Diana Şoşoacă, primele declaraţii după excluderea din AUR. „Deci în campanie am minţit şi acum venim în Parlament şi începem să jucăm teatru, să ne facem interesele obscure exact ca în celelalte partide?”

Diana Şoşoacă a reacţionat după ce a fost exclusă din grupul parlamentar AUR. Senatoarea l-a acuzat pe Sorin Lavric de misoginism pe motiv că ar fi vrut să o lovească în Parlament. De asemenea, crede că a fost înlăturată pentru că nu a renunțat la atacurile la agresa guvernanţilor începute încă din campania electorală pentru parlamentare.
Razvan Mihalascu
11 feb. 2021, 12:19
Diana Şoşoacă, primele declaraţii după excluderea din AUR.

Diana Şoşoacă a comentat excluderea sa din AUR într-o discuţie cu Adriana Bahmuţeanu, transmisă live pe Facebook. Senatoarea a dezvăluit că liderul AUR, Sorin Lavric, ar fi încercat să o lovească în Parlament.

„Sorin Lavric s-a repezit la mine. Da, s-a repezit. E bărbat. Împotriva femeilor-bărbat. S-a oprit la timp pentru că i-am zis: „cine eşti tu să îndrăzneşti să faci aşa ceva? Cum îţi permiţi?”, a povestit Diana Şoşoacă despre momentul în care Lavric ar fi vrut să o agreseze.

Diana Şoşoacă, primele declaraţii după excluderea din AUR.

Senatoarea a explicat că scandalul a pornit după ce a spus despre Guvern şi politicieni că sunt criminali.

„Cum îţi permiţi să faci criminali Guvernul, politicienii? Dar ce sunt? Am spus altceva eu şi George (Simion, n.red) în campanie? Nu!”, a spus Diana Şoşoacă.

„Păi s-a terminat campania”, i-ar fi spus Lavric.

„Deci în campanie am minţit şi acum venim în Parlament şi începem să jucăm teatru, să ne facem interesele obscure exact ca în celelalte partide?”, a reacţionat senatoarea de Iaşi, care a fost exclusă din grupul parlamentar AUR.

Citeşte şi: Sorin Lavric dezvăluie culisele excluderii senatorului Diana Şoşoacă din AUR. Scene şocante: „A ţipat, a urlat, ne-a insultat!”

Tensiunile în grupul parlamentar AUR ar fi pornit după ce Diana Şoşoacă a vorbit peste timpul limită care a fost acordat partidului în Parlament, iar din acest motiv i-a fost întrerupt microfonul.

Diana Şoşoacă a explicat că în acel moment prezenta care sunt efectele adverse ale vaccinului Pzifer.

„Păi m-au întrerupt exact când prezentam efectele adverse ale vaccinului Pfizer, de pe site-ul lor, unde spune că aceste efecte, 70% sunt la femei, care pot rămâne sterile. Deci se atacă matricea naţională. Ştiu cum funcţionează sistemul, ştiu cine abuzează. A mai fost o problemă când am oprit mafia adopţiilor şi am oprit 5 copii de la adopţii ilegale. Foarte multă lume m-a ameninţat. Dintre colegii mei nu, doar au mustăcit şi au spus că trebuie să înţeleg că aşa este politica. Atenţie. Nu George, George e un om foarte ok. Dar domnul Lavric a avut un limbaj absolut de maidan şi chiar a ridicat mâna la mine”, a spus senatoarea, conform Adevărul.

De asemenea, Diana Şoşoacă a spus că refuză ofertele de a intra în alte partide.

„Am spus că (…) nu vom fi niciodată ca celelalte partide politice şi voi îmi cereţi mie să fiu ca celelate partide politice? Eu?! Păi atunci de ce nu am candidat la PSD? La PNL? la USR?”, a spus Şoşoacă.

Cât despre posibilitatea de reprezenta PMP, partidul lui Traian Băsescu, în Parlament, Şoşoacă a reacţionat: „Doamne fereşte! Dacă îmi spune unde flota şi cum o recuperăm, cu mare drag. Mai discutăm”.

Citeşte şi: Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu: „Am luat o decizie de excludere a doamnei Diana Şoşoacă şi a domnului Mihai Lasca. Nu e vorba de o demisie, e vorba de o excludere”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!