DIGI SPORT LIVE PAOK SALONIC – FCSB ONLINE STREAM. Becali vs. Lucescu în Europa League

PAOK – FCSB, meci contând pentru etapa a 2-a a fazei principale din Liga Europa, este programat, joi, 3 octombrie, de la ora 22:00, pe Stadio Toumbas din Salonic, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1 şi livescore pe Romaniatv.net.
Filip Stan
03 oct. 2024, 11:24
DIGI SPORT LIVE PAOK SALONIC - FCSB ONLINE STREAM. Becali vs. Lucescu în Europa League

DIGI SPORT LIVE PAOK SALONIC – FCSB ONLINE STREAM. PAOK şi FCSB nu s-au mai întâlnit până acum într-o partidă oficială, astfel că partida din etapa a 2-a a fazei principale din Europa League este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

PAOK şi FCSB, două echipe care au început aventura continentală în Champions League, fiind eliminate în turul al doilea, respectiv, al treilea preliminar, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide din etapa a 2-a a fazei principale din Europa League.

PAOK – FCSB | LIVE VIDEO, 22:00  Echipele probabile:

PAOK: Kotarski – Otto, Kedziora, Lovren, Rahman – Ozdoev, Bakayoko – Zivkovic, Konstantelias, Taison – Chalov
FCSB: Târnovanu – M. Popescu, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut – Ștefănescu, Olaru, Tănase – Bîrligea

PAOK nu a acumulat nici măcar un punct după prima etapă a competiţiei, în care a înregistrat o înfrângere în deplasare, pe terenul lui Galatasaray, scor 1-3.

În Super League Ellada, echipa antrenată de Răzvan Lucescu este pe locul 3 după şase etape, cu 13 puncte, acumulate după patru victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere, iar în cel mai recent meci oficial a pierdut, acasă, derby-ul local cu Aris, scor 0-1 (primul eşec în campionat pentru „vulturi”).

De menţionat că PAOK vine după două înfrângeri consecutive, 1-3 cu Galatasaray şi 0-1 cu Aris, singurele înregistrate în sezonul 2024-2025 (cu Malmo, în turul al doilea preliminar din Liga Campionilor, a cedat în prelungiri, scor 3-4, după 3-3 în timpul regulamentar de 90 de minute)!

PAOK mai are de jucat cu Viktoria Plzen (a), Manchester United (d), RFS (d), Ferencvaros (a), Slavia Praga 8a) şi Real Sociedad (d).

FCSB are trei puncte după ce a debutat în noua ediţie a competiţiei cu un succes, obţinut pe teren propriu, în faţa celor de la RFS, scor 4-1.

În Super Liga, echipa lui Elias Charalambous este pe locul 9 după 11 etape (mai are o restanţă de disputat), cu 13 puncte, acumulate după trei succese, patru remize şi trei eşecuri, iar în cel mai recent meci oficial, disputat în campionat, s-a impus pe terenul lui Sepsi, scor 1-0.

Atenţie, FCSB vine după şase meciuri oficiale la rând fără înfrângere şi a pierdut o singură dată în deplasare în 2024, inclusiv în competiţiile continentale, 0-2 cu Hermannstadt pe 25 august.

FCSB le va mai întâlni pe Rangers (d), Midtjylland (a), Olympiacos (a), Hoffenheim (d), Qarabag (d) şi Manchester United (a).

DIGI SPORT LIVE PAOK SALONIC - FCSB ONLINE STREAM.

DIGI SPORT LIVE PAOK SALONIC – FCSB ONLINE STREAM. Elias Charalambous: Vrem victoria!

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu îi place să joace la egal niciun meci şi că obiectivul în partida de joi cu PAOK Salonic, din Europa League, este să câştige.

„Întotdeauna încerc să le dau jucătorilor mei toată informaţiile necesare pentru a fi mai uşor. Am analizat echipa, ştim ce joacă, avem un plan al echipei, un plan de joc, şi, dacă toate lucrurile merg aşa cum trebuie, sper să facem un joc bun şi vom încerca să câştigăm mâine. Ca să fiu sincer, nici mie, nici jucătorilor nu ne place să jucăm la egal. Cred că dacă obiectivul este să obţii un egal, poţi să obţin maximum un egal sau să pierzi. Vrem să câştigăm meciul ăsta, este obiectivul nostru. Ştim că va fi un meci dificil, dar vom încerca să dăm tot ce avem mai bun ca să câştigăm, niciodată nu ne gândim la un egal”, a declarat Charalambous.

