Diana Şucu: „Urăsc să mă machiez, urăsc să merg la coafor. Îi mulțumesc soţului meu pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine”

Dan Șucu și soția sa sunt împreună de mai bine de 16 ani. Între cei doi soți există o diferență de vârstă semnificativă, patronul de la Rapid fiind cel mai în vârstă. Dan Șucu are 60 de ani, în timp ce soția lui are 48 de ani.
Alina Costache
31 mart. 2024, 15:14
Diana Şucu:
Diana Şucu, definitiv cucerită de soţul ei milionar. "Nu l-aş înşela niciodată!". Sacrificiul făcut de Dan Şucu înaintea nunţii

Cum se înțelege Diana Şucu şi soțul ei se sfătuiesc întotdeauna și obișnuiesc să ia deciziile împreună. Cei doi și-au crescut bussinesul împreună și fiecare strategie abordată a dat rezultate, deşi nu sunt mereu de acord.

Diana Şucu postează rar pe rețelele de socializare, dar recunoaște că pozele pe care le face la magazin au mare impact. Femeia de afaceri duce, însă, dorul vremurilor când lucra în televiziune și de partea de make-up și păr se ocupa altcineva.

Diana Şucu rupe tăcerea despre relaţia cu soţul ei. Cum se înţelege, de fapt, cu boss-ul de la Rapid: „Nu e şeful meu!”

„Recunosc că sunt cam puturoasă. Am văzut că funcționează foarte bine fotografiile mele, făcute aici, în magazin. Dar nu întotdeauna am timp să mă aranjez. Urăsc să mă machiez, urăsc să merg la coafor. Decât așa, strictul necesar. Nu știu dacă toate acestea au legătură cu televiziunea. Probabil. Dar nici când lucram, nu mă machiam singură, aveam o echipă în zona de machiaj. Dar merg la sală, de la sală merg direct la magazin și mă gândesc să nu mai pierd vremea, să nu mai pierd timpul”, mărturisește Diana Şucu.

Cum se înțelege Diana Șucu cu soțul ei, Dan Șucu, în plan profesional

Chiar dacă uneori îl prezintă pe soțul ei drept șeful care vine în inspecție, Diana Șucu susține că un astfel de episod nu s-a petrecut niciodată, pentru că, înainte de toate, ei sunt parteneri.

„A fost o glumă. El când și când mai trece pe aici pe la noi, la magazin, pentru că trece pe la magazinul lui din Băneasa. M-am gândit că nu ar fi rău să facem un filmuleț așa simpatic”, mai spune femeia de afaceri.

„Nu este șeful. Este partenerul meu. Dar apelez aproape tot timpul la sfaturile lui. În general, este persoana pe care o ascult. Țin cont de părerile lui, chiar dacă eu știu, câteodată nu îmi convine ceea ce-mi spune. Dar întotdeauna țin cont de părerile lui”, susține Diana Șucu.

Femeia de afaceri și soțul ei obișnuiesc să petreacă puținul timp liber pe care îl au în familie. Cei doi se afișează rar la evenimente mondene, iar de multe ori acestea au legătură cu bussinesurile pe care le au.

„Recunosc că nu prea ieșim. Foarte greu. Chiar și atunci când ieșim, mă aranjez șapte ore și stăm la petrecere două”, a mai povestit Diana Șucu pentru sursa citată.

Diana Şucu a fugit de la prima întâlnire cu soțul său: „Trebuia să dansez cu el dar acest moment nu a avut loc. O lună mai târziu m-a cerut de soție”

Diana Șucu este una dintre figurile emblematice ale televiziunii din România. S-a reprofilat și este mai mulțumită ca oricând de viața pe care o duce, mai ales după ce l-a cunoscut pe actualul său soț, Dan Șucu. Cei doi sunt împreună de aproape 20 de ani, sunt părinții a doi copii mari și au o poveste de dragoste cum rar este dată de destin.

Citește și: Diana Șucu șterge pe jos cu Ana Morodan. De la ce a pornit scandalul dintre cele două. „Sunt multe care mă bârfesc. Femei rele și invidioase”

Vedeta a povestit cum l-a cunoscut pe acționarul majoritar Rapid și cum și-a construit viața de vis pe care o acum. Nici prin gând nu i-ar fi trecut că ea și Dan Șucu vor ajunge împreună, părinți a doi băieți și foarte prosperi în afaceri. Potrivit cancan.ro, Diana Șucu ar fi fugit de la prima întâlnire cu partenerul său, însă viața i l-a scos din nou în cale, iar de atunci sunt nedespărțiți.

„Asta se întâmpla în urmă cu 19 ani, la o petrecere. Ne-am întâlnit doar, nu ne-am cunoscut. El m-a văzut pe mine, eu nu l-am văzut pe el. Gazda a organizat un dans de societate cu biletele puse într-un bol. Primele două bilete au fost ale noastre. Teoretic, trebuia să dansez cu el dar acest moment nu a avut loc. Am fugit! A fost tras următorul bilet cu numele altei doamne și seara s-a terminat fără ca eu să aflu cu cine ar fi trebuit să valsez. Șase luni nu s-a întâmplat nimic. La un moment dat, ne-am întâlnit la el în magazin. M-a invitat la o cafea și, practic, din momentul acela, nu ne-am mai despărțit. O luna mai tarziu m-a cerut de sotie, mai exact pe 4 August 2005”, a povestit Diana Șucu.

Diana Șucu a trăit un adevărat coșmar din cauza fostei familii a soțului său: „Putea chiar să moară”. Cu ce a fost atacată partenera șefului de la Rapid
Despre viața de familie, Diana recunoaște că se simte împlinită și că nu ar fi putut să ceară mai mult decât are deja de la viață. Rolul de soție și de mamă i se potrivește perfect și chiar pare că se descurcă așa cum nu se poate mai bine. De asemenea, și pe soțul său îl descrie ca pe un bărbat perfect, despre care spune că este foarte mândră.

„Ne completăm. Ador să fiu mamă. Pentru mine este ca un vis! Poate și pentru faptul că am devenit mamă la o vârstă înaintată. Nu am fost niciodată despărțită de băieții mei mai mult de trei zile. Chiar și atunci când soțul meu și cu mine am mers în luna de miere, l-am avut și pe Dani cu noi, primul nostru băiețel. Îmi place la nebunie să fiu soție și să am grijă de casă. Este alegerea mea. Și crede-mă că a fi mamă este mult mai obositor decât a avea un job. Nu am abandonat nimic, doar lucrurile și viața mea s-au schimbat, s-au tranformat. Dan este un bărbat puternic dar, deopotrivă, și sensibil. Cinstit, tandru, iubitor, un tată minunat, un soț atent și fidel. Sunt foarte mândră de el. Sunt o mamă și o soție foarte implicată, sunt fidelă, nu l-aș înșela niciodată, empatică, generoasă și extrem de tandră”, a mai declarat Diana Șucu, pentru aceeași sursă.

Citește și: Diana Șucu a trăit un adevărat coșmar din cauza fostei familii a soțului său: „Putea chiar să moară”. Cu ce a fost atacată partenera șefului de la Rapid

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!