SIMONA HALEP – KRYSTINA PLISKOVA: 6-1, 6-4 Simona avansează la MADRID. Cu cine va juca în turul următor

Simona Halep, locul 1 WTA, a câștigat categoric meciul contra cehoaiceiKrystina Pliskova, locul 94 WTA, în turul III al turneului de la Madrid, scor 6-1, 6-4. În sferturi, Halep va juca cu învingătoarea meciului Karolina Pliskova - Sloane Stephens.
Alina Costache
09 mai 2018, 08:20
SIMONA HALEP - KRYSTINA PLISKOVA: 6-1, 6-4 Simona avansează la MADRID. Cu cine va juca în turul următor


SIMONA HALEP – KRYSTINA PLISKOVA: 6-1, 6-4 

SIMONA HALEP – KRYSTINA PLISKOVA 6-4 în al doilea set

SIMONA HALEP – KRYSTINA PLISKOVA 6-1 în primul set

 

 

Simona Halep nu a ţinut cont de seria de 13 victorii a belgiencei Elise Mertens, înainte de duelul direct din 16-imile de la Madrid. Liderul WTA a încheiat primul set în doar 21 de minute, fără game pierdut.

Actul secund a început tot cu Simona la conducere, dar seria de game-uri câştigate s-a oprit la opt. În cele din urmă, Halep s-a impus cu 6 la 3, la prima întâlnire cu belgianca de pe locul 16 WTA.

„Am jucat la un nivel ridicat, mai ales în primul set, știam că e o jucătoare foarte dificilă, are o încredere foarte mare”, a spus Simona Halep, numărul 1 WTA.

„A fost un meci controlat de la un cap la altul de Simona și o văd foarte bine pe Simona, joacă foarte solid și sperăm ca să fie din nou în finală și să o câștige”, a spus selecționerul Cosmin Contra, aflat la Madrid.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – KRYSTINA PLISKOVA: Krystina Pliskova, 26 de ani, sora mai slab cotată a Karolinei Pliskova, s-a calificat pe tabloul principal după calificări în care a trecut de două românce, Irina Bara și Ana Bogdan. Până acum, Halep și Pliskova s-au întâlnit de două ori, iar jucătoarea noastră a câștigat de fiecare dată. Ultimul meci a fost în acest an, la Indian Wells, când Halep s-a impus cu 6-4, 6-4.

Câștigătoarea partidei de azi va juca în sferturile turneului de la Madrid cu învingătoarea meciului Karolina Pliskova – Sloane Stephens.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – KRYSTINA PLISKOVA: PARCURSUL LUI HALEP LA MADRID

Turul I: Simona Halep – Ekaterina Makarova 6-1, 6-0 Turul II: Simona Halep – Elise Mertens 6-0, 6-3 

Câştigătoare a turneului de la Madrid în ultimele două ediţii, Simona Halep a ajuns la 14 victorii consecutive în capitala Spaniei.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – KRYSTINA PLISKOVA: Simona Halep este precaută înaintea duelului cu Kristina Pliskova

Principala favorită de la Madrid crede că poate avea mari probleme cu sora geamănă a Karolinei, chiar dacă a învins-o de fiecare dată în confruntările directe. Va fi al treilea meci între cele două jucătoare. În 2017, Halep s-a impus la Madrid, iar în acest an, la Indian Wells.

„Am jucat anul trecut aici contra ei, nu a fost deloc ușor, dar dacă am câștigat înseamnă că sunt capabilă să o fac și de data asta, însă va fi un meci dificil. Servește bine, dă bine cu dreapta, va trebui să mă mișc, să o fac să alerge cât mai mult și să lovesc rapid”, a spus Simona Halep.

„Pentru mine e mai bine când joc împotriva ei pe hard, dar mingea se deplasează mai rapid aici decât pe zgura normală. Simona este foarte bună la turneul acesta, îi place aici, aşa că vom vedea”, a spus Kristina Pliskova, numărul 94 WTA.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – KRYSTINA PLISKOVA: Meritul lui Pavel în prestaţiile solide ale Simonei

Darren Cahill crede că meritul pentru forma excelentă a Simonei Halep la Madrid este al lui Andrei Pavel. Australianul nu s-a aflat alături de jucătoarea noastră în ultimele săptămâni, perioadă în care constănţeanca s-a antrenat cu omul cooptat în staff la finalul sezonului trecut.

