STEAUA-AALBORG 6-0. Keşeru, cel mai rapid hattrick din istoria Ligii Europa

STEAUA AALBORG 6-0. Steaua a reuşit scorul serii în Liga Europa, învingând cu 6-0 formaţia daneză Aalborg. Toate cele şase goluri au fost marcate în repriza secundă, într-un interval de 22 de minute. Keşeru a reuşit cel mai rapid hattrick din istoria Ligii Europa, în doar 11 minute. Rusescu a reuşit "dubla" la revenirea la Steaua. Pe lista marcatorilor şi-a mai trecut numele şi Sânmărtean.
Romania TV
18 sept. 2014, 14:37
STEAUA-AALBORG 6-0. Keşeru, cel mai rapid hattrick din istoria Ligii Europa

DIGI SPORT LIVE STEAUA-AALBORG. Steaua – Aalborg 6-0. Steaua a reuşit scorul serii în Liga Europa, la concurenţă cu PAOK Salonic – Dinamo Minsk 6-1, Young Boys – Slovan Bratislava 5-0 şi Dinamo Zagreb – Astra Giurgiu 5-1.

Pe cât de dezamăgitoare a fost prestaţia giurgiuvenilor la Zagreb, pe atât de entuziasmantă a fost Steaua în repriza secundă a meciului cu Aalborg. În doar 22 de minute Steaua a marcat şase goluri, iar într-un interval de doar 11 minute Keşeru a reuşit hattrick-ul.

Click aici pentru a vedea Steaua-Aalborg

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 85 Şut Prepeliţă, mult peste poarta danezilor.

Min. 73 GOOOL Steaua! Raul Rusescu a marcat al doilea său gol în acest meci! Keşeru a fost pasator decisiv, 6-0 pentru Steaua!

Min. 72 GOOOL Steaua! O nouă combinaţie letală Chipciu-Keşeru se încheie cu gol în poarta danezilor. Keşeru a marcat al treilea gol în această seară! 5-0 Steaua!

Min. 65 GOOOL Steaua! Un nou contraatac rapid al Stelei, care îl are pe Keşeru la finalizare. Tot Chpciu a fost cel care a dat pasa decisivă, 4-0 pentru Steaua!

Min. 61 Contraatac rapid al Stelei, Keşeru a marcat din pasa lui Chipciu! 3-0 pentru Steaua!

Min. 59 GOOOL Steaua! Raul Rusescu a marcat din penalty!

Min. 57 Penalty pentru Steaua şi cartonaş roşu pentru portarul lui Aalborg, care a intervenit neglijent asupra lui Keşeru!

Min. 52 Bară Aalborg! Szukala respinge în bară, la execuţia lui Enevoldsen!

Min 51 GOOOL Steaua! Şut-centrare al lui Sânmărtean, mingea depăşeşte apărarea daneză, iar Varela, aflat pe traiectoria balonului, l-a derutat pe portarul lui Aalborg, iar mingea s-a dus în plasă! Steaua-Aalborg 1-0!

Min. 49 O nouă intervenţie formidabilă a lui Arlauskis. Portarul Stelei a reuşit să apere şutul lui Jacobsen, care scăpase singur cu goalkeeper-ul nostru!

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 38 Şut Keşeru din lovitură liberă, pe lângă poartă.

Min. 33 Centrare Sânmărtean, din lovitură liberă, Szukala reia pe lângă poartă, din poziţie bună.

Min. 24 Şut Breveld, de la aproape 30 de metri, portarul lui Aalborg reţine fără probleme.

Min. 19 Chipciu trage prin surprindere, peste poarta lui Aalborg.

Min. 18 Prima ocazie mare a Stelei. Keşeru are o execuţie de efect, puţin pe lângă poarta danezilor.

Min. 16 A doua ocazie uriaşă a danezilor în acest meci! Enevoldsen şutează din cădere, la colţul lung, pe lângă Arlauskis, dar şi pe lângă poartă.

