DIETA în funcţie de ZODIE. Alimente care slăbesc fiecare nativ al zodiacului

Asa cum Berbecii nu pot slabi fara carne in cura lor de slabire, asa nici Varsatorii nu pot concepe o cura fara lichide de tipul supelor sau al ciorbelor. Tine de trasaturile specifice fiecarei zodii de unde deviza dietele potrivite fiecarei zodii.
Alina Costache
12 ian. 2015, 06:59
DIETA în funcţie de ZODIE. Alimente care slăbesc fiecare nativ al zodiacului

BERBEC

Dieta Atkins este ideala pentru nativii din Berbec. Dieta Atkins este, deseori, descrisa ca fiind perfecta persoanelor active, care obisnuiesc sa faca sport. Insa sportul este departe de a fi o activitate preferata de Berbeci. Dar tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care dieta Atkins este potrivita pentru Berbeci: aportul ridicat de proteine si cel foarte scazut de carbohidrati o sa-i ajute sa slabeasca mai repede, fara sa fie nevoiti sa suporte senzatia de foame.

TAUR

Taurilor le este potrivita dieta pe baza indicelui glicemic. Fiind niste firi foarte pragmatice, care vor sa stie exact cum functioneaza lucrurilor, analiza tabelului alimentelor in baza indicelui glicemic o sa le ofere si un scop in plus, dincolo de cel de a slabi: acela de a afla noi informatii despre alimentatie. Mai mult, le ofera Taurilor si o libertate de alegere, pentru ca, pana una alta, isi pot asuma de unii singuri sa manance un fruct sau un baton de ciocolata neagra, calculandu-si indicele glicemic, dieta pe baza acestui indice nefiind atat de restrictiva in ceea ce priveste alimentele, caci mai degraba in ceea ce priveste cantitatea.

GEMENI

Dieta Weight Watchers este potrivita nativilor din Gemeni pentru ca, dincolo de restrictiile alimentare care oricum nu le convin sub nicio forma, acest regim alimentar implica socializare cu oamenii care urmeaza aceeasi dieta. Iar factorul uman, comunicarea sunt esentiale pentru Gemeni indiferent ce anume fac!

RAC

Racii sunt aproape incapabili sa aiba grija de ei insisi si cedeaza foarte usor tentatiilor culinare, desi reusesc, in rest, sa manifeste mare grija in ceea ce priveste stilul de viata al persoanelor foarte dragi lor. Din acest motiv, principal intr-o dieta pentru Raci este lipsa oricarei tentatii. Astfel ca frigiderul si bucataria lor trebuie sa fie lipsite de orice fel de tentatii culinare, dieta nutri-sistem fiindu-le potrivita caci implica cumpararea sau comanda doar a anumitor preparate. Este restrictiva, dar utila in cazul Racilor.

LEU

Dieta de sase zile este potrivita Leilor. Ei sunt prea plini de sine si dornici de afirmare incat sa se poate angaja la cure de slabire indelungate. Dieta de sase zile implica un regim alimentar restrictiv din punct de vedere cantativ, pe baza de proteine si continut scazut de carbohidrati, dar intr-a saptea zi permite consumul MODERAT al altor tipuri de alimente dupa care tanjesc Leii. Acestia nu pot fi tinuti in „cusca” de o dieta, iar regimul de slabit de sase zile le ofera acea libertate (de o zi, ce-i drept) pentru buna lor stare de spirit.

FECIOARA

In dieta franceza orice aliment este permis, inclusiv croissantul cu ciocolata. Insa are niste reguli stricte de organizare. Trebuie sa mananci doar alimente de foarte buna calitate si in portii foarte mici, mersul pe jos este obligatoriu la fel ca cele trei mese pe zi la ore fixe. Este insa si dieta potrivita nativilor din Fecioara. De ce? Pentru ca nu este tocmai o „cura de slabire” in adevaratul sens al cuvantului, ci un stil alimentar care poate fi adoptat pe termen lung. Iar Fecioarele tanjesc mai repede dupa schimbare constructiva pe termen lung decat pentru rezultate rapide si ineficiente.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!