Rangers – FCSB 4-0 în Europa League. Campioana României, umilită la Glasgow!

Rangers s-a impus, joi, cu 4-0, în faţa lui FCSB, într-un meci din etapa a 3-a a fazei principale din Europa League disputat pe Ibrox Park din Glasgow. FCSB şi Rangers au acum câte 6 puncte.
Filip Stan
24 oct. 2024, 23:59
Rangers - FCSB 4-0 în Europa League. Campioana României, umilită la Glasgow!
Rangers - FCSB 4-0 în Europa League. Campioana României, umilită la Glasgow! Foto: Rangers FC Facebook

Rangers – FCSB 4-0 în Europa League. Campioana României a pierdut fără drept de apel pe Ibrox Park, într-o partidă contând pentru runda a treia din Europa League, scor 0-4 cu Rangers. Lawrence, Cerny – dublă și Igamane au fost autorii reușitelor trupei lui Philippe Clement. În urma acestui eșec, FCSB se clasează pe locul 13, cu 0 golaveraj, fiind totuși pe loc de play-off, în continuare!

Rangers – FCSB 4-0

90+4′- final, Rangers – FCSB 4-0

72′ – GOL IGAMANE! Acesta a marcat după o acţiune personală. Rangers – FCSB 4-0!

55′ – GOL CERNY! Acesta a finalizat o acțiune individuală, după ce l-a ridiculizat pe Ngezana. Rangers – FCSB 3-0!

46′ – a început repriza a doua. trei schimbări la FCSB, ies M. Popescu, L. Phelipe şi Ştefănescu, intră Radunovic, Oct. Popescu și Al. Băluță.

45′ – pauză, Rangers – FCSB 2-0!

31′ – GOL CERNY! Acesta a profitat de o noua gafă a lui Edjouma şi a şutat de la 16 metri. Rangers – FCSB 2-0!

28′ – L. Phelipe, aproape de gol, ocazie mare pentru FCSB

23′ – Ştefănescu execută prost o lovitură liberă de la 18 metri

15′ – Târnovanu iese rău pe o centrare, dar Balogun reia pe lângă poartă

10′ – GOL LAWRENCE! Acesta a marcat cu un şut de la marginea careului mare, după o pasă greşită a lui Edjouma! Rangers – FCSB 1-0!

7′ – Târnovanu respinge excelent şutul lui Raskin

3′ – Miculescu îi fură o minge lui Butland şi înscrie, dar golul este anulat! Mai mult, faza nu a fost analizată la VAR deoarece arbitrul a fluierat fault înainte să intră mingea în poartă!

1′ – a început meciul Rangers – FCSB

Echipele de start la meciul Rangers – FCSB

Rangers: Butland – Tavernier, Souttar, Balogun, Jefte – Barron, Raskin – Cerny, Lawrence, Bajrami – Dessers.

Rezerve: Kelly, Propper, Diomande, Dowell, Sterling, Kasanwirjo, Igamane, McCausland, Fraser, McKinnon, Rice, Lovelace.

Antrenor: Philippe Clement.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, M. Popescu – Alhassan, Edjouma – Miculescu, L. Phelipe, Ștefănescu – Bîrligea.

Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, D. Popa, Chiricheș, Baeten, Al. Băluță, Musi, Radunovic.

Antrenor: Elias Charalambous.

Ultima oră! Charalambous: „Dacă sunt titulari, înseamnă că au calitate!”

„Nu suntem aici doar să ne bucurăm de atmosferă, chiar dacă reprezintă un aspect important. Vrem să dăm tot ce avem mai bun și să câștigăm. Cunoaștem dificultatea acestui meci și știm că va fi greu. Avem încredere în toți jucătorii. Dacă sunt titulari, înseamnă că au calitate. E nevoie de toți jucătorii din lot, ne așteaptă multe meciuri dificile. Sunt convins că evoluția lor va fi una pe măsură, știu cât de bine s-au pregătit. Avem în primul 11 mai mulți jucători care nu au prins foarte multe minute. Sentimentul este uluitor, ținând cont de numărul mare de fani care ne susțin. Hotelul în care suntem cazați este plin de suporteri din România. Asta arată cât de mare este acest club. Nu am cuvinte”, a declarat Elias Charalambous cu câteva minute înainte de partida Rangers – FCSB.

Rangers are trei puncte după primele două meciuri, în care a înregistrat o victorie, pe terenul celor de la Malmo, scor 2-0, şi o înfrângere, acasă, cu Lyon, scor 1-4. Rangers mai are de jucat cu Olympiacos (d), Nice (d), Tottenham (a), Manchester United (d) şi Union St. Gillloise (a).

În schimb, FCSB are şase puncte după cele două etape, acumulate în urma a două succese, 4-1 pe teren propriu cu RFS şi 1-0 în deplasare cu PAOK Salonic. FCSB mai are de jucat cu Midtjylland (a), Olympiacos (a), Hoffenheim (d), Qarabag (d) şi Manchester United (a).