Min. 15 Prima schimbare la danezi. Frederiksen, accidentat, este înlocuit cu Gorter.

Min. 15 Keşeru reia spectaculos din vole, din centrul careului, dar peste poartă!

Min. 12 Thomsen ratează o situaţie uriaşă, în situaţie singur cu portarul! Arlauskis a pus un picior salvator, iar mingea a trecut puţin pe lângă bară, în corner.

Min. 8 Ocazie a Stelei, şutul lui Latovlevici nu poate fi reţinut de portarul lui Aalborg, Keşeru e gata să intercepteze mingea, dar goalkeeper-ul danez revine şi respinge.

Min. 4 O nouă acţiune bună a danezilor, dar şutul lui Enevoldsen nu prinde cadrul porţii lui Arlauskis.

Min. 2 Danezii au deja o primă acţiune, şutul lui Jacobsen este prins de Arlauskis. 

Min. 1 A început partida Steaua – Aalborg.

Componenţa formaţiilor:

Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Popa, Sânmărtean, Chipciu – Keşeru.

Aalborg: Larsen – Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter – Wichmann, Wurtz, Riscard, Thomsen – Jacobsen, Enevoldsen.

Antrenorul Costel Galca nu va putea miza pe serviciile a trei jucatori importanti, Alex Bourceanu si Cristi Tanase fiind accidentati, in timp ce Srgian Luchin nu are drept de joc, fundasul evoluand deja in EUROPA LEAGUE din acest sezon in dubla dintre Botev Plovdiv si St. Polten.  Nici tehnicianul oaspetilor, Kent Nielsen, nu se afla intr-o situatie mai usoara. Acesta nu se va putea baza la primul meci din grupele Europa League pe cativa jucatori, printre care Patrick Kristensen, Mathias Thrane, Lukas Spalvis, Jakob Ahlmann si Rasmus Jönsson. In schimb la Steaua, fata de meciul de la Sofia cu Ludogoret Razgard, va reveni Alexandru Chipciu. Acesta nu a putut juca in returul play-off-ului din Liga Campionilor pentru ca era suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Cateva probleme medicale a avut si portarul Arlauskis insa antrenorul Stelei a dat asigurari ca el va apara din primul minut.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-AALBORG AICI

DIGI SPORT LIVE STEAUA-AALBORG: “Ne va fi foarte greu fara spectatori, dar speram sa castigam, sa ne impunem, pentru ca avem o echipa valoroasa si sper ca sa-si spuna cuvantul in teren cu un joc combinativ. Cu siguranța ne vom crea ocazii si vom marca goluri. Lucrul cel mai important e ca avem jucatorii apți, in afara de Tanase si Bourceanu. Am incredere in lotul pe care il am si in urma unui joc bun speram sa castigam acest meci”, a declarat Galca la conferinta de presa dinaintea jocului.

“Steaua este marea favorita. Stim ca este un club mare, cu traditie si a avut mare ghinion sa nu se califice in Liga Campionilor. Cunoastem Steaua bine, am avut un trimis la Bucuresti sa vada ultimul meci de campionat si ne-a transmis ca romanii sunt foarte bine organizati. Nu au neaparat individualitati, dar actioneaza excelent colectiv. Si noi suntem foarte puternici ca grup. 15 dintre jucatorii nostri sunt din Academia proprie. Am avut si probleme financiare, dar promovarea tinerilor tine de mentalitatea si de filosofia noastra. Am investit mult in centrele de formare. Anul trecut, cu al 4-lea cel mai slab buget din campionat, am reusit sa luam titlul”, a prefatat meciul de la Bucuresti Allan Gaarde, directorul sportiv al celor de la Aalborg.