„Cred că a avut câteva săptămâni foarte bune de antrenament cu Andrei Pavel, în România. A muncit din greu, a lovit mult mingea şi automat că acum joacă foarte multe mingi în anumite părţi ale terenului. Andrei a făcut o treabă foarte bună şi a pregătit-o pentru asta, iar acum e încrezătoare, execută corect planul de joc şi joacă mai bine decât anul trecut”, a declarat Cahill pentru Digi Sport.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – KRYSTINA PLISKOVA: Simona nu a cedat vreun set contra cehoaicei

Simona Halep o va întâlni pentru a treia oară pe Kristyna Pliskova. Precedentele două confruntări directe au fost câştigate clar de reprezentanta noastră. În 2017, constănţeanca de 26 de ani s-a impus chiar în primul tur la Madrid, pentru ca în acest an să se impună în turul 2 de la Indian Wells. De fiecare dată, victoria a fost obţinută în două seturi.

„Am jucat anul trecut aici contra ei şi nu a fost deloc uşor, dar dacă am câştigat înseamnă că sunt capabilă să o fac şi de data asta. Însă va fi un meci dificil, serveşte bine, dă bine cu dreapta. Va trebui să mă mişc, să o fac să alerge cât mai mult şi să lovesc rapid, aşa cum am început şi meciul de astăzi (ieri – n.r.)”, a spus Halep.

„Pentru mine e mai bine când joc impotriva ei pe hard, dar mingea se deplasează mai rapid aici decât pe zgura normală. Simona este foarte bună la turneul acesta, îi place aici, aşa că vom vedea ce va fi”, a spus sora Karolinein Pliskova, ocupanata locului 94 în ierarhia mondială.

DIGI SPORT LIVE VIDEO ONLINE STREAMING SIMONA HALEP – KRYSTINA PLISKOVA:: Cine o poate opri pe Simona din drumul spre al treilea titlu?

Înainte de primul meci jucat la Mutua Open, Halep a primit premiul pentru cea mai bună jucătoare din istoria turneului. Anul trecut, românca a devenit doar a doua sportivă care şi-a păstrat titlul în capitala Spaniei, după Serena Williams, însă a jucat şi o altă finală, în 2014, când a fost învinsă de Maria Sharapova.

La cum au arătat lucrurile în primele două tururi, nu este exclus să asistăm la o premieră, iar Simona să facă „hat-trick-ul” la Madrid. De altfel, Cahill e convins că liderul mondial joacă la un nivel inaccesibil adversarelor sale.

„Am vorbit cu Darren după meciul cu Makarova, l-am intrebat cum i s-a părut. Mi-a spus că totul a fost perfect, că m-am descurcat excelent. Am încredere in el. Mi-a zis că dacă o voi ţine tot aşa, nu voi avea probleme”, a spus Halep într-o conferinţă de presă.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce este, de fapt, certificatul de viață. Fără el nu veți putea lua pensia. Cum trebuie semnat și unde
Capital.ro
Viitoarea forță mondială e vecină cu România. Descoperirea ce poate schimba soarta unei națiuni
Playtech.ro
ȘOC! Florin Piersic NU mai arată cum îl știai! A ajuns de nerecunoscut ACUM, AVEM imaginile
DailyBusiness
Este cea mai bună veste! Acești români vor fi iertați de toate datoriile la bănci
Adevarul
Simptomele COVID-ului de vară și ce să faci dacă te-ai îmbolnăvit
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Scapă rapid de moliile care fac ravagii printre haine. Nu e nevoie de soluții scumpe
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Florin Piersic, TRANSFIGURAT total de problemele de sănătate... Actorul parcă s-a „topit” pe picioare, abia îl mai recunoști
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Cutremur cu magnitudinea de 4,7 în Arad! Unda seismului s-a resimțit în mai multe orașe din vestul țării, precum Cluj și Baia Mare
Capital.ro
Rămâi cu zero lei în contul bancar. Nu lasă urme. Avertisment nou pentru cei cu telefon mobil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Echipa lui Celine Dion Critică Utilizarea Neautorizată a Melodiei „My Heart Will Go On” la un Miting al lui Donald Trump
MediaFlux
Marius Budăi anunță când vin pensiile majorate la seniori: „Este acea convenție cu Poșta Română”
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!