Dieta „de criză” la care apelează Gabriela Cristea după ce i s-a spus că arată „ca o balenă”

Gabriela Cristea a recunoscut, de curând, câte kilograme a pus vara aceasta, în vacanțe, asta după ce a fost criticată de o internaută că s-a îngrășat.
Alina Costache
01 mart. 2024, 18:44
Dieta
Gabriela Cristea, adevărul despre consumul de alcool

Gabriela Cristea are o dietă specială apelează de fiecare dată când vrea rezultate rapide. Fiind o vedetă aflată mereu sub reflectoarele fanilor, Gabriela Cristea este extrem de atentă la imaginea sa, motiv pentru care apelează la unele trucuri atunci ceva o nemulțumește la aspectul său fizic. Iată despre ce este vorba!
Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au găsit un al treilea „partener”: „Pe el nu sunt gelos. Pot să o las în brațele lui și la noi acasă”
Însă, prezentatoarea de la „Mireasa, Capriciile Iubirii” a dat de înțeles că se va pune pe treabă și va face mai multă mișcare acasă. Cu toate acestea, Gabriela Cristea mai are un as în mânecă atunci când vine vorba despre trupul său, mărturisind, în urmă cu ceva timp, că are o dietă care dă mereu rezultate în cazul său. Se pare că vedeta de televiziune a slăbit de mai multe ori mâncând în acest fel.

Dieta cu care Gabriela Cristea reușește să slăbească

Gabriela Cristea dezvăluia că a încercat mai multe diete, însă niciuna nu a dat rezultate. În cele din urmă, prezentatoarea de la Mireasa, Capriciile Iubirii a apelat la număratul caloriilor, o metodă la care se întoarce de fiecare dată când simte nevoia.

Astfel, ea a mărturisit că pe parcursul acestui deficit caloric încearcă să consume în jur de 1.200 de calorii, împărțite în cinci mese, dintre care două gustări. Pe scurt, Gabriela Cristea se laudă că mănâncă absolut tot ce își dorește, însă în cantități mici:

Țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii pe zi. Împărțite în cinci mese, trei principale și două gustări. Și mă simt foarte bine, pentru că mănânc absolut orice. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Pe lângă asta, beau minimum doi litri și jumătate de apă, ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer.”, povestea, în urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea pentru click.ro.

Rețeta de iaurt înghețat cu mango a Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea nu doar că este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune de la noi, dar este talentată și în bucătărie. Iată cum se prepară iaurtul înghețat cu mango pe care chiar ea l-a încercat!

Ingrediente:
-mango
-iaurt
-sirop de arțar
-lămâie sau lime
Mod de preparare:
Se taie mango bucățele și se bagă în robotul de bucătărie alături de lime sau lămâie stoarsă foarte bine, după preferințe.

Se adaugă iaurtul, dar și siropul de arțar.

Se mixează foarte bine conținutul până în momentul în care totul devine fin. Se trece compoziția prin sită puțin câte puțin, după care se pune în aparatul de făcut înghețată și se setează după cum vreți să fie înghețata.

Se lasă aproximativ o oră și jumătate sau două la aparat. Dacă nu aveți un aparat de înghețată puteți pune compoziția în boluri pe care să le băgați ulterior în congelator. Poftă bună!

Gabriela Cristea, pusă la zid, din nou, de internauți: „Mi-a zis că arăt ca o balenă”. Ce a făcut prezentatoarea după acest mesaj

Gabriela Cristea, pusă la zid, din nou, de internauți. În ultimele luni, prezentatoarea TV a fost ținta mai multor comentarii răutăcioase. A fost acuzată că s-a îngrășat, că s-a neglijat, că nu se prezintă corespunzător pe rețelele sociale și multe altele. A rezistat multă vreme și nu a dorit să răspundă, dar acum nu s-a mai putut abține.

Gabriela Cristea, pusă la zid, din nou, de internauți

Vedeta a avut curiozitatea de a vedea cine este cea care o critică pentru aspectul său fizic. Mare i-a fost mirarea când a aflat că femeia care a făcut-o pe ea „balenă” este, de fapt, supraponderală.

Au fost multe momente în care m-am întrebat de ce suntem atât de răi și de ce avem tendința de a îi judeca pe alții. Cineva mi-a zis: Arăți ca o balenă. Asta nu mă mai afectează, e la ordinea zilei, dar am fost curioasă să văd cine își permite să spună chestia asta.

M-am dus pe pagina de Facebook a acelei persoane și ce credeți?! Era o doamnă supraponderală, o doamnă care se vedea că nu se îngrijește în general și totuși și-a permis să zică aceste lucruri despre mine”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Citește și: Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit cu Marcel Toader: „O să fiu foarte cinstită, nu a fost pasiune”

Gabriela Cristea s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată

Își dorea foarte tare măcar un copil și a făcut tot posibilul să se întâmple. Gabriela Cristea a dezvăluit că în doar un an a făcut cinci sau șase fertilizări în vitro, la ultima cedând psihic. În momentul în care s-a resemnat că poate nu este dat să aibă copii, prezentatoarea a rămas gravidă cu prima fetiță, Victoria.â

Am făcut într-un an cinci sau șase (fertilizări in vitro) și nu am avut succes cu niciuna. Și când am făcut-o pe ultima nu am mai putut, am cedat psihic și am zis gata.

Și practic i-am zis soțului meu (n.r. Tavi Clonda) aici ne oprim că nu mai pot, hai să ne luăm un răgaz. El m-a susținut 100% și, în momentul în care nu ne-am mai concetrat pe chestia asta, am rămas gravidă natural.

Am mai fost de două ori însărcinată, o dată pe la aproape de 20 de ani, dar sarcina nu era una viabilă, și am mai pierdut o sarcină cu Tavi”, a dezvăluit Gabriela Cristea în podcastul lui Cătălin Măruță.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie absolvenții claselor a XII-a: „Scriitorului îi e frică de Arghezi”
substantial.ro
Un bărbat a rămas încarcerat în urma unui accident auto în Piatra-Neamţ
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!