DIGI SPORT LIVE: Anunţ important pentru microbişti

DIGI SPORT LIVE: Surse din piaţa media susţin că meciurile din Liga 1 vor putea fi vizionate în curând şi pe RCS&RDS.
Filip Stan
30 iul. 2014, 07:17
DIGI SPORT LIVE: Anunţ important pentru microbişti

DIGI SPORT ar putea transmite LIVE şi meciurile din Liga 1. Până atunic, manşa tur dintre FK Aktobe şi Steaua va avea loc, miercuri, de la ora 18:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite în timp realşi pe RomaniaTV.net.

Indiferent de învingătoarea „dublei” dintre Aktobe și Steaua, ambele echipe vor mai juca în cupele europene din această vară. Învingătoarea va disputa play-off-ul UEFA Champions League, și va avea asigurată prezența în grupele UEFA Europa League, în timp ce învinsa va juca în barajul de acces pentru grupele UEL.

În cazul în care va trece de Aktobe, Steaua va juca pentru al 11-lea în grupele unei cupe europene și va stabili un nou record în acest sens: va fi prima echipă cu 11 calificări la rând în grupele unei întreceri europene intercluburi, din postura de echipă venită din tururi preliminare.

Seria de calificări în grupe, trecând de tururi preliminare, a început pentru Steaua în 2004, atunci când s-a calificat în grupele Cupei UEFA, după ce a trecut de Zeleznik Belgrad şi de CSKA Sofia. De atunci, neîntrerupt, Steaua a ajuns în grupe, indiferent dacă vorbim despre UCL sau UEL, însă niciodată calificată direct.

O veste bună pentru campioana României este refacerea lui Fernando Varela. Fundașul de 26 de ani va fi titular în apărarea lui Costel Gâlcă, iar Filip va fi mutat în fața defensivei. După ce s-a odihnit în meciul cu Rapid, Lucian Sânmărtean revine și el cu forțe proaspete în duelul cu Aktobe, iar câteva minute ar putea prinde și noua achiziție, Valentin Lemnaru. 

Echipele probabile:

Aktobe: Sidelnikov – Miroshnichenko, Arzumanian, Muldarov, Anderson Mineiro – Tsarikaev – Korobkin, Neco, Pizzelli, Hairullin – Antonov
Antrenor: Vladimir Gazzaev

Steaua: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Filip – Adi Popa, Sânmărtean, Tănase – Chipciu
Antrenor: Costel Gâlcă

Digi Sport este o televiziune de sport deținută de consorțiul RCS&RDS. Emisia televiziunii a început pe data de 23 iulie 2009, odată cu emisia partidei de fotbal Újpest FC – Steaua București, de la ora 20:45. În aceeași dată s-a lansat și a doua versiune a canalului, Digi Sport Plus.

La mijlocul lunii noiembrie, canalul și-a lansat versiunea în format high-definition, denumită Digi Sport HD. Canalul este disponibil doar în platforma RCS & RDS. Un an mai târziu, a fost lansat Digi Sport HD. În 2011, televiziunile de sport ale RCS&RDS au primit denumirile Digi Sport 1, Digi Sport 2 și Digi Sport 3. În 2012, a fost lansat cel de-al doilea canal în format HD – Digi Sport 2 HD.

Pe Digi Sport se găsesc o varietate de competiții sportive, de la fotbal la handbal, de la volei, la polo.

Meci AKTOBE STEAUA Live ONLINE. Cine transmite meciul Aktobe – Steaua, miercuri, 30 iulie 2014 LIVE ONLINE. Digisport a anunţat că a ajuns la un acord de ultim moment pentru a transmite în direct manşa tur a jocului Aktobe – Steaua, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Partiva va avea loc miercuri, de la ora 18:00, şi va fi transmisă in direct de DIGISPORT. 

Meci AKTOBE-STEAUA , miercuri, 30 iulie, cine transmite la tv. 

Meci AKTOBE STEAUA Live ONLINE. Cine transmite meciul Aktobe – Steaua. Partida Aktobe – Steaua va deschide seria meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, partida fiind programată de la ora 18.00 şi va fi arbitrată de o brigandă din Turcia condusă la centru de Huseyin Gocek.

Meci AKTOBE STEAUA Live ONLINE. Cine transmite meciul Aktobe – Steaua. Antrenorul Constantin Gâlcă are tot lotul la dispoziţie, cu excepţia stoperului Florin Gardoş, care este în continuare accidentat. Faţă de meciul din campionat cu Rapid, vor reveni doi titulari, Sânmărtean şi Varela. Fostul mijlocaş al Vasluiului a fost menajat în Giuleşti, în timp ce fundaşul african a avut probleme la spate.

Meci AKTOBE STEAUA Live ONLINE. Cine transmite meciul Aktobe – Steaua O veste bună pentru campioana României este refacerea lui Fernando Varela. Fundașul de 26 de ani va fi titular în apărarea lui Costel Gâlcă, iar Filip va fi mutat în fața defensivei. După ce s-a odihnit în meciul cu Rapid, Lucian Sânmărtean revine și el cu forțe proaspete în duelul cu Aktobe, iar câteva minute ar putea prinde și noua achiziție, Valentin Lemnaru.

“Gazonul nu este într-o stare foarte bună. Va fi o problemă. Dar avem jucători experimentaţi şi ar trebui să joace bine. Suntem decişi să câştigăm. Va fi oricum un meci diferit. Aktobe nu poate fi comparată cu Strømsgodset. Nu ştiu ce tactică vor aborda dacă vor ataca sau se vor apăra. Am venit foarte concentraţi”. a declarat tehnicianul Stelei.

Meci AKTOBE STEAUA Live ONLINE. Cine transmite meciul Aktobe – Steaua

În afara lui Costel Gâlcăși Vladimir Gazzaev, antrenorul lui Aktobe, este încrezător.

”Suntem pregătiți pentru două meciuri complexe cu Steaua, o echipă foarte bună, de nivel ridicat, care are destui jucători puternici şi rapizi, mai ales în ofensivă.
Vom face tot posibilul ca la finalul celor două manşe să stăm mai bine decât adversarul. Am strâns suficiente informaţii despre echipa română, plus că am vizionat înregistrarea ultimelor meciuri ale Stelei”, a spus Gazzaev jr.

Meci AKTOBE STEAUA Live ONLINE. Cine transmite meciul Aktobe – Steaua Indiferent de învingătoarea “dublei” dintre Aktobe și Steaua, ambele echipe vor mai juca în cupele europene din această vară. Învingătoarea va disputa play-off-ul UEFA Champions League, și va avea asigurată prezența în grupele UEFA Europa League, în timp ce învinsa va juca în barajul de acces pentru grupele UEL.

Meci AKTOBE STEAUA Live ONLINE. Cine transmite meciul Aktobe – Steaua În cazul în care va trece de Aktobe, Steaua va juca pentru al 11-lea în grupele unei cupe europene și va stabili un nou record în acest sens: va fi prima echipă cu 11 calificări la rând în grupele unei întreceri europene intercluburi, din postura de echipă venită din tururi preliminare.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
TEMPERATURI CANICULARE ANUNȚATE PENTRU LUNA AUGUST: ZONELE AFECTATE ȘI PERSPECTIVELE METEO
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?