UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 1-1. Oltenii egalară în min. 96!

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei #24 din Liga 1. FCSB se poate apropia şi mai mult, oltenii rămân cu şanse de play-off.
Filip Stan
05 feb. 2022, 23:00
UNIVERSITATEA CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1. Oltenii egalară în min. 96!

UPDATE: CFR Cluj a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în Liga 1. Camora şi Bălgrădean au fost eliminaţi. Craiovenii au egalat în minutul 90+6

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a primului eşalon, în care gazdele au egalat la ultima fază.

Golul clujenilor a fost marcat de Petrila, în minutul 14. Pentru Craiova a egalat Gustavo, în minutul 90+6.

De la clujeni a fost eliminat Camora, în minutul 84, când a primit al doilea cartonaş galben. La final a fost eliminat şi Bălgrădean, însă el direct.

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1 Casa Pariurilor, cu 60 de puncte. Echipa de pe locul doi, FCSB, are 51 de puncte şi un joc mai puţin (23). Universitatea Craiova este pe 5, cu 36 de puncte.

DIGI SPORT LIVE UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ. Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia CFR Cluj, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Universitatea Craiova se află într-o criză acută de rezultate, iar trupa lui Laurențiu Reghecampf primește vizita campioanei CFR Cluj.

Gheorghe Hagi împlineşte 57 de ani. Felicitări din toată lumea pentru REGE VIDEO

Oltenii nu au mai învins decât pe Rapid în ultimele 9 etape, iar locul de play-off pare că este din ce în ce mai nesigur.

Ardelenii vin cu motivația ultimelor două partide, în care nu au reușit să învingă, ocazie cu care distanța față de locul 2, ocupat de FCSB, s-a micșorat.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ ONLINE STREAMING DIGI SPORT LIVE

Min. 43: Omrani execută o lovitură liberă, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 14, 0-1: Gol CFR Cluj! Mateiu face o gafă uriașă și pasează la adversarul său, Debeljuh, care combină cu Bordeianu și apoi șutează în blocajul lui Papp, dar mingea sare la Petrila, care înscrie din voleu.

DIGI SPORT LIVE UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ ECHIPELE DE START

CSU CRAIOVA: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Cîmpanu, Crețu, Mateiu, Baiaram – Ivan, Koljic
REZERVE: Lazar, Vlădoiu, Conte, Benga, Căpățînă, Vînă, Gustavo, Călin, Markovic
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

CFR CLUJ: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Petrila
REZERVE: Hindrich, Fl. Ștefan, Cestor, Itu, Chipciu, Neguț, Sacko, Bîrligea, Buș
ANTRENOR: Dan Petrescu

STADION: „Ion Oblemenco” (Craiova)
ARBITRU: Ovidiu Hațegan // A1: Adrian Ghinguleac; A2: Ferencz Tunyogi

DIGI SPORT LIVE UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ. Reghecampf înaintea partidei cu CFR Cluj: Echipa va trebui să aibă agresivitate / Nu există asemenea lucruri, să “trântească” meciul jucătorii

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte enorm victoria în meciul cu CFR Cluj, din acest weekend, el precizând că are mare încredere în jucătorii săi.
Laurenţiu Reghecampf şi-a pus în pericol postul de antrenor? „Nu te mai concentrezi! Vei fi dat afară de la Craiova!”
“Urmează meciul cu CFR, eu am mare încredere în jucători, în reacţia pe care o vor avea la meciul de sâmbătă seară. Avem foarte multe probleme, trecem printr-o perioadă mai dificilă, s-au adunat multe probleme cu jucători accidentaţi. Este păcat că nu am reuşit să avem parte de un rezultat pozitiv la ultima partidă. Am discutat cu jucătorii, am analizat ce am greşit. La meciul de sâmbătă seară echipa va trebui să aibă agresivitate. Jucăm acasă, vom juca cu fanii lângă noi şi sunt sigur că vor încerca să împing echipa spre victorie. Îmi doresc enorm ca după un meci de luptă jucătorii să fie fericiţi. Este greu să lucrezi şi să vezi că ai mai mulţi jucători la doctor decât pe teren”, a spus Reghecampf.

Întrebat despre faptul că s-a vorbit că depinde de următoarele două partide, tehnicianul a răspuns: “Nu, eu am un obiectiv foarte clar, acela de a califica echipa în play-off şi de a câştiga Cupa României. Concentrarea mea maximă este în această direcţie. Cu siguranţă echipa se va califica în play-off”.

Reghecampf a subliniat că nu există posibilitatea ca jucătorii săi să “trântească” vreun meci: “Nu există asemenea lucruri, să trântească meciul. Jucătorii îşi doresc un singur lucru, să câştige fiecare partidă. Nu se pune problema de aşa ceva, mai ales la un club de nivelul nostru. Fanii trebuie să stea liniştiţi, la Universitatea Craiova nu se întâmplă aşa ceva”.
“Ar fi un dezastru necalificarea în play-off, dar vă asigur că Universitatea va fi în play-off. Forma slabă se datorează faptului că nu am reuşit să ne antrenăm, să avem un program unde jucătorii să aibă parte de meciuri amicale, de zece zile de cantonament… Îmi doream o perioadă de pregătire cu băieţii şi meciuri amicale. N-a fost cazul, am avut probleme cu vremea, apoi am avut probleme cu covid-ul. Încet, încet jucătorii se vor pune la punct şi jocul lor va fi mult mai bun. Eu văd pozitiv meciul cu CFR, indiferent de rezultat, indiferent de ce se va întâpla pe teren, eu am mare încredere în aceşti ieţi şi în faptul că această echipă se va calificat în play-off. Eu îmi doresc să câştig toate meciurile până la final. Nu va fi uşor, urmează un meci cu CFR”, a mai afirmat Laurenţiu Reghecampf.

