Diana Șoșoacă spune că a pierdut lupta cu kilogramele din cauza politicii. Eurodeputata a arătat poze cu ea de pe vremea când avea o siluetă de amazoană: „Politica, fir-ar a dracu!”

Diana Șoșoacă a pierdut lupta cu kilogramele în urmă cu câțiva ani, însă, nu de mult eurodeputata se lăuda cu o siluetă de invidiat. Politiciana a arătat imagini cu ea de când era mai slabă.
Filip Stan
04 sept. 2024, 16:36
Diana Șoșoacă spune că a pierdut lupta cu kilogramele din cauza politicii. Eurodeputata a arătat poze cu ea de pe vremea când avea o siluetă de amazoană: „Politica, fir-ar a dracu!”
Cum arăta Diana Șoșoacă când era mai slabă

Diana Șoșoacă a fost o femeie frumoasă, pe care, cu siguranță, mulți domni au admirat-o, iar imaginile prezentate demonstrează asta. Eurodeputata a spus și de ce a acumulat atâtea kilograme în plus.

Citește și: EXCLUSIV Planul lui Marcel Ciolacu după alegerile prezidențiale: „O să mă duc într-o covrigărie și o să stau două-trei zile să învăț să fac covrigi”

Invitată în emisiunea lui Luis Lazarus, Diana Șoșoacă le-a arătat românilor cât de bine a arătat când avea 43 de ani. Ea a explicat și motivul pentru care s-a îngrășat atât de mult.

„Vreau să vă arăt ceva. Asta sunt eu la 43 de ani, în urmă cu cinci ani. Zici că am 30 maxim, da? Asta sunt eu în 2020. Și asta sunt eu după cinci ani. Vi se pare normal? Pentru ce? Pentru cine?”, i-a spus Șoșoacă lui Lazarus.

„Politica, fir-ar a dracu!”, a completat Lazarus.

Diana Șoșoacă, parcursul profesional și decepțiile în dragoste

De profesie avocat, Diana Șoșoacă provine dintr-o familie cu o situație materială foarte bună. Mama ei, Alice Florescu-Bleotu, este medic ginecolog, cu doctorat în științe medicale la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

După ce a fost aleasă în Parlament pe listele AUR, a fost în relații bune cu George Simion o bună bucată de timp, dar totul s-a sfârșit prin a fi dată din partid, după ce aceasta s-ar fi comportat în contradicție cu linia formațiunii.

Citește și: EXCLUSIV Marcel Ciolacu a dezvăluit care a fost materia care i-a dat cele mai mari bătăi de cap în școală: „Am fost corigent o singură dată în viață”

Nici pe plan amoros nu s-a bucurat de foarte mult succes. Diana Șoșoacă a avut trei căsnicii, are un băiat și o fată și a spus la un moment dat că s-a despărțit de foștii soți pentru că este „insuportabilă și autoritară”.

„Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici, în România. Şoşoacă este numele soţului meu”, a mărturisit aceasta cu ceva timp în urmă.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Zodiile care dau lovitura pe toate planurile în 2025. Cinci nativi sunt favoriții astrelor
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se lansează o nouă monedă în România. se întâmplă chiar luni, 9 septembrie
Adevarul
Serialul „Rise of Raven” despre Ioan de Hunedoara, lansat de maghiari. A fost numit „Game of Thrones” al Ungariei
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Pregătirea borcanelor pentru zacuscă. Cum să eviți fermentarea
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Virusul West Nile face o nouă victimă în România. Bărbatul a fost internat în stare gravă, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru acesta
Capital.ro
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Will Jennings, co-autorul hitului ‘My Heart Will Go On’, a murit la 80 de ani
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...