pentru ascultarea de ordine politice, rușine sa va fie, sunteți discreditați pe veci. În schimb, mortii de covid, de ce nu anchetați ca sunt doar 227 de morți de ce nu îi anchetați pe cei care au fost inmormanti de vii, medicii care au omorat nu sunt acuzaţi de tulburara linistii publice, se dă o amendă şi la revedere. Începe atacul total al lui Şoşoaca, legal direct la Parchet! Nu este în stare Parchetul din România? Va rezolva parchetele din afara țării, alea internationale! Aţi vrut conflict cu mine? O să-l aveţi la nivel international! Nu mi-e frică, mă, de voi, arestaţi-ma când vreti voi, v-am spus că în toamnă o să se facă ceva să mi se ridice imunitatea, să vă ferească Dumnezeu de mine în pușcărie! Știți cât mă iubesc puscariasii? Știți ce vă fac de acolo? Vai de mama voastră!”, a mai spus Diana Şoşoacă.

https://www.facebook.com/DianaSosoacaOficial/videos/381633753442398

Florin Cîţu, despre episodul cu Diana Şoşoacă, care a blocat campania de vaccinare într-o comună din Iaşi: Instituţiile statului nu ar trebui să fie timide.

Premierul Florin Cîţu afirmă că instituţiile statului nu ar trebui să fie „timide”, iar orice acţiune care vizează oprirea campaniei de vacinare trebuie sancţionată cu fermitate. El cere şi amendarea parlamentarilor care nu respectă obligaţia purtării măştii de protecţie în sediul instituţiei.

Citiți și Florin Cîţu reacţionează după scandalul făcut de Diana Şoşoacă în faţa unui centru de vaccinare: „Sper că s-au sesizat poliţiştii şi procurorii”

El le-a cerut instituţiilor statului să-i facă datoria şi să-i sancţioneze inclusiv pe “acei parlamentari care nu poartă mască în interiorul Parlamentului României“.

Senatoarea Diana Şoşoacă este acuzată că a blocat activitatea unui centru de vaccinare din judeţul Iaşi unde a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest. ”Totul este o minciună”, acuză senatoarea, care a scandat ”Jos masca”. Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, miercuri, că dezaprobă ”ferm acţiunile care aduc atingere derulării procesului de vaccinare” şi a încurajat ”sesizarea imediată a instituţiilor abilitate”.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Transportatorii se revoltă! Restricțiile de circulație de pe Valea Oltului vor duce la noi scumpiri
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Abonații Netflix de delectează cu un film de zile mari. Producția a rupt topurile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
România va încasa 12.250.000 de euro în urma participării la Campionatul European de fotbal – EURO 2024
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!