Tehnicianul cipriot s-a arătat emoţionat la revenirea în oraşul în care a activat ca jucător, precizând însă că a încercat să pregătească meciul cu PAOK cât se poate de bine pentru a câştiga: „Sunt foarte fericit că mă aflu aici, am petrecut trei ani în acest oraş în care mi-am făcut foarte mulţi prieteni. Fiul meu cel mic s-a născut aici şi am foarte multe amintiri plăcute. Dar acum sunt antrenorul celui mai mari echipe din Bucureşti şi din România şi sunt fericit cu acest lucru. Îmi voi confrunta fosta echipă şi mă bucur pentru asta. Dacă luăm în considerare cum pregătesc fiecare meci, la fel am făcut-o şi acum, nu am făcut nimic diferit. Aş minţi dacă aş spune că nu este un moment emoţional pentru mine, dar sunt foarte mândru să fiu la FCSB, sunt antrenor profesionist şi acum pregătesc toate meciurile la fel, nu fac niciun fel de diferenţă”.

Charalambous a evoluat la PAOK între 2005 şi 2008.

Charalambous a avut cuvinte de laudă şi la adresa antrenorului echipei elene PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, care l-a ajutat la începutul carierei.

„Am spus de multe ori că Răzvan Lucescu este un antrenor pe care îl respect, îl apreciez foarte mult, m-a ajutat foarte mult când am început această carieră, dar mâine e un meci în care suntem pe bănci diferite şi voi încerca să îmi fac treaba cât pot de bine. Şi ştiu că şi el va da totul pentru echipa lui”, a mai spus antrenorul cipriot.

Răzvan Lucescu: ”Pentru mine e Steaua. Am spus acum FCSB ca să nu creez confuzie aici”

„Pentru mine este Steaua. Eu nu știu ce se întâmplă, nu mă pricep la contracte, habar n-am, n-am fost implicat. Eu văd doar o continuitate a acelei echipe Steaua care aparținea în ultima perioadă tot lui Gigi Becali.

Cum s-a ajuns acolo nu știu și nu mă interesează. Pentru mine e Steaua. Am spus acum FCSB ca să nu creez confuzie aici pentru că nu știu cum a apărut în media, FCSB sau Steaua. Dar este Steaua!”, a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă de miercuri.

Meciul dintre PAOK Salonic şi FCSB, din Europa League, va avea loc joi, de la ora 22:00, pe Stadionul Toumba din Salonic.

Gigi Becali mizează pe călugări

Preşedintele FRF îl apreciază pe Răzvan Lucescu, dar la meciul PAOK – FCSB, din Liga Europa, va susţine echipa bucureşteană

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îl apreciază foarte mult pe antrenorul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, pe care l-ar dori cândva selecţioner al României.

„Răzvan Lucescu e un antrenor pe care îl apreciez foarte mult. Ne-am dori la un moment dat să putem să colaborăm cândva, să fie selecţioner, merită această şansă şi această oportunitate”, a declarat Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Dar, la meciul de joi, dintre PAOK Salonic şi FCSB, din Liga Europa, Burleanu va susţine echipa lui Gigi Becali, aşa cum, consideră el, ar trebui să facă orice fan din România.

„Fiind vorba de România, voi susţine FCSB. Acest lucru trebuie să-l facă şi ultraşii celorlalte cluburi. Toate echipele vor beneficia de performanţele FCSB în cupele europene. Mai mult, toate echipele care nu participă în cupele europene, vor beneficia de plăţile de solidaritate de la UEFA. Deci, FCSB trebuie să câştige cu PAOK, în deplasare”, a declarat Răzvan Burleanu.

”Cu cine va ține Mircea Lucescu la PAOK – FCSB?” Răspuns categoric

Întrebat pe cine va susține selecționerul ”Il Luce”, căci Răzvan Lucescu este fiul său, iar FCSB, echipă românească, la meciul din Salonic, Răzvan Raț, fost internațional român, a evidențiat că Mircea Lucescu va avea sentimente mixte.

”Sincer, cred că Mircea Lucescu va fi cu sentimentele împărţit. Vorbim de fiul lui, Răzvan, dar în acelaşi timp e şi român. FCSB e din România, are jucători în naţională de la această echipă, va fi alături şi de ei.

Îmi aduc aminte de partida Șahtior – Rapid, din Cupa UEFA, în care eu am jucat. Și atunci i-a fost greu lui nea Mircea, cu fiul lui pe banca adversă”, a spus Raț.

Dacă meciul de la Salonic din Europa League s-ar decide numai după criteriul banilor, FCSB ar pierde la scor în fața lui PAOK la toate capitolele: avere patroni, bugete, salarii, cote ale jucătorilor, transferuri.

FCSB va disputa în această seară, la Salonic, al doilea său meci din grupele Europa League, iar o comparație financiară cu PAOK indică un raport de forțe evident defavorabil românilor.

PAOK Salonic – FCSB, diferenţă uriaşă de bugete

De la patronat, buget și salarii până la banii rulați în transferuri, totul înclină spre Răzvan Lucescu & co., fără ca asta să însemne însă că trupa lui Charalambous e deja o victimă sigură pe ”Toumba”.

