Dieta cu pepene verde te scapă de 5 kg într-o săptămână. Meniul pentru fiecare zi a săptămânii

Pepenele verde, cel mai revigorant fruct al verii, ajuta la mentinerea greutatii corporale, fiind secretul unui abdomen plat si ferm si ofera stralucire pielii.
Romania TV
04 aug. 2023, 08:13
Dieta cu pepene verde te scapă de 5 kg într-o săptămână. Meniul pentru fiecare zi a săptămânii

Dieta cu pepene verde vă scapă de kilogramele în plus, ajutându-vă să dați jos mai mult de cinci kilograme în doar o săptămână. Dar nu doar atât, pentru că veți face în același timp și o cură de detoxifiere.

Dieta cu pepene nu este deloc grea. Ea constă, de fapt, în alternarea acestui fruct cu alte alimente sănătoase, având ca scop pierderea rapidă a greutății. Deși mulți se tem că pepenele îngrașă, trebuie să afle că, atât timp cât este consumat în limite normale, acesta devine chiar un aliment dietetic. 100 de grame de pepene aduc un aport de doar 30 de calorii, ceea ce este potrivit pentru o dietă sănătoasă.

Prima etapă este cea de detoxifiere, care constă într-un meniu format doar din pepene, iar cea de-a doua etapă este de stabilizare și presupune includerea și a altor alimente ușoare, alături de acest fruct.

Nu este deloc greu să concepi un meniu pentru cea de-a doua etapă, întrucât poți mânca pepenele în orice parte a zilei. De reținut că trebuie consumate minimum 8 pahare de apă pentru dieta cu pepene roșu. Astfel, ne putem menține permanent hidratați si energizați.

Dieta se ține în două etape
Pentru a face această dietă așa cum scrie la carte, se poate ține în două etape. În prima parte a dietei trebuie să consumați trei zile doar pepene verde și veți da jos trei kilograme. Următoarea etapă constă în consumul a trei mese pe zi, iar gustarea dintre acestea să fie pepene verde.

La micul dejun se mănâncă un bol de cereale integrale cu lapte și o felie de brânză, iar la prânz aveți de ales între carne de vită, pui sau pește și o salată. La cină se consumă tot pepene verde. Între micul dejun și prânz, se mănâncă 2-3 felii de pepene. Cine ține această cură timp de două săptămâni va fi mai ușor cu șase până la opt kilograme.

Cum ştii că un pepene roşu este bun de mâncat sau “trecut”. Cele 6 detalii cu care nu dai greş
Meniul pentru fiecare zi a săptămânii
În prima zi veți consuma la micul dejun un iaurt slab şi 3 felii de pepene roşu. Prânzul înseamnă o ceașcă cu orez și 3 felii de pepene, iar la cină aveți mâncare de legume și 2 felii de pepene roșu. Gustarea înseamnă puțină brânză de vaci cu 2 felii de pepene roșu.

Carne de vită în cea a doua zi
În a doua zi micul dejun este compus dintr-o felie de pepene roșu, o cafea sau un ceai verde.

Dieta cu pepene verde
La prânz vi se permit 150 g carne de vită fiartă, 150 g orez fiert și o felie de pepene. Cina înseamnă 60 g brânză de vaci, o felie de pâine integrală şi 2 felii de pepene roşu.

De câte ori vă este foame, puteți consuma o felie de pepene roșu
Micul dejun al celei de-a treia zi începe cu o felie de pepene roșu și continuă cu o cafea sau un ceai cu o felie de pâine prăjită. La prânz veți mânca 100 grame de carne de pui fiartă, o felie de pâine integrală şi o felie de pepene, iar pentru cină aveți la dispoziție 100 grame de pește pe grătar, 100 grame de orez şi 2 felii de pepene roşu.

EXCLUSIV Virgiliu Stroescu: „Pepenele e foarte bun, dar, dacă mănânci prea mult, pancreasul explodează”

Ce se permite să consumați în ziua a patra
Micul dejun al zilei a patra este identic cu cel din ziua a treia, iar pentru prânz sunt perfecte 50 g de paste cu sos de roşii şi 3 felii de pepene roşu. La cină veți consuma o salată de legume și cât pepene doriți. Micul dejun al celei de-a cincea zi e ceva mai strict, pentru că vi se permit doar două felii de pepene roșu. Pentru prânz, aveți supă crema de broccoli, o felie de pâine integrală şi două felii de pepene roşu.

Cina se rezumă la 3 cartofi medii la cuptor şi două felii de pepene roşu. În ultima zi de dietă aveți la mic dejun 3 felii de pepene roșu, iar la prânz carne de vită fiartă şi cât pepene doriți. Alte trei felii de pepene roșu, alături de o felie de pâine integrală și brânză de vaci înseamnă cina.

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Cele 6 zodii care vor avea cea mai bună toamnă din viața lor. Belșug și opulență în viitorul lor
Capital.ro
Se confiscă banii românilor. Trebuie să declari și să plătești la stat: „Efectul va fi vizibil”
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Veste minunată pentru români! SCAD ratele la creditele bancare
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
După Roxana Dobre, şi sora lui Salam a păţit-o GRAV! S-a ajuns la păruială şi înjurături
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, medalie de bronz în proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
Capital.ro
Devine interzis în România. S-a dat ordin în toate țările UE de la 1 ianuarie 2025
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
FCSB învinge Maccabi Tel Aviv și asigură o sumă importantă de la UEFA
MediaFlux
BANI EUROPENI pentru persoanele cu venituri mici. Cine poate lua
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?