Dieta minune care o ajută pe Oana Mizil să rămână în formă și să arate demențial: „Merg mult pe bucătăria mediteraneană și libaneză”

Oana Mizil a reușit să slăbească în timp record, însă adevărata provocare este să se mențină la greutatea actuală. Iată care este dieta secretă de care ține cont tot timpul.
Filip Stan
08 aug. 2024, 09:48
Dieta minune care o ajută pe Oana Mizil să rămână în formă și să arate demențial: „Merg mult pe bucătăria mediteraneană și libaneză”
Dieta minune care o ajută pe Oana Mizil să rămână în formă și să arate demențial: „Merg mult pe bucătăria mediteraneană și libaneză”

Vara aceasta, Oana Mizil strălucește în toată splendoarea ei, demonstrând tuturor că rămâne într-o formă de zile mari fără prea mari eforturi. Într-un interviu pentru WOWbiz.ro, vedeta a împărtășit detalii despre secretele din spatele siluetei sale de invidiat și cum reușește să îmbine cariera de succes cu un stil de viață sănătos.

Fosta politiciană, mamă și femeie de afaceri, atrage toate privirile pe litoralul românesc și în Capitală, având un aspect fizic admirabil. Oana Mizil a dezvăluit că succesul său în menținerea formei fizice se bazează pe o alimentație echilibrată și un regim constant de exerciții fizice.

Citește și: Fetița lui Marian Vanghelie, probleme de sănătate. Oana Mizil a dus-o la un spital din Franța: „Totul este bine”

Printre trucurile sale se numără consumul de porții mici și evitarea carbohidraților, ceea ce îi permite să se bucure de toate mesele fără a se simți constrânsă. De asemenea, Oana Mizil pune accent deosebit pe proteine și se asigură că fiecare masă este pregătită cu grijă, inclusiv pentru fiica sa, Maria.

Vedeta a subliniat că nu urmează diete stricte, dar se concentrează pe prepararea unor mese sănătoase și echilibrate, folosind rețete care pot fi ușor adaptate pentru întreaga familie. În plus, sportul joacă un rol esențial în rutina sa zilnică, contribuind semnificativ la menținerea formei fizice.

„În formă mă mențin făcând foarte mult sport. Mănânc cam de toate, dar foarte puțin și nu multe mese. Nu am restricție la nimic, dar nu mănânc carbohidrați.

De exemplu dimineața, mănânc o felie de pâine de secară neagră și cu brânză cottage, deci merg foarte mult pe proteină și legume.

Îmi fac singură meniul, aleg un meniu sănătos. La prânz mai mănânc piept de curcan cu salată sau mușchiuleț de porc cu salată de varză și mărar. Merg mult și pe bucătăria mediteraneană și mănânc pește, aleg și bucătăria libaneză pentru că eu gătesc în casă aproape zilnic pentru fetița mea și atunci, de exemplu, săptămâna aceasta am făcut mazăre cu carne, este tot un fel de mâncare libanez, și l-am mâncat cu un pumn de orez”, a povestit Oana Mizil, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Cine o ajută pe Oana Mizil să-și păstreze zâmbetul pe buze

Când vine vorba de tonusul bun și mai ales de zâmbetul superb de pe buze, fiica vedetei este principala responsabilă. Micuța Maria înseninează fiecare zi din viața mamei sale, iar Oana Mizil reușește astfel să își ia energia pentru orice provocare.

Prietenii apropiați i-au fost alături și la bine, dar și la greu și sunt cu siguranță și persoanele care o ajută să se relaxeze și să se încarce cu energie cât mai bună.

„Fiica mea și oamenii din jur, ei mă ajută să-mi păstrez energia și zâmbetul pe buze. Nu am mulți prieteni, dar sunt cei care au rămas lângă mine, sunt prieteni de-o viață și care pur și simplu m-au ajutat să ies din tot ce am avut eu în trecut și mi-au fost alături. Sărbătorim împreună, mergem în vacanțe împreună, vin tot timpul la mine acasă. Sunt înconjurată de oameni foarte buni, iar fetița mea este divină pentru mine. Dimineața când mă trezesc și îi văd ochii albaștri lângă mine și cum îmi zâmbește, îmi face ziua plină”, ne-a dezvăluit în exclusivitate, Oana Mizil.

Citește și: Marian Vanghelie, primele declarații după despărțire. Ce spune despre Oana Mizil: „Da, îmi doresc”

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Acestea sunt mașinile pe care românii nu mai vor să le cumpere. Ce se întâmplă pe piața auto
Capital.ro
Ucraina a blocat complet România. Decizia venită direct de peste graniță
Playtech.ro
Mihaela Cambei, încă o româncă între agonie și extaz! Ce medalie se aștepta să ia la Olimpiada de la Paris
DailyBusiness
Alertă la Casa Națională de Pensii. Daniel Baciu anunță cine sunt vârstnicii ar putea ajunge în instanță
Adevarul
Cele cinci cetăți dacice din România de neuitat. Cum ajungem în cele mai misterioase locuri din Munții Carpați VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Culiță Sterp, lăsat liber. Cum justifică judecătorii decizia
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Un român a comandat „meniul zilei” la „împinge tava” din Eforie Nord, pentru 25 de lei. Ce a primit să mănânce, de fapt
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Pensionarii din România primesc o dublă veste bună: Care este motivul pentru care aceștia trebuie să rămână acasă săptămâna viitoare
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Îți anulează garantat permisul auto. Românii fac iar școala de șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Scandal URIAȘ la înmormântarea lui Nicu Covaci! Porțile cimitirului au fost ÎNCUIATE
substantial.ro
Demisii la Conducerea Spitalului Sfântul Pantelimon pe Fondul Investigațiilor Penale
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA! S-a AFLAT ACUM despre HARRIS și TRUMP
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!