La capitolul avere, magnatul grec de origine rusă, Ivan Savvidis, stă lejer în fața lui Gigi Becali. Conform celor mai recente topuri Forbes, boss-ul lui PAOK e creditat cu 1,4 miliarde euro în vistierie!

 

Savvidis controlează compania „Agrocom Group”, care includea și societatea rusă de tabac „Donskoy”, vândută în 2018 cu 1,5 miliarde de euro niponilor de la Japan Tobacco. Un apropiat al lui Putin și fost membru al Parlamentului de la Moscova, Savvidis este unul dintre operatorii principali din portul Salonic.

În urmă cu doi ani a încercat să achiziționeze pachetul majoritar și la portul Alexandroupoli din nord-estul Greciei, dar Guvernul de la Atena a decis să stopeze procedurle de vânzare în fața pericolului ca obiectivul să intre, prin Savvidis, sub controlul Rusiei.

La FCSB, Gigi Becali are o avere estimată la circa 500 milioane de euro, pilonul principal fiind afacerile imobiliare. Chiar dacă patronul campioanei a lăsat uneori de înțeles că suma e mai mare, poate spre un miliard euro, tot nu ajunge la nivelul excentricului Savvidis.

Salarii de trei ori mai mari la PAOK, bugete dezechilibrate
La nivel de buget, PAOK are cifre cu circa 150% mai mari decât FCSB: 50 versus 20 milioane euro.
Iar la salarii, tot Salonicul domină, dovadă top 3 cele mai mari contracte în cele două tabere, plus totalul per lot, sume exprimate mai jos în milioane euro:

PAOK

Andrija Zivkovic 3
Ally Samatta 1,5
Kiril Despodov 1,4
Total salarii/an: 19
FCSB

Vlad Chiricheș 0,48
Florin TănaseDarius Olaru 0,36
Total salarii/an: 7,2

FCSB şi PAOK se întâlnesc, joi, la Salonic, în etapa a doua a Ligii Europa. Meciul se va disputa de la ora 22.00.

Programul complet al FCSB-ului în Europa League. Toate meciurile, în direct la Digi Sport

  • 26 septembrie – FCSB – FC RFS 4-1
  • 3 octombrie – PAOK FC – FCSB – 22:00
  • 24 octombrie – Rangers FC – FCSB – 22:00
  • 7 noiembrie – FCSB – FC Midtjylland – 19:45
  • 28 noiembrie – FCSB – Olympiacos FC – 22:00
  • 12 decembrie – TSG Hoffenheim – FCSB – 19:45
  • 23 ianuarie – Qarabag FK – FCSB – 19:45
  • 30 ianuarie – FCSB – Manchester United – 22:00

DailyBusiness
Este cea mai bună veste pentru clienții Lidl! Azi încep cele mai căutate oferte din România
Spynews
Nicoleta Nucă, adevărul despre presupusa sarcină! Cum a comentat zvonurile potrivit cărora urmează să devină mamă pentru prima dată
Bzi.ro
E vestea momentului în show-bizz: Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit! Totul a ieșit la iveală acum!
Fanatik.ro
Doliu în lumea afacerilor din România. A lăsat în urmă familia și prietenii îndurerați
Capital.ro
Când vine marele cutremur. Cum se pregătește România: Sunt mai greu de pus în practică.
Playtech.ro
ȘOC! Christina Aguilera, de NERECUNOSCUT. Doamne, cum a ajuns să arate, toți cred că e bolnavă
DailyBusiness
Lovitură pentru băutorii de cafea! Prețurile ajung la un nivel record
Adevarul
Soldații ucraineni de pe frontul de est, mărturii despre bătălii pe muchie de cuțit: „Sunt mult mai puternici”
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
De ce nu i-a dat replică niciodată Leo de la Roșiori femeii cu care a făcut un copil și de care s-a despărțit! Manelistul vorbește despre acuzațiile pe care Manuela Oprișiu i le-a adus / VIDEO
Evz.ro
Gigi Becali, chinuit de matematică. Patronul FCSB are probleme cu scăderea
Ego.ro
De nerecunoscut! Mircea Geoană, cu părul lung și creț, ăn TINEREȚE! Imagini unice
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Pensionarii care pot ieși cu 11 ani mai devreme la pensie. Ce acte sunt necesare pentru acest tip de pensionare anticipată
Cancan.ro
Ce umilințe a îndurat Oana Ciocan alături de Jador! Zanni: ”Stătea cu ochii vineți, legată de pat! Îi dădea palme după ce se întorcea de la femei!”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Ungaria provoacă cutremur în Uniunea Europeană. A refuzat categoric: E periculos
StirileBZI
Pensionarii primesc 700 de lei în plus, din această toamnă! Cine sunt cei care beneficiază de acest ajutor
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat
substantial.ro
Mircea Geoană acuză o campanie de compromitere orchestrată de Moscova
MediaFlux
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Lovitură grea pentru români. Alimentul fără de care nu pot trăi se scumpește semnficativ