Philippe Clement râde de Gigi Becali

Philippe Clement, antrenorul lui Rangers, a avut un răspuns care a stârnit hohote de râs după ce i s-a transmis că Gigi Becali a anunțat primul 11 pe care-l va folosi FCSB. „Am primit informaţii despre două echipe, nu una singură. Sper că vor folosi numai una. Nu, ne concentrăm doar pe noi, să ne facem noi jocul. Vom vedea ce jucători vor folosi. Dar este vorba doar despre noi! Şi eu nu cred că oamenii vor arunca banii şi punctele din Europa League, că nu vor veni cu cea mai bună echipă! (n.r. – Cum vi se pare că patronul FCSB-ului a anunțat deja echipa de start?) Că nu voi merge niciodată la Steaua Bucureşti (n.r.- FCSB)!”, a spus Philippe Clement.

Charalambous, optimist înainte de Rangers – FCSB

Antrenorul campioanei României crede în șansele echipei sale înainte de meci și spune că FCSB a venit la Glasgow ca să câștige. „Știm că dăm peste o echipă bună! Ne așteptăm la un meci greu. Dar suntem aici cu multă încredere. Trebuie să fim curajoși mâine. Targetul e mereu să câștigăm, nu jucăm la egal. Vom da ce avem mai bun. Repet, dăm peste Rangers, un oponent bun, ofensiv. Încercăm să facem tot ce putem pentru a câștiga”, a declarat Elias Charalambous.

Rangers este favorită cu FCSB

Campioana României are a doua șansă la victorie în Scoția, conform selecției de cote Rangers vs FCSB la pariuri sportive. Toate casele de pariuri online licențiate în România le acordă o cotă la pariuri destul de mare bucureștenilor, peste 6,00. Asta şi pentru că FCSB are parte de un program infernal, iar patronul Gigi Becali a anunțat faptul că va folosi în Scoția mai multe rezerve. De partea cealaltă, Rangers are o cotă pariuri într-o continuă scădere, o medie de 1,46. Cote pariuri Rangers FCSB:  1 (victorie Rangers): 1.45 – 1.46, X (egalitate): 4.50 – 4.60, 2 (victorie FCSB): 6.60 – 7.50.

Unde se vede la TV meciul Rangers – FCSB

Rangers – FCSB a fost aproape să devină de neurmărit pentru 1,2 milioane de români. Mai precis, cei care au abonament la Vodafone TV, care nu avea în grilă Prima Sport 5, post care urma să transmită partida în direct. Joi, Vodafone a anunțat că va introduce postul Prima Sport 5, în grila de programe, iar după semnarea contractului cu Clever Media, meciula  fost mutat pe Prima sport 1. Astfel, Rangers – FCSB se vede în direct la Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Echipele probabile la meciul Rangers – FCSB

Rangers: Butland – Tavernier, Souttar, Propper, Jefte – Diomande, Barron – Cerny, Lawrence, Bajrami – Dessers. Antrenor: Philippe Clement

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, M. Popescu – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, L. Phelipe, Miculescu – Bîrligea. Antrenor: Elias Charalambous

Arbitru: Marco Di Bello, A1: Davide Imperiale, A2: Alessio Berti, Camera VAR: Luca Pairetto şi Valerio Marini.

Stadion: Ibrox, Glasgow.

DailyBusiness
Cresc spectaculos. Depozitele eligibile garantate din România explodează cu 103% în trimestrul III!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Sfatul zilei de luni, 28 octombrie 2024. Veste foarte bună pentru Tauri
Capital.ro
Modificări în Codul Rutier 2024. Intră în vigoare de duminică, 27 octombrie
Playtech.ro
Ce se întâmplă dacă arzi foi de dafin în casă. Proprietăți mai puțin cunoscute
DailyBusiness
Revoluție în transportul feroviar: primul tren Alstom Coradia transformă călătoriile București-Brașov începând cu 15 noiembrie!
Adevarul
Îngrijorări în Iran, după ce Israelul a distrus instalații de producție a rachetelor și a dezactivat sisteme cheie de apărare antiaeriană
wowbiz.ro
Primele imagini cu Iancu Sterp în ziua nunții! Gestul surprinzător pe care l-a făcut fratele lui Culiță cu câteva ore înainte de cununia religioasă. Cum a reacționat Denisa? | VIDEO
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Vom avea o iarnă de coșmar. Cea mai proastă veste de la ANM
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Când încep ninsorile în România! Meteorologii anunță schimbări climatice semnificative pentru iarna 2024-2025
Cancan.ro
Ce au pregătit Mama Geta și fetele sale pentru nunta lui Iancu Sterp. Au scos ceaunul în curte și s-au apucat de treabă
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Regula se aplică deja în România. Accesul este interzis
StirileBZI
Factură mai mare la energie electrică! Se aplică de luna aceasta
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Zeci de persoane rănite în urma unui accident grav cu camion, în Israel
MediaFlux
FASCINANTA POVESTE a lui Alexandru Bogdan-Pitești! CEL MAI MARE ESCROC din BUCUREȘTI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Care este cel mai înfricoșător film de groază din istorie? S-a demonstrat științific