CSU Craiova vs. CFR Cluj pe „Oblemenco”

  • 6 victorii, 3 remize și două înfrângeri e bilanțul lui Reghecampf în duelurile cu CFR Cluj din campionat și din Cupa României
  • Două dueluri au avut loc între Reghe și Petrescu, ambele în sezonul curent: o victorie Petrescu în campionat, CFR – CSU Craiova 1-0, o victorie Reghe în Cupă, CSU Craiova – CFR Cluj 1-0
  • 10 februarie 2019, CSU Craiova – CFR Cluj 2-0, a fost ultima victorie reuşită de olteni în campionat pe teren propriu. Au urmat, cu Craiova gazdă, două remize şi 3 succese ale clujenilor

DIGI SPORT LIVE UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ. Petrescu: Jucătorii sunt motivaţi, sper să facem un meci bun la Craiova / Campionatul se va decide în ultima etapă din play-off

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este puţin dezamăgită după remiza din etapa trecută, însă jucătorii sunt motivaţi înaintea confruntării cu Universitatea Craiova şi speră într-un rezultat pozitiv.

“Vă daţi seama că suntem puţin dezamăgiţi după egal (n.r. – 1-1 cu FC Botoşani), chiar dacă am făcut un meci foarte bun rezultatul e cel mai important. Dar băieţii sunt conştienţi că au dat tot ce au avut. S-a dovedit că şi CFR poate să primească gol şi când conduce, nu există apărare perfectă. Aş mai vrea să remarc faptul că am avut patru faze de penalti şi am primit numai unul la meciul cu Botoşani. Sunt dezamăgit din punctul ăsta de vedere. Mai ales faza din minutul 92, când e penalti clar. Am înţeles că a ais: V-am dat un penalti, ce îl mai vreţi pe al doilea? Mai meritam cel puţin un penalti. Băieţii se antrenează bine, sunt motivaţi, conectaţi, sper acum să facem un meci bun la Craiova. La CFR Cluj mereu e nevoie de victorie, indiferent cu cine joci. Campionatul se va decide în ultima etapă din play-off. Ştim programul lui FCSB şi programul nostru. Ştim ce lot au. Noi o luăm meci cu meci, mai sunt şapte finale acum şi zece în play-off”, a spus Petrescu.

El a menţionat că medicul echipei nu i-a spus ne vreun caz de covid-19 în lot sau de vreun jucător cu simptome. “Camora are o întindere. Sperăm ca el să joace, dacă nu sigur la următorul meci va juca”, a mai afirmat tehnicianul.

Petrescu este de părere că Universitatea Craiova ar fi meritat ăs obţină mai multe puncte până acum. “Ei tremură pentru play-off, noi tremurăm pentru primul loc. Toată lumea e sub presiune. Sunt conştient că fanii lor îi vor ajuta, că au jucători de clasă. Nu merită punctele pe care le au, merită mult mai multe puncte. Ei au jucat foarte bine mereu şi nu au reuşit să bată. Ei pot să câştige cu orice echipă, de aceea trebuie să ne pregătim foarte bine pentru acest meci. Sunt convins că va fi un meci decis la mici detalii. Cred că va fi diferenţă de maxim un gol sau un meci egal”, a adăugat el.

 

Formaţia CFR Cluj va întâlni echipa Universitatea Craiova, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Haţegan arbitrează meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj. Brigăzile confruntărilor de sâmbătă

Arbitrii şi observatorii partidelor care se vor disputa, sâmbătă, în etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor:

UTA Arad – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Mircea Orbuleţ – Iulian Dima

Observatori: Marcel Vasile, Laszlo Sajtos

Farul Constanţa – Chindia Târgovişte, ora 16.00

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Bogdan Gheorghe, Cosmin Vatamanu – Andrei Antonie

Observatori: Ion Căţoi, Marian Dorobanţu

Universitatea Craiova – CFR Cluj, ora 21.00

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Radu Adrian Ghinguleac, Ferencz Tunyogi – Andrei Florin Chivulete

Papp: Va fi o bătaie crâncenă cu CFR Cluj. Trebuie să avem o atitudine bună şi să dăm dovadă de caracter

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Paul Papp, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu CFR Cluj va fi “o bătaie crâncenă” şi că el şi colegii săi trebuie să dea dovadă de caracter.

“Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu campioana României, dar trebuie să avem o atitudine bună şi să dăm dovadă de sacrificiu, de caracter, pentru că va fi o bătaie crâncenă. Noi dacă vom da totul pe teren cred şi sper că vom reuşi să luăm cele trei puncte. Ar trebui să avem o atitudine bună, o concentrare mult mai bună şi sperăm să scoatem un rezultat favorabil nouă. Noi în fiecare meci încercăm să m totul pe teren şi să-i facem fericiţi şi pe suporteri”, a spus Papp.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia CFR Cluj, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!