DIGI SPORT LIVE STEAUA-AALBORG:  STEAUA BUCURESTI – AALBORG BK (echipe probabile)
STEAUA BUCURESTI: Arlauskis – Rapa, Varela, Szukała, Latovlevici – Breeveld, Sanmartean – Ad. Popa, Keserü, Chipciu – Rusescu. Antrenor: Constantin Galca.
AALBORG BK: Larsen – Dalsgaard, Thelander, Petersen, Gorter – Enevoldsen, Risgaard, Würtz, Thomsen. Helenius, Jacobsen. Antrenor: Kent Nielsen.

ARBITRI: Vladislav Bezborodov. Asistenti: Nikolai Golubev, Maksim Gavrilin. Aditionali: Sergei Ivanov, Mikhail Vilkov. Rezerva: Valeri Danchenko (toti din Rusia). 
STADION: “NATIONAL ARENA” (Bucuresti).

Meciul STEAUA – AALBORG va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT pe RomaniaTV.net


 

Eșecul incredibil al Stelei în fața lui Ludogorets, din playoff-ul UEFA Champions League (VIDEO), i-a surprins până și pe danezii de la Aalborg. Steaua și Aalborg se vor duela joi seară, ÎN DIRECT la Digi Sport, de la ora 22:00, în prima etapă a grupelor UEFA Europa League.

Kent Nielsen, antrenorul alb-roșilor, a declarat după aterizarea la București: „Steaua trebuie să fie foarte dezamăgită că nu s-a calificat pentru că ar fi meritat să meargă mai departe”.

Nicklas Helenius, atacantul-vedetă de la Aalborg, a adăugat:„Nu ştim foarte multe despre Steaua. Am urmărit nişte materiale video. A fost surprinzător că nu s-au calificat în UEFA Champions League, dar sunt o echipă bună, o echipă foarte tehnică, joacă în viteză”.

Danezii nu se tem de Keșeru, omul care înscrie gol după gol în Liga I. Cea mai tare performanță a stelistului a fost să marcheze 6 goluri în partida cu Pandurii (VIDEO).

Tehnicianul Kent Nielsen a adăugat: „Am văzut că Steaua are foarte, foarte mulţi jucători care sunt foarte, foarte puternici. Iar dacă cineva marchează șase goluri într-un meci, este foarte bine, dar asta nu înseamnă că îi vom acorda mai multă atenţie”.

Antrenorul celor de la Aalborg e constient de diferenta de valoare dintre echipa sa si Steaua, dar anunta ca a venit la Bucuresti pentru a face o surpriza. „Şi un punct ar fi bun pentru noi, ca debut în faza grupelor. Cred că Dinamo Kiev şi Steaua sunt favoritele grupei, dar tot avem încredere în şansele noastre. Ştim că dacă ne-am califica ar fi o surpriză”, a adăugat Kent Nielsen, care se află pe banca rivalei Stelei de patru sezoane.

Steaua – Aalborg se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 22:05, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Drumul care trebuia să rezolve o mare problemă cu traficul din zona Bucureștiului, departe de finalizare. Lucrările au rămas în urmă și se pare că șoferii mai au de așteptat
Capital.ro
Lege pentru românii cu casa la curte. Vecinii pot cere să demolezi construcția
Playtech.ro
Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari
DailyBusiness
Vestea zilei pentru 200.000 de români. Ce s-ar putea întâmpla cu pensiile lor
Adevarul
Pensiile militare nu vor mai fi impozitate sub 3.000 de lei. De când se aplică prevederea
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Proprietarii riscă mari amenzi. Un aspect banal îi lasă fără sume importante
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii
Cancan.ro
2 români, stabiliți în Italia, au avut parte de șocul vieții lor într-un supermarket din România. Cât au plătit pentru un coș de cumpărături
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Mașinile interzise în București. Se pun restricții tot timpul, orele 07-10 și 16-19
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Melania Trump îl apără pe fostul președinte Donald Trump: Reacție dură față de administrația Biden
MediaFlux
PENSIE mai mare pentru sute de mii de pensionari. Boloș a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...