Dieta cu un singur aliment pe zi. Slăbeşti până la 7 kg în 14 zile

Dieta cu un singur aliment pe zi trebuie urmata pe parcursul a doua saptamani, timp in care poti slabi aproximativ 7 kg.
Irina Dumitrescu
20 oct. 2023, 23:33
Dieta cu un singur aliment pe zi. Slăbeşti până la 7 kg în 14 zile

Dieta cu un singur aliment pe zi este derivata din dieta disociata si face parte din categoria metodelor de slabire drastice, cu rezultate rapide. De mentionat ca aceasta dieta nu trebuie urmata de persoanele care sufera de diabet si de boli de rinichi si, in general, de persoanele care nu au o sanatate optima.

Prin urmare, inainte de a incepe cura de slabire, este recomandat sa-ti intrebi medicul daca acest stil de alimentatie ti se potriveste.

Cel mai bun regim alimentar pentru sănătatea ta. Dieta DASH te poate salva de infarct. Cum ar trebui să arate meniul tău

Dieta cu un singur aliment pe zi trebuie urmata pe parcursul a doua saptamani, timp in care poti slabi aproximativ 7 kg. Pe langa pierderea kilogramelor in plus, acest stil alimentar favorizeaza si detoxifierea organismului.

In ce consta dieta cu un singur aliment pe zi
Pe parcursul dietei, se consuma zilnic un singur tip de aliment. Vestea buna este ca nu exista o limita de cantitate. O alta veste buna este ca, in ultima zi din saptamana, poti face combinatii de alimente, astfel incat ai posibilitatea sa iesi din monotonia impusa de zilele anterioare.

Dieta cu un singur aliment pe zi, pas cu pas
Ziua 1
Pe tot parcursul zilei, consuma sucuri proaspete de legume si fructe, in limita a 1,5 litri. Este vorba, desigur, despre sucuri preparate in casa. Iti poti pregati un fresh dintr-o portocala, un grapefruit si putina zeama de lamaie sau un suc din morcovi si mere. O alta varianta de suc, ceva mai satioasa decat anterioarele, este cea preparata din castraveti, putin patrunjel tocat, una-doua rosii zemoase si zeama de lamaie.

Ziua 2
Este ziua cartofilor fierti. Pe parcursul zilei, consuma cartofi in limita a 1 kg. Ii poti prepara fierti si stropiti cu zeama de lamaie, sub forma de piure cu patrunjel presarat deasupra sau sub forma de supa pasata cu verdeturi.

Ziua 3
Pe tot parcursul acestei zile, vei manca 200 g orez brun fiert. Cantitatea de 200 g se refera la orezul deja fiert. Imparte-l in cinci portii si consuma-l de-a lungul zilei, cu suc de rosii si patrunjel tocat.

Ce dietă ține Alina Sorescu. Așa reușește să se mențină în formă: „Nu am făcut asta dintotdeauna, de când au apărut fetițele”

Ziua 4
Este ziua fructelor, in care poti consuma aproximativ 1,5 kg de fructe proaspete, cu exceptia bananelor, prunelor si perelor, care au un continut ridicat de zahar.

Ziua 5
De-a lungul acestei zile, mananca 500 g paste cantarite fierte. Pentru imbunatatirea gustului, adauga in ele suc de rosii, verdeata si putina zeama de lamaie.

Ziua 6
Azi poti consuma legume din belsug, preparate fie sub forma de salate, fie pe grill sau la aburi. In salate, adauga o lingurita de ulei de masline si zeama de lamaie. Legumele preparate pe gratar sau la aburi pot fi, de asemenea, asezonate cu o lingurita de ulei de masline, zeama de lamaie si condimente. Poti alege dintre salata verde, ridichi, rosii, fasole, conopida, varza, morcovi, ciuperci, dovlecei, vinete.

Citeşte mai multe, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Obligație în 5 minute. Sunt amenzi mari
Playtech.ro
Dumnezeule cum arată fosta soție a lui Florin Piersic ACUM. E de o frumusețe RARĂ
DailyBusiness
Au crescut PENSIILE! Cât primește un român, din septembrie 2024, după aproape 30 de ani de muncă
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Anunț pentru românii care au contract cu DIGI. Nu mai pot alege după 8 septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Statele Unite își consolidează prezența militară în Orientul Mijlociu
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...